Eşinizin geldiğini nasıl anlarsınız?

Eşini<in geldiğini nerden anlarsınız?

• Homurdanasından

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    40
Benim eşimle aramda çok garip bir iletişim var .En önemlisi telefonla arayacağım anda o arar , veya o arayacağı sırada ben ararım a.s Telefon ediş sebebimiz bile aynıdır .Ama sanırım bu yıllarla kazanılan bir şey .Hatta onu çapkınlık yapmaması için uyarırım .Haberim olur diye jeyyar

Eve gelişini araba sesinden tanırım ve balkona çıkarım ve bakarım ki o..Yada binamızda bizim kata gelecegi zaman ayakkabı sesinden tanırım(benimki biraz yere çok rap rap diye vuraraktan yürürde):))

Ben anlamadan sagolsun kopegimiz Scooby arabanin sesinden anlayarak atlayip ziplayip sevinc gosterileri yapiyor;ben de kopya cekiyorum ; bende atlayip zipliyorumlaelaelaelaelae

çıtır çerezim, sen nasıl atlayıp zıplıyorsun bakiim?
eşin de uçarak sana geliyordur.
havada bir yerde karşılaşıyorsunuzdur siz artık :dance:

Ben de arabanın motor sesinden anlarım geldiğini...
Ama sadece ben değil kedimiz de aynı şekilde anlıyor geldiğini ve hemen cama koşup miyavlıyor yaramaz... Çok komik oluyor ya...

her akşam içerden kapıya anahtarı taktığımı bildiği halde yinede kendi anahtarını sokar kapıya...ordan anlıyorum:)))))

arabanın sesinden anlıyorum...değişik bir ayak sesi yok,ıslık çalmaz direk kapının zilini çalar dürbünden bakarım aaa eşim gelmiş derim...
sevgiler...

eve gelmesini dört gözle beklediğim için eve geliş saatinde kulaklarımı dikerim ayak sesinden tanırım işte geliyor der ve hemen kapıya koşarım :))

tabikide arbanin ekzozundan cikan sesten taniyorum geldigini bi tek ben degil ki bütün cadde anliyoo:roflol:

geliş saati bellidir valla :1closedeyes:tahmin etmeye gerek kalmıyor Şeniz:asigim:

Kedilerimiz kapının önüne koşarlar, ben de kulak kabartırım ayak seslerinden anlarım geldiğini.

geldıgı saatler bellıdır zaten..
ama dısarı cıkmıssa ve nezaman gelecegını bılmıyorsam ayak sesınden bıle tanırım ...
hos zaten sessızce gıremez mutlaka eve gırdıgı anlasılır:roflol:

seceneklerde yok ama ben araba sesinden anlarım :)))))))))

Gelecegi saati bildigim icin kapida beklerim...sonra hemen kapinin arkasina saklanirim(her defasinda yaptigim icin) Kapiyi sonuna kadar acar beni arkaya sikistirir:roflol:
Cnim kocammm benimm

Evet ayak sesinden anahtar sesinden zile basis seklinden
bisikletin sesinden anlarim ben oglumuz bilem anliyor jeyyaryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…