Esinizin her dediğini yaparmısiniz?

Esinizin her dediğini sorgusuz yaparmısiniz

• Evet yaparim

OY: 23 17,3%
  • Hayır yapmam

OY: 110 82,7%

• Ankete Katılan
    133
  • Anket Kapalı .
gerçekten sinir oldum bunun icin tartıştığımız için

Gerçekten bunun için tartışmak sinir bozucu zaten .

Bence ne söylediği kadar nasıl söylediği de önemli.

Tavsiye niyetinde sözlere hemen eşim bana emir verdi... ona itaat etmek zorunda mıyım diye bakmamak gerek.
Altını çiziyorum tavsiye .

Bunu dikte etmek , uymak zorunda bırakmaktır çirkin olan .

Benim yatış saatimde 2-3 tür . 6 da kalkarım. Eşimin 3-4-5 olur bazen ...8 de kalkar. O zıpkın gibi uyanır ben sersem gibi her sabah .
Biraz daha erken yat ... der .
Haklısın alamıyorum uykumu derim.
Ertesi gün yine geç yatarım :)

Kaldı ki senin kalkış yatış saatlerinde ideal.

Abarttığı kısım "bi sözümü geçiremiyorum" cümlesi olmuş .
Bu bakış açısı iyi değil.
Alt tarafı 10 da kalkan birine bu kadar çıkışmak ??

Yine de tatlıya bağlanabilecek bir olay.

Kac saat uyuyacagimi da esime soracak degilim o kadar da degil artik.
Benden yapmami istedigi seyi ben de yapmak istiyorsam yaparim. Istemiyorsam bildigimi okurum.

Aynısını yaşıyorum ben her dediginin yapılmasını ister sorgulanmadan mantıklı mantiksizmis sana yalnis ya da değilmiş hiç farketmez o yapilicak ama benim eşimin bu huyu aileden geliyo yani çok aşırı derecede ne istiyosa yapilirmis hala daha öyle ego oluşmuş resmen şimdide orda yaptığını bana uygulamaya çalışıyo bazen bişey demeden yapıyorum dediğini bana da mantıklı doğru geldiği için yapmam gerektiğini düşündüğüm için yapıyorum ama bazende itiraz ediyorum sonra tartışma çıkıyo. Ben de ev hanimiyim suan önceden geç yatar geç kalkardim ve kızardı ama benim psikolojik sorunlarım vardı şuanda da var ama eskisi kadar değil şimdi pek bişey soylemiyo aynı şekilde bizde bebek için uğraşıyoruz allah nasip eder de olursa o zaman zaten uyku falan bişey kalmicak bakalım o zaman ne bahane bulucaklar

Valla en son biri bana yat dediginde 8 yasinda falandim
Zaten ezelden dik kafali oldugum icim yat deseler tavana gozu diker inadimdan uyumazdim ..
Simdi gelmisim 30 yasina
Yaklasik 11 yildir sabah yatarim
Oglen kalkarim
Butun islerimi ona gore ayarlarim
Beni taniyan herkes bilir ki
Oglen 1 den once dunya yansa umrumda olmaz ..
Ki bana yat uyusuk oluyosun dicek
Kapida ineklerim yok sabah ezaninda onlari doyurcak
Cocukta yok
Her gun mesaimde yok kosacak
Eee ne kalkicam
Bu da benim hayatim
Kaldi ki konu sahibi yeni isinden ayrilmis isterse aksam 5 e kadar yatar kime ne ?
Her .oktan hesna kocalari sevmem !
Bi zahmet karismasin

akşam 9.30 da yattım
1 saattir uyanığım
eşim 10 a kadar uyur pöff çok canım sıkılıyo böyle
ama ne o bana geç yat der
ne bne ona erken kalk derim

Eşim sabah işten geldiğinde uyuyan çocukları da kaldırır .Özledim onları diyerek.Küçüğü öper oynar falan.Geldiğinde sessiz ol git yat yerine uykusuzsun bari çocuklarda uyusun dinlensin diyorum dinlemiyor.O kalktı ya herkes kalkacak bide bunu gülerek yapıyor

Nişanlıyken karışmıyorum, evlenince de karışamaz
hele ki yatış - kalkış saatim onu ne ilgilendirir. Çalışmıyor ve evdeysem yemeğini önüne koyuyorsam, ev dağınık değilse kaçta uyandığımdan ona da? hoş çalışmıyor olsam bile canım istemezse yemek yapmam ya, yaptıklarım vicdanımdan sayılsın yine

Hayir ne alaka yani uyuma saatlerinize karismasi. Ben kacta istersem o saatte kalkarim. Esime de haftasonlari karismam uyusun diye. O erken kalkarsa kahvaltiyi hazirlar ben erken kalkarsam ben hazirlarim. Esler birbirine bazi konularda karisabilir ama onemli bi konu olmasi lazim. Boyle eften püften seyler icin degil.

Her seyi yapmak zorunda degilsin elbet ama esin onun icin kahbalti hazirlamani mi istiyor ondan mi erken kalkmani istiyor yoksa niye

Eşimin her dediğine tamam peki dediğim doğrudur. Mesela bugün de yatma biraz evi topla heryerlerde çamaşır oyuncak filan var ev berbat durumda gerçekten tamam cnm hayırlı işler dedim.
Sonra bigüzel karnımı doyurdum ve yine yatağa girdim. Bana ne söylemesin inat oluyo bende. Tutsun temizlikçi herhafta umrumda değil valla ben yatarım

Uykuma kadar karisirsa yapmam tabi ki şu saatte yat bu saatte kalk yok bi de yeme içme saatlerini belirleseymis

Yaparım ama mantıklıysa. Ufal şeylerde hayır diyorum bazen bilerek herşeyi kendi tekelinde görmesin diye

Esimin her dedigini yaparim. Istedigi yemegi, icecegi, planladigi gezmelere uyarim. Evet her dedigini yaparim ama bu tarz seyler demedigi icin sıkıntı yasamiyoruz. Giyimime karismaz, ne yedigime karismaz, yattigim kalktigim saate karismaz ben onun cocugu degilim bu kadar seyede kendim karar verebilirim eger karissaydi sorunuzun cevabini hayir yapmam diye verirdim :) esiniz abartmis fazlaca hemde.

Tabi ki her dediğini yapmıyorum.

Ters bir şeye direkt lafımı söylerim.

Uzlaşmaya çalışırız genelde,çocuğu değilim ki kalkacağım saati ne yapçak.

Bir sacmalayan koca klasigi
Yatip kalkma saatime bile o mu karar verecek? Once kendi totisini toplasin da sonra soz hakki edinsin

"Sözünü gecirmek" nedir?
Kendini sizden neden üstün görüyor? Gece kaçta yatacağınızı değil, bunu sorgulamanız lazım.

Eşim köprüden atla der ve ben Boynum bükük köprüye doğru ilerlerim

İdeal eş olma yolunda ölebilirim. Çünkü benim beynim yok. Eşimle evlenmeden önce de hep şans eseri nefes aldım hayatta kaldım vs..

tuvalet saatlerinize de karışıyor mu?
ona ne isterseniz akşama kadar uyursunuz, ki uyuyun ya bebekten sonra insan en çok uykuyu özlüyor

Ne zaman yatıp kalkacağı hususunda çocuk bile söz dinlemiyor sen mi dinleyeceksin

Ayrıca evde bile yokmuş ona ne senin uyuşukluğundan

Sözü mözü geçmemeli

Hani ortak tatil ortak harcama vs olur neyse de yatmama kalkmama da karışamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…