Eşinizin ilk kadını olmak.

ismigulen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
44
0
36
Kastamonu
Kızlar;

Erkeklerin ve toplumun bekaret konusuna bakışını az çok biliyoruz.
Acaba bizim için eşlerimizin ilk kadını olmak ne kadar önemli. Daha önce biriyle birlikte olmamış erkek varmıdır?
Bilmiyorum. Ama ben böyle biri ile evlenmek isterdim. Siz ne Düşünürsünüz bu konuda...

Son düzenleme:
hepimizin hayalı o yönde olmuştur bır dönem mutlaka..

ama arz talep meselesi..

karşılanmayan bu beklentı bayanlarda zamanla eskıye nazaran baya azaldı..

çok azaldı o tür erkek..

Benim için gerçekten önemli.. Erkekler kendilerinin evlenmeden sex yapmalarının normal olduğunu fakat bayanlara gelince normal olduğunu düşünmezler(Tabi bunun gibi düşünen ve bunu kabul eden bayanlarda var( ((Erkek yapar normaldir )) kadın yapamaz).Bayanlar böyle bir şey yaşadığı zaman O.. olur ancak erkekler nedense hiç birşey olmaz.Bu zihniyete sahip insanlara hiç katlanamıyorum.Zaten bu düşünceye sahip olan bir erkekle çıkan kızlara yazık. Bende eşimin ilk kadını olmak isterim.

eğer eşim benim bakire olmamı bekliyorsa,ki bekler her türk erkeği
doğal olarak bende erkeğimin bakir olmasını isterim yani

aynen...duygularımı dile getrmişsn arkdşm :)

ben varım.... ben eşimin ilk sevgilisi ve cinsel olarak ilk birlikte olduğu kadınım....gerçekten çok güzel ve özel bir duygu
ama böyle olmasaydı da çok takılmazdım bu duruma

bende son sevgilimin ilk sevgilisiydim..
ve ilk öptüğü, ilk elini tuttuğu ilk sarıldığı bendim... e tabi ilk birlikte olacağıda bendim, eğer evlenseydik..
var yani böyle erkekler..

eşimin ilk kadını olmayı çok isterdim.ama eskiden yaşadıklarını için yapacak bir şey yok.onun hayatında var olduğum sürece tek kadını olmak istiyorum.sevdiği,dokunduğu tek kadın olarak yaşamak istiyorum.

Çok şükür eşimin ilk eşiyim ama ilk ilişkisi değilim.Zaten bakir bir erkekle de evlenmek istemezdim açıkçası..
Evleneceğim erkek görmüş geçirmiş,yaşamış,doymuş ve bilinçli olmalıydı,çok şükür öyle de oldu..

Kesinlikle istemediğim bir şeydir. Toy adamı napiim..
Görmüş geçirmiş bir erkek her zaman en iyisidir.
Nasıl davranacağını, nasıl dokunacağını bilir.
Kadının tepkilerinden ne arzu ettiğini anlayabilme kapasitesi gelişmiş olur.

Son düzenleme:
ben varım.... ben eşimin ilk sevgilisi ve cinsel olarak ilk birlikte olduğu kadınım....gerçekten çok güzel ve özel bir duygu
ama böyle olmasaydı da çok takılmazdım bu duruma

bende son sevgilimin ilk sevgilisiydim..
ve ilk öptüğü, ilk elini tuttuğu ilk sarıldığı bendim... e tabi ilk birlikte olacağıda bendim, eğer evlenseydik..
var yani böyle erkekler..

Peki bunu nasıl anladınız. Her erkek bu konuda yalan söyleyebilir. Nasıl böyle emin olabiliyorsunuz.
Hallerinden tutumundan mı anladınız. Merak ettim doğrusu.

Bence erkekler armut gibidir, olgunlaşması lazım geçici ilişkiler yaşayıp kalıcı olanı araması lazım

İstemem bakir bir erkek

Erkekler yapı olarak zaten duygudan çok uzak, zaten bizi çok zor anlıyorlar, bir de bu konuda toy olursa zor yani.

Bileni daha iyidir diye düşünüyorum

Aklıma yaşadığım birolay geldi biri ile tanıştım nişan atmış bir gençti bende 3.5 yıl süren bir ilişkiden ayrılmıştım hayatımda artık birini istiyordum evlenmek istiyordum artık yıne bende nihayetinde, adam bana ben kendim sütten çıkmış akkaşık değilim bende nişan attım ama sende kaç sene sevgili olmuşsun kabullenemem bunu dedi

gerizekalı herif bende evlenmek için görüştüm önceki sevgilimle heralde gönlümü eylemedim okadar yıl aklıma geldikçe sinir olurum

Gelmis gecirmis isterim diyen bayanlari nedense anlayamiyorum, yani ilk olmak onemli degil mi sizce? Hani belki ilk degilsinizdir ama iyikide ilk degilim denmesi garip geliyor bana

Cok sukur Rabbime, esim ilkim olmasaydi boyle bir beklentim olmazdi belki ama iki kisininde birbiri icin ilk olmasi cok guzel. Daha tecrubelisini istemezdim, dogama yetistirilmeme ters boyle birseye normal bakmam.

ben de sevgilimin ilk aşkı değilim ama cinsel anlamda ilk birlikte olacağı kişiyim, oda ilerde tabi:) çok mutluyum bu durumdan ötürü :)))

Peki bunu nasıl anladınız. Her erkek bu konuda yalan söyleyebilir. Nasıl böyle emin olabiliyorsunuz.
Hallerinden tutumundan mı anladınız. Merak ettim doğrusu.

tabiiki yalan söyleyebilir.. ama benim düşüncemi bilmiyordu bu konuyu konuşurken.. yalan söylemesi için sebep yoktu yanii..
mesela ben de kabul etmem biriyle birlikte olmuşsa sevgilim.. ama o benim düşüncemi bilmeden bana erkek erkeğe gittiği tatilleri anlatırdı.. erkek arkadaşlarının turist kızlarla nasıl önce yakınlık kurduğunu sonrada kendilerini odaya davet ettirdiklerini.. kendisi ingilizcenin i sini bilmez erkek arkadaşları biz konuşup ayarlayalım sana dediğinde bile kıpkırmızı olduğunu..
ayrıca kendisi benim elimi ilk tuttuğunda diğer elimide kalbinin üstüne koymuştum böyle bir kalp atışı bilmem daha hayatta.. beni ilk öptüğünde de benden çok o kızarmıştı gözlerime bakamamıştı bir süre..ama yinede erkek milleti olduğu için çaktırmadan sorduğum sorularla da bundan emin oldum

Eski kocam ilk erkeğim değildi ki ben ondan bu ilki bekliyeyim.
Ben 26,O 27 yaşımızdaydık evlendiğimizde ve o zamana kadar hiç bir şey yaşamamış olmamız zaten komik olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…