Eşinizin ilk kadını olmak.

Sonradan eklediklerimi okursun kimse dört dörtlük degil bende degilim elbette bu yüzden verdigim cevap anlayana kafi..Uzatmıyorum bilmeden konusmanın hele ki kendi dinini böyle yanlıs bir dille elestirmen sana zarar..Selametle.

Son olarak ekliyorum " Kur’an da Allah’ü Teala tek kadınla evliliği Müslümanlara tavsiye etmektedir. " Eskiden yada simdi..Anlayabilmen icin daha fazla acıklamaya gerek yok.

Bu zamanda dine göre en uygunu tek es..Eskidendi o..İnsanlık icin.

Bu zamandan ziyade herzaman icin İslam’da tek eşlilik esastır..Dedigin bazı sartlara dayanır mecburiyet vs

Bilmeden atıp tutmamak en dogrusu..

bilmediğimi nerden çıkardığınızı çok merak ettim doğrusu :97: müslümanlık birden fazla eşliliği destekleyen bir dindir.. ben bunu burda sizinle tartışıcak değilim yeri değil ama şu zina ve din yorumları artmaya başladı belirtiyim dedim çok eşliliği uygun gören bir dine göre zina kavramı çok yanlış benim fikrim tabiii kimseyle tartışıcak değilim..

benim anlamamla ilgili hiçbir probleminiz olmasın zira ben sizin beni anlamadığınızı düşünüyorum..bütün dinlere saygı duyan biriyim kendi dinimde olsa objektif bi şekilde anlamaya sorgulamaya çalışırım..eleştiri bilmeden yapılmaz bi fikir sahibi olmak lazım fikrim var ki eleştiriyorum

herkesin özgür iradesi doğrultusunda farklı farklı fikirleri var görüyorsunuz ki bu yüzden daha fazla bu içerikte konuyu devam ettirmeye gerek yok sanırım

Son düzenleme:

Tartısma güzelim o zaman..Bu da bakıs acısı..Bir yorum yaparım dine göre bir yorum yaparım nefsime göre hangisi dogru geliyorsa..Kimi ilgilendirir..

uff son zamanlarda butun konularda bir din furyasi esiyor, konular sirf bu yuzden kilitlenir oldu..

konunun basligina bakin diyor ki esinizin ilk kadini olmak.. dindeki yerini sormuyor konunun..

bi aklievel simdi cikip derki ben islama gore yasiyorum, o sebepten islamdaki yerine degindim falan filan..

forumda din konulari yasak kardesim ! yassah hatta.. o sebepten konularin icine dini katip karistirmayin..

sanki el degmemis cennet hurmasi hepsi nich nich , her konudan firlayip zirt diye din diye bagiriyor biri, yeter artik !

Allah Allah ne kadar battı cevap herkese..Sanki ehli islam oldugumuzu idda ettik..Kimse muhalefet olmasa konular hicbirsey olmaz..

ben anlamiyorum , tecrübeli olsun diyen kadinlari yaaaaa

Tecrübeyi beraber de kazanabilirsiniz....daha anlamli olmaz mi ?!

Daha önce hiç bir kadınla cinsel birlikteliği,duygusal birlikteliği olmamış olsun ama bir kadına nasıl davranması gerektiğini çok iyi bilsin,kadın dilinden anlasın,erken boşalması vs olmasın,yatakta her daim kadını orgazm edebilsin,kişilik olarak kabalıklarından arınmış,kendiliğinden yontulmuş olsun(!),gönül almayı bilsin,romantik olsun,kadınını hoş tutmayı bilsin,asla ezdirmesin,el üstünde tutsun, vs vs...Böyle meziyetlerinin olması çok daha anlamlı olurdu.........

Son düzenleyen: Moderatör:

araya girdim gibi oldu ama muslumanlık cok esliligi desteklemez hatta tek esin en hayırlısı oldugunuda belirtir ve erkeklerin her esinede aynı ilgiyi alakayı gostermesi sartı verlmistir buda mumkun olmadıgı icin tek es en hayırlısıdır yani islam dini birden fazla es alımına cokda hos bakmıyor..islam gelmeden once erkekler istedigi kadar kadın alabiliyordu ve sınır yoktu islam geldikten sonra es olayı dorde indirildi zaten ikinci bir esi almak isteyen kisi karısının rızası yoksa alamazda h.z fatımada buna karsı cıkmıstır mesela yani isin aslı islam buna sadece zaruri hallerde musade eder ama suanki zamanla o zamanı bir tutmamak lazım eskiden neler donuyormus savas zamanlarında kadınlar ortalarda kalıyormus..

aslında söylenicek veya alıntılanıp buraya koyulucak çok fazla şey var ama kurallar dahilinde yapamıyorum ne yazık ki o yüzden susuyorum malesef

aslında söylenicek veya alıntılanıp buraya koyulucak çok fazla şey var ama kurallar dahilinde yapamıyorum ne yazık ki o yüzden susuyorum malesef

ben tartısma amaclı yazmadım onuda soyliyim isteyen istedigine inanır dogal ama cok esliligi destekleyen bir dinde zina kavramı cok yanlıs diye yazılınca bence acıklama yaptım..bazı insanların kendi islerine gelecek sekilde yorumladıgı asikar sanırsınki islam erkekleri yuceltmek kadınları asagı cekmek icin gonderilmis bu cok eslilik veya zina konularını aklı basında din adamlarının yazdıgı yazıları okuyarak bilgi sahibi olmak lazım

Son düzenleme:

bende tartışmak için yazmadım sadece forumun kuralları gereği söylemek istediklerimi veya paylaşmak istediklerimi söyleyemediğimi belirttim =)

bunu din dışında yorumlasak mesela müsade etmek nedir razı olmak izin vermek ve şöyle düşünmek lazım desteklemediğin bir şeye müsade edermisin neden bir çok şey katı kurallarla belirtilmişken bu konuda esnek davranılmış... mesela bir anne, çocuğu var ve diyelimki çocuğu uyuşturucu kullanmak istiyor annenin bundan haberi var fakat anne bundan hoşlanmadığını ama müsade ettiğini söylüyor bu durumda çocuk annesinin onu bi şekilde desteklediğini düşünmez mi falan filan...şimdi aynı şey mi diye atlıycak olanlar olucak ama bu da sadece bi örnek olsun işte =)

bütün bunlardan sonra konuya dönücek olursam eğer evleniceğim insan beni çok sevsin bende onu çok seviyim ve birbirimizi sevdiğimiz kadar hatta daha da fazla saygı duyalım birbirimize geçmişi kurcalayarak yıpratmayalım birbirimizi ve birbirimize verdiğimiz sözden itibaren artık her şeyin ilki olalım birlikte kimlere dokunduğumuz değil bundan sonra kime dokunucağımız olsun tek meselemiz =)

Son düzenleme:
Din ya da siyasetin dillendirildiği her topikte ısrarla kuralları yazıyoruz ama malesef sonuç değişmiyor, din ve siyaset yasaktır.

Konu yorumlara kapatılmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…