ben istemezdim. ben ilk ilişkimi nasipse kocamla yaşayacağım. ama yakında kocam olacak nişamlım 30 yaşında ve bugune kadar hiç ilişkiye girmemişse ortada sorun vardır bence zaten.sorun olmasada istemem ya. tecrubeli olsun.
çok güzel bişi canım bence
akıllısın valla kız nerden aklına geldi elini tuttuğunda kalp atışlarını duymak falan
ben istemezdim. ben ilk ilişkimi nasipse kocamla yaşayacağım. ama yakında kocam olacak nişamlım 30 yaşında ve bugune kadar hiç ilişkiye girmemişse ortada sorun vardır bence zaten.sorun olmasada istemem ya. tecrubeli olsun.
Benim için sanırım aşırı yani abartılmış ölçüde önemliÇünkü ben gerçekten aşık olmak istiyorum.Ben her şeyin ilkini yaşayacaksam o da yaşasın ki aynı duyguları paylaşalım o her şeyi önceden yaşamış olursa bu benim açımdan üzüntü verici olur..23 yaşındayım ve bilmiyorumm o kadar bu konuda kararlıyım ki evde bile kalabilrm yani öyle olmcaksa hiç gelmesin daha iyi
bu konuda cok dertlıyım.ben erkeğimin bakir olmasını çok ama çok isterdim,hem ilk aşk hem ilk seviştiği olmak ısterdım ama nerdeeeeee 35 yasında felegın cemberınden geçmiş bir sevgilim varhayatından bırcok kadın geçmiş malesef,düşündükçe kıskançlık fışkırıyor damarlarımdan:)
boyle iki kişininde ilkı oldugu bırlıktelıkler vardır ama bunlar genelde çocukluktan gelen aşklardır.erkeklerın yaşı gençtir gozu açılmamıştır nadırde olsa vardır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?