Eşinizin ilk kadını olmak.

ben istemezdim. ben ilk ilişkimi nasipse kocamla yaşayacağım. ama yakında kocam olacak nişamlım 30 yaşında ve bugune kadar hiç ilişkiye girmemişse ortada sorun vardır bence zaten. sorun olmasada istemem ya. tecrubeli olsun.

Ben ki kendi kıyafetlerimi bile başkasına giymesi için ödünç vermem, başkasından da bu konu da ödünç almam..
Başkasının dokunduğu, kokusunu duyduğu birini kabullenmek zor gelir.. Tabii bulmak çok zor ama bulmuşsam git bi deneyim yaşa, sonra evlenelim ya da deneyimn yoksa olmaz demek saçma. Ben nasıl senelerce (üstelik bir bayan olarak) kendimi korumuşum, karşımdaki erkeğin 2 kat özveri göstermesini beklerim. Hee ama ille de ilk olacağım yoksa olmaz gibi bir beklentim yok, kii sonuçta Türk erkeği yani bu biraz olanaksız (kendilerini koruyamıyorlar ).

Benden beklediği ilklerin onda da olmasını isterim ama yoksa kader deyip razı olucaz mecburen =))

Bu da farklı bi bakış açısı tabi

Ne kadar seviştiği değil benden önce ne kadar sevdiği önemli. Benden önce çok sevmişse istemem.

nasıl o benim ilkim olacaksa bende öyle olmasını isterim, onu tanıdığımda 20 yaşındaydı ve öyle birşey yaşamadığını adım gibi biliyorum ,şimdi 23 yaşında ben varken zaten yaşayamazdı ,evleninceye kadarda yaşamayacak dolayısıyla o benim bende onun ilki olucaz :)

Benim için sanırım aşırı yani abartılmış ölçüde önemli Çünkü ben gerçekten aşık olmak istiyorum.Ben her şeyin ilkini yaşayacaksam o da yaşasın ki aynı duyguları paylaşalım o her şeyi önceden yaşamış olursa bu benim açımdan üzüntü verici olur..23 yaşındayım ve bilmiyorumm o kadar bu konuda kararlıyım ki evde bile kalabilrm yani öyle olmcaksa hiç gelmesin daha iyi

esime bunu sormaya cesaret edemedim , ya ilk degildi derse ya da cevabindan kusulanirsam diye :18:
Bi gun cesaretimi toplarsam belki ..... Onu o kadar cok seviyorum ki aksini dusunmek bile istemiyorum

İlki değilim elbet ondan da bekleyemem ve bu devirde öyle erkek bulmak zor çevreye bakıyorum çok zor.

benden öncesi ilgilendirmez çok kurcalamamda zaten öyle bişey sorulduğunda cevap ne kadar dürüstçe olur orasıda tartışılır

Sanırım bu konuda çok şanslıyım, eşim benim, bende eşimin ilkiyim.
İkimizde çok acemiydik, ama yinede herşey çok güzeldi...

Böyle bir konuyu erkekler hiçbir zaman açmayacak. Çünkü erkekler her haltı yiyebilir ama kızlar namusunu korumak zorunda (!) Yok canım, nerde bu adalet!
Ben de ilk deneyimimi kocamla yaşarım diger düşünceler bana göre degil ama onlar bakire birini istiyorsa bizim de öyle birini istememiz normal.
Erkekler hayata at gözlüğü ile bakıyor. Kendileri evlilik öncesi ilişkiye girmemeyi eziklik olarak görürken evlencegi kişinin temiz olmasını bekliyorlar.

aynen bende çok katıyım bu konuda daha önce olmassını kafama takar dururum

bu konuda cok dertlıyım.ben erkeğimin bakir olmasını çok ama çok isterdim,hem ilk aşk hem ilk seviştiği olmak ısterdım ama nerdeeeeee 35 yasında felegın cemberınden geçmiş bir sevgilim varhayatından bırcok kadın geçmiş malesef,düşündükçe kıskançlık fışkırıyor damarlarımdan:)

boyle iki kişininde ilkı oldugu bırlıktelıkler vardır ama bunlar genelde çocukluktan gelen aşklardır.erkeklerın yaşı gençtir gozu açılmamıştır nadırde olsa vardır...

işte bizimkisi ilkokul aşkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…