- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Eski kocam ilk erkeğim değildi ki ben ondan bu ilki bekliyeyim.
Ben 26,O 27 yaşımızdaydık evlendiğimizde ve o zamana kadar hiç bir şey yaşamamış olmamız zaten komik olurdu
tabiiki yalan söyleyebilir.. ama benim düşüncemi bilmiyordu bu konuyu konuşurken.. yalan söylemesi için sebep yoktu yanii..
mesela ben de kabul etmem biriyle birlikte olmuşsa sevgilim.. ama o benim düşüncemi bilmeden bana erkek erkeğe gittiği tatilleri anlatırdı.. erkek arkadaşlarının turist kızlarla nasıl önce yakınlık kurduğunu sonrada kendilerini odaya davet ettirdiklerini.. kendisi ingilizcenin i sini bilmezerkek arkadaşları biz konuşup ayarlayalım sana dediğinde bile kıpkırmızı olduğunu..
ayrıca kendisi benim elimi ilk tuttuğunda diğer elimide kalbinin üstüne koymuştum böyle bir kalp atışı bilmem daha hayatta.. beni ilk öptüğünde de benden çok o kızarmıştıgözlerime bakamamıştı bir süre..ama yinede erkek milleti olduğu için çaktırmadan sorduğum sorularla da bundan emin oldum
nasıl yani ben 24 yaşımdayım ve kocam ilk deneyimim olucak şimdi ben evlenene kadar 26 falan olsam bu komik bir olay mı olucak
gerçekten saçma yani
ayrıca deneyimsiz erkekle yapamam diyen arkadaşlar gerçekten şoklardayım yani kim daha önce başka birinde hazlar almış olmasını ister ki erkeğinin deneyimmiş deneyimi olmasın ama ilk beni hissetsin bence bu herşeye değer heralde
nasıl yani ben 24 yaşımdayım ve kocam ilk deneyimim olucak şimdi ben evlenene kadar 26 falan olsam bu komik bir olay mı olucak
gerçekten saçma yani
ayrıca deneyimsiz erkekle yapamam diyen arkadaşlar gerçekten şoklardayım yani kim daha önce başka birinde hazlar almış olmasını ister ki erkeğinin deneyimmiş deneyimi olmasın ama ilk beni hissetsin bence bu herşeye değer heralde
atractivecim..Diyelim ki 26 yaşında evlendin..Diyelim ki eşin de seninle aynı yaşta..26 yaşında...26 yaşına kadar ve daha ileri yaşlara kadar kimse ile birşey yaşamamış kız çoktur belki ama erkek var mıdır ?
tatlım doğru söylüyosun belki ama
5 yıllık bir ilişkim var ve sevgilim şuan 26 yaşında ve daha önce biriyle birlikte olmadığını ısrarla söylüyor bana yıllardır ben ona inanıyorum
ama tabi 26 yaşından sonra tanışsaydık belki bişiler yaşamış derdim
sonuçta aşk beklemek değil mi o beni bekliyor ben onu
Hayırlısı ile birbirinize kavuşmanızı dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?