Eşinizin ilk kadını olmak.

Öyle bir takıntım olmadı... 25 inden sonra ilk olayım,ilk olsun beklentisine girmek saçma geldiği için belkide.......

Eski kocam ilk erkeğim değildi ki ben ondan bu ilki bekliyeyim.
Ben 26,O 27 yaşımızdaydık evlendiğimizde ve o zamana kadar hiç bir şey yaşamamış olmamız zaten komik olurdu

nasıl yani ben 24 yaşımdayım ve kocam ilk deneyimim olucak şimdi ben evlenene kadar 26 falan olsam bu komik bir olay mı olucak
gerçekten saçma yani
ayrıca deneyimsiz erkekle yapamam diyen arkadaşlar gerçekten şoklardayım yani kim daha önce başka birinde hazlar almış olmasını ister ki erkeğinin deneyimmiş deneyimi olmasın ama ilk beni hissetsin bence bu herşeye değer heralde

Son düzenleme:

çok güzel bişi canım bence
akıllısın valla kız nerden aklına geldi elini tuttuğunda kalp atışlarını duymak falan

Ne farkeder ?
Sevişmek , sevmekten daha önemli gibi geliyor insanlara.
Daha önce 50 kadınla sevişmiş olur seninle evlenince mükemmel bir eş bağlı bir koca olur,
Ya da sen onun ilk seviştiği kadın olursun ama evliliğin boyunca aldatır.
Bu olay ilk ya da sonla kıyaslanamaz bence.
Adam seviyorsa seni mutlu ediyorsa sadıksa vs vs banane daha önce kaç kişiyle yattığından ?

atractivecim..Diyelim ki 26 yaşında evlendin..Diyelim ki eşin de seninle aynı yaşta..26 yaşında...26 yaşına kadar ve daha ileri yaşlara kadar kimse ile birşey yaşamamış kız çoktur belki ama erkek var mıdır ?

Ben varım eşimin ilkiyim o da benim ilkim , her anlamda şükürler olsun..

Ama tabi bunu sorarak evlenmedim Nasip diyelim

Yaşanmışlıklara bağlı.
Benim için hiç bir şey yaşamamak evet komik olurdu.

tatlım doğru söylüyosun belki ama
5 yıllık bir ilişkim var ve sevgilim şuan 26 yaşında ve daha önce biriyle birlikte olmadığını ısrarla söylüyor bana yıllardır ben ona inanıyorum
ama tabi 26 yaşından sonra tanışsaydık belki bişiler yaşamış derdim
sonuçta aşk beklemek değil mi o beni bekliyor ben onu

Eşimin ilk kadını değilim olmak isterdim. Özeldir ilkler her zaman ve unutulmaz. Çok takmıyorum ama konuyu okuyunca bende ilk olmak isterdim dedim

Bakire kıza, bakir erkek olmalı bana göre de..(eşitlik adına!)
Yani bakire de bakir isteyebilmeli tercihen..

Mesela tutup da kaçın kurası adam,ben bakire isterim diyebiliyorsa,afedersiniz amaa...................
Ve garip olan da,toplumda bu yaklaşıma prim veriliyor!

Yaşanan şey güzel bişeyse ,kız da yaşasın sonuna kadar, erkek de.. Normal olan bu..(bana göre)
Yani erkek için serbest olan şey,kız için de olabilmeli..
Herşeyi yaşasın kız ama o son noktayı koymasın Neymiş efendim; 'ben bakireyim.' Zırva!
Hem de ergenlik boyunca ve de evleninceğe kadar, uçanı kaçanı kaçırmayan erkek ırkı için!!!

Namus,kafadadır esasen.. Gerisi boş,saçma sapan,öz gereksiz..

Son düzenleme:
Her erkek de doğruyu söyler mi ? Şimdi 13-14 yaşında çocuklar fazla meraktan o işe girişiyorlar. :0

Karşı taraf bakire olmamı istiyorsa ben de onun bakir olmasını isterim :) ben bakire kalmayı basarmışsam karşı taraf da başarmış olacaak işte o kadar :) kendisi bakir olmayıp benim Bekaretime takan biriyle işim olmaz :) yani sonuc ben bakireysem evlenmeden önce eşimin de bakir olmasını isterim

kesinlikle olmak istemezdim..
her şeyden bıkmış bır vazıyette bana gelmesını isterdim..

evlendıkten sonra
genclıgını yaşayamadıgını düşünüp, gizli gizli her haltı yerler bence..kım ne derse desın..

kısacası gel aşkım gel
ne olursan ol gel

hic boyle hayallerim olmadı dusunmedim bile ilk zamanlar ki ozamanda daha ergenlik zamanlarımdı takardım kafaya ama simdilerde hic umrumda olmaz benden once ilişkiye girmismi kac kisiyle olmus takılmıyorum onemli olan onunla mutlu olıyım ikinci ucuncu olmusum fark etmez

Hayırlısı ile birbirinize kavuşmanızı dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…