Eşinizin ilk kadını olmak.

Evet var.. Yakın bir arkaşım hiç bir kızla beraber olmadığını söylemişti bunu söylerkende çok utanmıştı niyeti benimle evlenmekti ama
ben istememiştim

katılıyorum esım ılk sevgılısı oldum ılk kadını oldum ama cok uzdugu cok yıprattıgı okadar konu oldu kı. benım ılk sevgılım degıldı ama ılkım oldu ama ılk olmak dısında benım yasadıgım ufak tefek seyler olmustu evet esıme karsı utanırdım o da benım gıbı yasasaydı belkı oyle utanmam olmayacaktı ama yıne de sunu savunuyorum ılk olma duygusu herkes ıcın ozel bır duygu elbette ama buna takılmamak lazım. sevgısı saygısı sadakatı ve cınsellıkte nekadar mutlu oldugunuz onemlı ıster ılk olsun ıster olmasın.

esinin ilki oldugu icin garip karsilayanlar komik bulanlara soyleyecegim bir kac sey var..kim hatirlamiyorum simdi ama biri neredeyse sukredecekelr demis..evet sukrediyorum.benim yasam tarzima inancima gore boyle..ben niye siz tam tersisiniz diye bisey diyormuyum..size ne cok pardon.herkesin bakis acisi farklidir..neden oyle neden boyle diye elestirmek uzerine uzun uzun konusmak yanlistir....esinizden once kac kisiyle beraber olmus,yada esi kac kadinlar beraber olmus beni kimse ilgilendirmedigi gibi benim dusuncemde kimseyi ilgilendirmez..evet ben cok mutluyum esimin ilki oldugum icin,herseyi birbirimizde ogrendigim icin,bana her zaman deger verdigi,sadik oldugu,kendimi mutlu hissettirdigi icin...benden once bi deneyim yasamadi diyede hic bi eksiklik gormedim..hani deneyimli olmalari gerekiyormus ya,acemiyi ne yapacakmisiz..o yuzden soyluyorum

esımın ılk sevgılısı ve cınsel anlamdada ılk kadınıyım.ıyıkıde böle olmuş dıyorum.ıkımızde bakırdık ve bırbırımızde öğerndık ılklerımızı bırbırımızde yasadık.

Size bişey demek istiyorum kızlar. İlkiyim diyen epey bi kişi var. Peki nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Size daha önce şöyle şöyle yaptım diye sex hikayelerini anlatıcak hali yok heralde. Her erkek bunu yapmaz. Anlatmaz anlatan nadirdir kim ne derse desin

Ayrıca bu zamanda bakire sayısı bile oldukça aza düşmüşken bakir erkek olduğuna inanmak oldukça güç valla

Edit: Şunuda eklemek istedim bakir erkek yok mudur? elbette vardır. ama %5 belki de.. Bakir olmayıpta bakir olduğunu söyleyen erkeklerin oldukça fazla olduğunu düşünüyorum. Kimisi de hiç saklamayıp söyler dobra bi şekilde. Bilmek mi daha iyi bilmemek mi orasıda muamma tabi Benim bu konuda nacizhane fikrim bu..

Son düzenleme:
erkek daha önce biriyle birlikte oldugunu neden saklasın ki ( kadın ona ben daha önce biriyle birlikte olmuş birini istemiyorum demediyse)

Son düzenleme:
erkek daha önce biriyle birlikte oldugunu neden saklasın ki ( kadın ona ben daha önce biriyle birlikte olmuş birini istemiyorum demediyse)

kadın ne kdr sır bilirse erkeği hakkında,her kavgada suratına vurmaktan çekinmez (genelde)..bunu bilen erkek hiçbir sırrını açığa çıkarmaz,çıkarmışsa bin pişman olup daha da ölse bişey anlatmaz..dersini çok iyi almıştır çünkü..ama akıllı kadın napar? öğrenir öğrenir ama bşy yokmuş gibi yapar..bu sayede herşeyini öğrenir..niyeti ciddiyse evlilikten vazgeçebilir

Değil daha önceden cinsel deneyimleri olduğunu,daha önce kimse ile öpüşmedim,hiç kız arkadaşım olmadı,daha önce hiç aşık olmadım,hatta elele bile tutuşmuşluğum olmadı yalanını söyleyenler olduğunu biliyorum...Erkek milletinden....

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk kiminle birlikte olmus cok onemli degil benim acimdan, ilk asik oldugu ve asla unutamayacagi kadin olmadiktan sonra hic bir onemi yok benim icin.. hatta tecrubesizligini benden cikarmasini istemezdim.. cinsellik gudulerle yasandigi kadar, tecrubeylede gelistirilir..
Erkek yaratilisi geregi hircin ve serttir.. bir kac iliski yasayip kadinlarin neden hoslandigini ogrenip gelmesi her zaman tercihim.

ya da nasıl kanıtlanıyor acaba bu? hep merak etmişimdir..kadınlar için malumunuz zar..
ya erkekler? feleğin çemberinden kaç kez geçmişler nasıl bilinebilir?

İlk kadını olmaktansa son kadını olma fikri daha cazip geliyor ....

Allah korkusu varsa yeterli...Malum Allah indinde zina en büyük günahlardan..Ve insan az cok anlar hali tavrı edebi ahlakı vs..O kadar az oldugunu sanmıyorum.

Bence ilk olmak değil son olmak önemlidir Çoğu kız arkadaşım anlamıyor bu düşüncemi ama ben tecrübesiz erkek istemezdim.Erkekler zaten pek çok konuda çocuk gibiler geç olgunlaşıyorlar,seksi de beraber öğrenmek yerine eşimin bana öğretmesini isterdim.Hem çok kadınla beraber olan erkeklerin evlendiğinde gözü daha tok oluyor,yaşıyacaklarını yaşadıkları için hevesleri kalmıyor.Ama ilki olsaydım aklında sürekli başka kadınlara karşı merak olurdu diye düşünüyorum.

Erkek erkek erkek..Kadınlarda tecrübeli olsun zaman.Biz ögretelim eşimize sexi..Ne kadar itici geliyor kulaga..Erkegin bir ayrıcalıgı yok benim gözümde..Sayısız kadınla yatarlar bakire kadın isterler ise bak..Ayrıca böyle bir durumu asık oldugu adamı kaybetmemek icin kabul edenlere degilde özellikle böylesini isteyenede hayret ediyorum dogrusu..Naıl bir gurur..Yada gurursuzluk..

olayın dini boyutlarına girmeyin bence müslümanlıkta 4 eş alsan eyvallah deniyor bi imam nikahı mı zinadan kurtarıyor yani bi hoca gelip dua ediyo sonra istediğin kadar kadını al kuma olarak yat kalk ama bu zina olmasın hak olsun.... oldu

Bu zamanda dine göre en uygunu tek es..Eskidendi o..İnsanlık icin.

Bu zamandan ziyade herzaman icin İslam’da tek eşlilik esastır..Dedigin bazı sartlara dayanır mecburiyet vs

Bilmeden atıp tutmamak en dogrusu..

Son düzenleme:

Bence erkekler gibi kadınlar da istiyorsa yaşamalı cinselliği.Kendi sayısız kadınla yatıp da bekaret diye tutturan adamda kişilik yoktur zaten.Evlensende çoluğa çocuğa karıştırsan da o adam öyle gelir öyle gider.Ama cinsellik iki kişi arasında istek,güven,saygı varsa yaşanmalıdır.Ben erkeğimin tecrübeli olmasını isterim.Ama gidip de kerhanede tecrübe kazanmış değil,isteyerek yaşadığı için.İnsanların geçmişine değil geleceğine bakılmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…