Kızlar;
Erkeklerin ve toplumun bekaret konusuna bakışını az çok biliyoruz.
Acaba bizim için eşlerimizin ilk kadını olmak ne kadar önemli. Daha önce biriyle birlikte olmamış erkek varmıdır?
Bilmiyorum. Ama ben böyle biri ile evlenmek isterdim. Siz ne Düşünürsünüz bu konuda...
Ben ilk aşk ,ilk kadın, ilk sex her şeyi oldum da ne oldu ?
Kimse getirip madalya takmadı.
Önemli olan kaçıncı sırada olduğun değil,ne kadar değer gördüğün ne kadar sevildiğin
Gerisi hikaye...
erkek daha önce biriyle birlikte oldugunu neden saklasın ki ( kadın ona ben daha önce biriyle birlikte olmuş birini istemiyorum demediyse)
Size bişey demek istiyorum kızlar. İlkiyim diyen epey bi kişi var. Peki nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Size daha önce şöyle şöyle yaptım diye sex hikayelerini anlatıcak hali yok heralde. Her erkek bunu yapmaz. Anlatmaz anlatan nadirdir kim ne derse desin
Ayrıca bu zamanda bakire sayısı bile oldukça aza düşmüşken bakir erkek olduğuna inanmak oldukça güç valla
Edit: Şunuda eklemek istedim bakir erkek yok mudur? elbette vardır. ama %5 belki de.. Bakir olmayıpta bakir olduğunu söyleyen erkeklerin oldukça fazla olduğunu düşünüyorum. Kimisi de hiç saklamayıp söyler dobra bi şekilde. Bilmek mi daha iyi bilmemek mi orasıda muamma tabiBenim bu konuda nacizhane fikrim bu..
erkek daha önce biriyle birlikte oldugunu neden saklasın ki ( kadın ona ben daha önce biriyle birlikte olmuş birini istemiyorum demediyse)
İlk kadını olmaktansa son kadını olma fikri daha cazip geliyor ....
Size bişey demek istiyorum kızlar. İlkiyim diyen epey bi kişi var. Peki nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz? Size daha önce şöyle şöyle yaptım diye sex hikayelerini anlatıcak hali yok heralde. Her erkek bunu yapmaz. Anlatmaz anlatan nadirdir kim ne derse desin
Ayrıca bu zamanda bakire sayısı bile oldukça aza düşmüşken bakir erkek olduğuna inanmak oldukça güç valla
Edit: Şunuda eklemek istedim bakir erkek yok mudur? elbette vardır. ama %5 belki de.. Bakir olmayıpta bakir olduğunu söyleyen erkeklerin oldukça fazla olduğunu düşünüyorum. Kimisi de hiç saklamayıp söyler dobra bi şekilde. Bilmek mi daha iyi bilmemek mi orasıda muamma tabiBenim bu konuda nacizhane fikrim bu..
olayın dini boyutlarına girmeyin bence müslümanlıkta 4 eş alsan eyvallah deniyor bi imam nikahı mı zinadan kurtarıyor yanibi hoca gelip dua ediyo sonra istediğin kadar kadını al kuma olarak yat kalk ama bu zina olmasın hak olsun.... oldu
Erkek erkek erkek..Kadınlarda tecrübeli olsun zaman.Biz ögretelim eşimize sexi..Ne kadar itici geliyor kulaga..Erkegin bir ayrıcalıgı yok benim gözümde..Sayısız kadınla yatarlar bakire kadın isterler ise bak..Ayrıca böyle bir durumu asık oldugu adamı kaybetmemek icin kabul edenlere degilde özellikle böylesini isteyenede hayret ediyorum dogrusu..Naıl bir gurur..Yada gurursuzluk..
Bu zamanda dine göre en uygunu tek es..Eskidendi o..İnsanlık icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?