"Alan memnun veren memnun?? " Cogu kadın zevkten degil can korkusuna orda..
Tecrübeymis tükriyim öyle tecrübeye zina kardesim var mı ötesi.!!
Bende rahatsız oluyorum ne olacak yani..
Siz zina yapmayın,sizene yapanlardan.Ayrıca ulu orta tükürmeyin heryere.
Genelev dediğiniz yer tamamen devlet kontrolünde çalışan,18 yaşın altında kadın alınmayan ve kadınların zorla tutulmasının söz konusu olmayan yerlerdir.İyimidir,kötümüdür o beni ilgilendirmez,o kadınlar orda para kazanmak için bu işi yapıyorlar.
Vikipedi
Türkiye'de genelevler polis koruması altında olup 18 yaş altı alınmamaktadır. Kadınların sağlık kontrolü düzenlidir. Genelev devletin denetimi altındadır ve ruhsatları vardır. Çalışan kadınlar işçi sıfatındadır.
Genelev dediğiniz yer tamamen devlet kontrolünde çalışan,18 yaşın altında kadın alınmayan ve kadınların zorla tutulmasının söz konusu olmayan yerlerdir.İyimidir,kötümüdür o beni ilgilendirmez,o kadınlar orda para kazanmak için bu işi yapıyorlar.
Vikipedi
Türkiye'de genelevler polis koruması altında olup 18 yaş altı alınmamaktadır. Kadınların sağlık kontrolü düzenlidir. Genelev devletin denetimi altındadır ve ruhsatları vardır. Çalışan kadınlar işçi sıfatındadır.
Öncelikle demagoji yapma canım..Mana ima ögren sonra gel.Bravoo devlete iyi tecrübeler erkeklerinize.
Ayrıca o kadar ahlaksız ki millet sizin gibi zihniyetler sayesinde eminim kendini dizginleyemeyen s.refsizlerin ulu orta her disiye saldırmamaları icin ahlaksızca bir cözüm.
Başka çözüm önerileriniz varsa buyrun tartışalım.
Manayı ,imayıda sizden öğrenecek deyilim,tecrübemde,yaşımda ,eğitimimde yerinde çok şükür.
Mahalle kavgası yapacak da değilim sizinle.
Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Benim tartışmaya hiiiç niyetim yok , siz konuşun.
Ayrıca takmayan kişi yorumda yapmazdı.
Bays.
Vikipedi
Kimse kimseye karismasin bu konuda hem fikirim. Herkes istedigini yapar..ama kimsenin oralarda zorla tutulmadigi olayi ancak teoride boyledir pratikte inanin hic oyle degil. Dusenin dostu olmaz demisler, ordaki herkesin keyfiyle orda oldugunu sanmiyorum..sanmaktan ziyade biliyorumda ayrica…Allah kimseyi oralara dusurmesin.
Sevdigin bir insanla birliktelik yasamakla oralara gitmek arasinda daglar kadar fark var…ama soylede bir soz var..kadinlar severse sevismek ister..erkekler ise duygusal olarak birsey hissetmedende sevisebilir.
ama gunumuzde bu sozede inanmamaya basladim artik, cunku kadinlar bile sadece yatak partneri seciyorlar. Cok uzulesi durum bunlar tanimadigin bir kadina veya erkege dokunmak bile…Allah kimseyi sasirtmasin.
Konumuz hayat kadınları değil öncelikle bunu belirteyim.Arkadaş genelev dediği için yazdım.Allah yardımcıları olsun ordaki herkesin bir hikayesi,bir zorunluluğu olduğu kesin.Amaçlarıda keyfiyet değil para kazanmak.Bu çoook geniş ve acı bir konu.Burda 2 cümleyle açıklanacak veya tartışılacak bir konu değil.
İnanın bende bunu ilk duyduğumda çok şaşırmıştım
Haberlerde çıkan fuhuş haberleri ruhsatsız çalışan yerlermiş
konumuzun onlar olmadigini biliyorum, ama yazdigin sey/tespitin yanlis bu yuzden cevap verdim senin postuna. daha once dedigim gibi Allah kimseyi dusurmesin oyle yerlere.
Vikipedi
bu postundan bahsediyorum ben.
Hangi tespitim yanlış ,kadınların genelevde zorla çalıştırılmadıklarımı?
Bir kadın oraya kimbilir nasıl düşmüştür bunu konuşmuyoruz.Hangi şartlardadır bunuda konuşmuyoruz.Bir kadın belki bebeğine bakmak için orda para kazanıyor,bunuda konuşmuyoruz.Orda para kazanmak için bulunuyor,bumu yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?