Eşinizin ilk kadını olmak.

Konu baska baska yerlere gidiyor. Hayat kadinligi agir bir meslektir. En eski mesleklerden biri hatta. Kimse onaylamaz kadinlarin boyle bir is yapmasini tabi ama sartlarin insani nereye goturdugu belli olmaz. Sonuc itibariyle herkes kendinden sorumludur. Kimse kimseye camur atmaya calismasin. Tek ayak ustunde binbir yalan soyleyen erkekleri aklamak biz kadinlara gore degil. 19 yasini gecmisse ve hala bakirse yalan soyluyordur, bakir filan degildir. Ilk kadini olmak hayal gibi birsey.

Son düzenleme:
"Alan memnun veren memnun?? " Cogu kadın zevkten degil can korkusuna orda..
Tecrübeymis tükriyim öyle tecrübeye zina kardesim var mı ötesi.!!
Bende rahatsız oluyorum ne olacak yani..

Siz zina yapmayın,sizene yapanlardan.Ayrıca ulu orta tükürmeyin heryere.

Genelev dediğiniz yer tamamen devlet kontrolünde çalışan,18 yaşın altında kadın alınmayan ve kadınların zorla tutulmasının söz konusu olmayan yerlerdir.İyimidir,kötümüdür o beni ilgilendirmez,o kadınlar orda para kazanmak için bu işi yapıyorlar.

Vikipedi

Türkiye'de genelevler polis koruması altında olup 18 yaş altı alınmamaktadır. Kadınların sağlık kontrolü düzenlidir. Genelev devletin denetimi altındadır ve ruhsatları vardır. Çalışan kadınlar işçi sıfatındadır.

Son düzenleme:

Öncelikle demagoji yapma canım..Mana ima ögren sonra gel.Bravoo devlete iyi tecrübeler erkeklerinize.

Ayrıca o kadar ahlaksız ki millet sizin gibi zihniyetler sayesinde eminim kendini dizginleyemeyen s.refsizlerin ulu orta her disiye saldırmamaları icin ahlaksızca bir cözüm.

Son düzenleme:

İnanın bende bunu ilk duyduğumda çok şaşırmıştım
Haberlerde çıkan fuhuş haberleri ruhsatsız çalışan yerlermiş

Başka çözüm önerileriniz varsa buyrun tartışalım.

Manayı ,imayıda sizden öğrenecek deyilim,tecrübemde,yaşımda ,eğitimimde yerinde çok şükür.

Mahalle kavgası yapacak da değilim sizinle.

Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Egitimle yasla bitmiyor güzelim..Mahalle kavgası İyi hadi selametle..

Kimse kimseye karismasin bu konuda hem fikirim. Herkes istedigini yapar..ama kimsenin oralarda zorla tutulmadigi olayi ancak teoride boyledir pratikte inanin hic oyle degil. Dusenin dostu olmaz demisler, ordaki herkesin keyfiyle orda oldugunu sanmiyorum..sanmaktan ziyade biliyorumda ayrica…Allah kimseyi oralara dusurmesin.

Sevdigin bir insanla birliktelik yasamakla oralara gitmek arasinda daglar kadar fark var…ama soylede bir soz var..kadinlar severse sevismek ister..erkekler ise duygusal olarak birsey hissetmedende sevisebilir.
ama gunumuzde bu sozede inanmamaya basladim artik, cunku kadinlar bile sadece yatak partneri seciyorlar. Cok uzulesi durum bunlar tanimadigin bir kadina veya erkege dokunmak bile…Allah kimseyi sasirtmasin.

Konumuz hayat kadınları değil öncelikle bunu belirteyim.Arkadaş genelev dediği için yazdım.Allah yardımcıları olsun ordaki herkesin bir hikayesi,bir zorunluluğu olduğu kesin.Amaçlarıda keyfiyet değil para kazanmak.Bu çoook geniş ve acı bir konu.Burda 2 cümleyle açıklanacak veya tartışılacak bir konu değil.

Sevgilimin ilk kadını değilim, öyle bir isteğimde yoktu zaten, hele ki bakir erkek kısmını hiç düşünmedim bile. Sorun değil benim için.
Hep derdim benimle birlikte olmaya başladığı andan itibaren önemlidir benim için. Hala aynı düşünceye sahibim. Doğrusu da o zaten.
Az çok uzaktan tanıyordum ben sevgilimi ilişkimiz başlamadan önce. Hakkında bazı şeylerde duymuştum.
Daha sonra kendiside anlattı bana zaten herşeyimi bil dedi.
Şimdiye kadar bayağı fazla sayıda kadın olmuş hayatında, günübirlik olanlarda.
Hatta işin kötüsü beraber olduğu kadını aldatan da bir adammış, ondan öncede duymuştum bunu.

Ama şöyle birşey var kızlar, ben her nekadar geçmişi önemli değil desemde o düşünceye sahip olsamda, kendi anlattıktan sonra rahatsızlık duydum mu? Duydum açıkçası.
Deli misin diyorum kendi kendime. Sana ne senden öncesinden.
Çünkü bana hiçbir yanlışı olmadı, üstüme çok düşer, çok ilgilidir. Bir dediğimi iki etmez. Sevgisi, saygısı, verdiği değer çok fazla.

Dediğim gibi o rahatsızlık düşüncesi de arada aklıma geliyor saçma olsada.
Ben sormadım bilmek istemedim. Kendi anlatmış bulundu.
O anlatışını da her ne kadar yanlış olsada, samimiyetine de bağladım.
Ailesiyle ilgili bazı şeyler de paylaşmıştı benimle. İlk sana anlatıyorum demişti o konuda da. Bizim ilişkimiz yakınlıkla, karşılıklı samimi sohbetle başlamıştı.

Her ne olursa olsun bilmek istemezdim dediğim gibi.
Çünkü o rahatsızlığı atamadım duyduğumdan beri. Yanlış, saçma olduğu bilsemde. Bende anlayamıyorum kendimi bu konuda.
Dar görüşlü, anlayışsız biri değilim çünkü.

Bu da dahil genellemeler her zaman yanlıştır.
Ancak düz mantık en fenasıdır. Öyleyse kesin şöyle olmuştur, böyleyse kesin budur...
İnsan olarak çapımız nedir ki efelene efelene büyük tespitler yapıyoruz?
Orda dur bakalım damlacık der, adama evren.
Aklıma geldi, severim bu fıkrayı, buyurunuz:

Temel bir gün yarışmaya girer ve birinci olur.Buna da ödül olarak düz mantık kitabı verirler. Tabi temel de düz mantık ne diye anlamaz ve ödülü veren kadına sorar. Kadın başlar anlatmaya:
+Evinde akvaryumun var mı ?
-Evet var.
+O zaman içinde su da vardır.
-Evet var.
...+Su varsa balık da vardır.
-Evet
+Hayvanları da seviyorsun demek ki.
-Evet seviyorum.
+Hayvanları seviyorsan insanları da seversin.
-Evet
+O zaman sevdiğin bir kadın da vardır.
-Evet var.
+Bak gördün mü gay değilsin demek ki.

Bu Temel'in hoşuna gider alır kitabı eline eve doğru gitmeye başlar. Yolda Dursun'u görür. Dursun sorar,
+Temel o ne ?
-Kitap, düz mantık kitabı.
+Nasıl bi şey bu düz mantık anlat bakayım bana.
-Bak şimdi sizin evde akvaryum var mı ?
+Yoo hayır yok.
-O zaman sen i..nesin.

konumuzun onlar olmadigini biliyorum, ama yazdigin sey/tespitin yanlis bu yuzden cevap verdim senin postuna. daha once dedigim gibi Allah kimseyi dusurmesin oyle yerlere.

Ben ilk aşk ,ilk kadın, ilk sex her şeyi oldum da ne oldu ?

Kimse getirip madalya takmadı.

Önemli olan kaçıncı sırada olduğun değil,ne kadar değer gördüğün ne kadar sevildiğin

Gerisi hikaye...

konumuzun onlar olmadigini biliyorum, ama yazdigin sey/tespitin yanlis bu yuzden cevap verdim senin postuna. daha once dedigim gibi Allah kimseyi dusurmesin oyle yerlere.

Hangi tespitim yanlış ,kadınların genelevde zorla çalıştırılmadıklarımı?

Bir kadın oraya kimbilir nasıl düşmüştür bunu konuşmuyoruz.Hangi şartlardadır bunuda konuşmuyoruz.Bir kadın belki bebeğine bakmak için orda para kazanıyor,bunuda konuşmuyoruz.Orda para kazanmak için bulunuyor,bumu yanlış.

bu postundan bahsediyorum ben.

Son düzenleme:
bu postundan bahsediyorum ben.

Aynı şeyi yukarıda yazdım.İyi okursanız sevinirim.

ben dogru okuyorumda bi anlasmazlik var aramizda. neyse herkesin fikri kendine olsun dedigin uzre konumuz genelevden ziyade ilk kadin olmakti..konumuza donmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…