Eşinizin internette sohbet ettiğini bilseniz ne yaparsiniz

Bunu ben de yaşadım
Teli sürekli yanındaydı
Şüpheleniyordum
birileri ile tanışmış
Kendisi inkar etti
Konuştuğu kişiye ulaştım
Bekarım görüşmek istiyorum demiş kıza
Bu ve başka bayanlar da var tabi
Ayrıca başka sorunlarımız da vardı bana çok eziyet ediyordu
Ayrıldım
Önce çok üzüldüm niye böyle bir olay yaşadım diye ama
Çok doğru bir karardı benim için şimdi çok daha iyiyim
Seni mutsuz ediyorsa ayrıl kimse senden daha önemli değil

Önce içeriğine bakarım sohbetin,sonra baslarim nedenine,nicinine Allah ne verdiyse...dalardim kendilerine.Yapamaz arkadaşım,yapamaz.Bugün oyundan bahseder,sonra birbirlerini gordukce selamlar falan,daha sonra birbirlerini merak etmeler.Yok bacım yok dilimle fena doverdim onu.Hatasını anlayıp yalvarirdi.Sakin yüz verme,surundur onu.Uyuz şey Sinirlendim eşine haaa

sevgili konu sahibi,

esiniz - yahut herhangi bir kk yazarinin esi - burada yazilanlari okusa sizce ne tavir yapar?

empati kuralim, bazen insanlarin hic tanimadiklari kisilerle sohbet - erkek jargonunda geyik yapma ihtiyaclari olabiliyor.

size dusen tebessumle tamam canim ne yapayim kiskandim deyip yanaktan bir makas almaktir.

not: isbu entry sohbetin sohbet oldugu varsayilarak yazilmistir.

Bu konu sahibi hergun olayli konu aciyor ama kendinde tik yok.. fakenin fevkaladesine oynuyor herhall.

bencede bu fake bidaha msj atmam konusunuda okumam çunku saglikli bi insan çoktan bosamıstı bu adamı

Ben artik senib konularinin sahte oldugunu dusunuyorum. Hergun yeni bi konu aciyosun agzim acik okuyorum. Adam aeni paylasmak istiyor, sense konus umrumda değil diyor. E nasil evlilik bu.sen nasil bu kadar sakinsin. Evet asıl sorum bu nasil bu kadar sakinsin?

O telefonu alıp anladın sen.. ne demek sohbet kafasini kirarim

Resimleri merak ettim ama goremiyprum

Ķaristirirsan bulursun .. aldatmayan erkek yoktur .

Konuyla alakasini cozemedim yaw?nedir bu simdi

Sohbetin türüne baglı. Sonuçta biz de burada sohbet ediyoruz. Yaptığımız kötü mü, hayır.

benimkide onu oynuyo kuçuk savaşçılar var demi oda da sohbet varmıki
var tüm oyunlarda oluyor genelde de cinsel içerikli konuşulmuyor galiba özelden yazışırlarsa ayrı kaynım oynuyor ordan biliyorum eşimde oynar ama beraber oynuyoruz yani tek hesaptan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…