Esinizin is degistirdigini ceketindeki kartvizitten ogrenseniz tepkiniz ne olur?

ya belki işine son vermişlerdir. bunu sana söyleyememiştir. erkeklik gururu. bence üsteleme. eğer sen canını sıkma dediyse kesin böyle birşey olmuştur.

3 gundur konusmadiginizi soylemissiniz, ama gorunuse gore aylardir pek konusmuyormussunuz zaten. Arada iletisim kopuklugu var.
Ben boyle birseyi tesadufen ogrenmis olsam cok sinirlenirdim sanirim

işinden neden ayrıldığı da önmli. belki kötü birşey oldu da işinden çıkmak zorunda kaldı sorunu da size yansıtmak istemedi.

Diger sirkette maaslari zamaninda vermediklerini, ilk basta anlastiklari maastan asagi cektiklerini o yuzden ayrildigini soyledi. Sen takma derken de naifce soyledi. Ama sebep ne olursa olsun bu durum esten saklanir mi? Cok sinirlendim, o anda kiZginlikla konustum biraz. Baktim bunlarin disinda bir sey soylemiyor ben de tepkimi soguk durarak veriyorum. Evde kayinvalide vaeken de nasil tartisilir, nasil cozulur bilmiyorum.

Kartvizitten öğrenmek mi:26:
Oooo genç yeni işin hayırlı olsun, ordan bakınca ben neye benziyorum derdim

ne demek kafana takma ya demekki o takmış ki iş değiştirmiş bunu karısıyla paylaşmalıydı. peki yeni işi demi aynı saattebaşlayıp bitiyor uzaklık mesafeside mi aynı yani nasıl anlaşılmazki???

iyi sende hamile kal 4-5 ay sonrada söyle soruncada sen takma kafane de !!!çok ilginç bir eşiniz var

şam babası mıyım eşek başı mı diye sorardım. tatmin edici cevap alamazsam yeni işinde mutluluklar der biletini keserdim

Aslında bir kartvizit arkasına "İş değiştirdiğini biliyorum. imza : iplemediğin eşin " diye eklemek lazım. :44:

Son düzenleme:
Kartvizitleri yanlis bastirmislar der, duzeltmesi icin bir an once bilgilendirirdim. He duzeltirken arada su iletisim olayina da bir el atmasini isterdim. Komsunun cocugu muyum ben?

Ahaha arkadaş her seferinde şu forumda okuduğum hiçbir şeye bir daha şaşırmayacağım diyorum ama bu erkekler her seferinde daha bir aşıyor kendini Yani ben olsam dikkat et yakında eşin de değişir haberin olmaz derdim. Böyle şey saklanır mı ya. Ayrıca kayınvalidenize niye söylemiyorsunuz ki, kadın bi de üzerine alınmasın bu soğukluğunuzu, durduk yere ekstra sorun çıkmasın.

hakikatten bu kadar da olmaz yani..
eşi olarak bile değil arkadaşı yerine bile koyup paylaşmıyor demek.

Kayinvalidem bu soguklugun kendisiyle mi ilgili oldugunu sordu. Onunla hic ilgisi olmadigini soyledim. 4 gundur zorunlu haller disinda konusmuyorum, o arada laf atiyor, yanasmaya calisiyor ama bwnden olumlu bir tepki gormeyince duruyor. Bu hal ne zamana kadar boyle surer bilmiyorum.

Avukatlık bürolarının minik ve sevimli kartvizitlerini toplar, her birine üşenmeden fiyonk yapıştırır ceketinin iç cebine koyardım.
Şaka şaka ağzını gözünü kırar eline verirdim zaar.

Asagi yukari ayni saatler, pek bir degisiklik yok. Ben ne kadar safim ya, sirket arabasinin plakasinda adi yaziyor, onu sormustum aylar once. Ona da bir cevap uydurmustu o zaman. Ben de cok uzerinde durmamistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…