Esinizin is degistirdigini ceketindeki kartvizitten ogrenseniz tepkiniz ne olur?

Asagi yukari ayni saatler, pek bir degisiklik yok. Ben ne kadar safim ya, sirket arabasinin plakasinda adi yaziyor, onu sormustum aylar once. Ona da bir cevap uydurmustu o zaman. Ben de cok uzerinde durmamistim.

tek akıllı kendini sanıyorum sanırım,
en azından o zaman soyleyebilirdi
yeni isi neden boyle sır gibi saklıyor anlayamadım.

Peki evlenmeden once iliskiniz nasildi, herseyi paylasir miydi sizinle? cok ilginc, evde isle ilgili hicbirsey konusmayan beyler taniyoruz, eve is getirmiyoruz diyorlar ama bukadar da konusmamak niyedir. Acaba buyuk sıkıntılar yasiyor da sizi uzmemek mi istedi gercekten?

ben olsammı

ben olsam anasından emdıgı sutu burnundan getırırdımde

sızın meselenın altından bır kadın cıkabilir ben öyle sezdim

size söylememesının ne gıbı sebebı olabılırki

tek akıllı kendini sanıyorum sanırım,
en azından o zaman soyleyebilirdi
yeni isi neden boyle sır gibi saklıyor anlayamadım.

Bilmiyorum, 4 gundur dusunuyorum.

Yoo, onceden de her seyi paylasan biri degildi. Hatta bu acik olmama, seffaf olmama yuzunden bir ara kavga ettik. Konusmuyor, icindekileri anlatmiyor.. Evlendigimiz ilk sene de face mesajlarindan bazi seyler ogrwnmistm, bana soylemedigi.

Esinizin saklamasindan cok sizin anlamamaniza sasirdim.evde hic is gorusmesi falandami olmadi...

Anlasilacak turden bir konusma olmadi. Kartviziti bulup bu da ne oluyor diye gosterdigimde, sakayla karisik ix gorusmesine gitmistim de ... Dedim is gorusmesine gidince adina kart basiyorlar heralde..

ben olsammı

ben olsam anasından emdıgı sutu burnundan getırırdımde

sızın meselenın altından bır kadın cıkabilir ben öyle sezdim

Nerden bu kaniya vardiniz, merak ettim? Neyi dusunerek?

Adam iş değiştirmiş işi bırakıp aylaklik yapmadi ya.Ne bileyim ücreti daha iyidir,size süpriz yapmak istemis olabilir. Bu kadar abartılacak ne var anlamadım.

olacak iş değil. bu öyle bir anda oldu bittilik bir durum değil ki. çalıştığı işi değiştirip hayat arkadaşına söylememek nasıl bir kafa yapısının ürünüdür bilemedim..

Son düzenleme:

aslında tum cevaplardaki sorun aynı,
siz sormadıkca soylemiyor, ortaya cıksa da kurcalamadıkca dogruyu anlatmıyor.

bu cok buyuk bir sorun bence, ebeveynleri kardesi vs onlara da bu sekilde mi?
benimle neden paylasmıyorsun seklinde sikayet olarak degil de bu davranıslarının sizi suphelendirdigini guveninizi sarstıgını vs anlatıp konustunuz mu hic? ve tepkisi ne oldu?

Son düzenleme:

Evet annesine, abisine de boyle. Hadi onlari anlarim da biz kari kocayiz.
Buyuk bir sorun, su zamana kadar da bu problemlerin ustu kapatildi hep. Ve dolayisiyla yine patlak verdi. Konusmaya, anlatmaya hic acik degil. Bir defasinda yalvardim resmen konus diye.. Yok konusmuyor, dinliyor sadece.

Off basim agridan catliyor. Yarin 6 gun olacak evde soguk ruzgarlar esiyor. Arada yanadiyor, laf atiyor espiriyle hicbir sey olmamis gibi. Ben yuz vermiyorum. Cok doluyum ona karsi. Nasil bir yol izlesem, ne yapsam.. O konusmadikca ben delirecegim.

Düşünüyorum
insan neden iş değiştirdiğini söylemez sanırısnki pazardan çorap almış adam bilmiyorum nedense hissiyatım orada bir kadın var paralı bir kadın sizde bir şekilde bu kadını biliyorsunuz ve bilmenizi istemiyor gibi
kaynana istediği kadar olsun evde siz nasıl sakin kalabiliyorsunuz

çok ilginç insan kendini ne kadar değersiz hisseder belki dasha neler saklıyoda sen bilmiyosun.. basit bişey değil ki bu iş ya

bazı insanlar boyledir,
o kapalı kutuyu acmak zaman ve emek istiyor ne yazık ki.
gordugunuz köklu sorunların birikip sizde ileriki yaslarda yılgınıga neden olmasını beklemek yerine simdiden onu paylasıma alıstırmalısınız.

evli hanımlar daha cok yardımcı olabilir ama erkek ark.ım da ailesine ve bana boyle idi; gereksiz gorurdu, fakat bu aslında bahanesiydi.
suclamadan ve kendime has beklentiler olmaktan cıkararak onunla konusmustum hep. biraz da arkadas olmanın verdigi rahatlıkla...
ilk dertlesmeye calıstıgında nerdeyse sesi titiriyordu alısık olmadıgı icin. simdi bir sey olup da anlatmayınca kendisi rahat hissetmiyor.

Erkekler genelde ketumdur, kadınlar kadar anlatmayı paylaşmayı sevmezler. Özellikle para, iş, makam, mevki konularında hassaslar. Benim aklıma ilk gelen eski işinde gururuna yediremediği bir sıkıntı yaşadığı ve yeni işinin de kendine layık gördüğü mevkiden aşağı oluşu oldu. Bilmiyorum aranızda başka sıkıntılar ya da güven problemleri oldu mu ama...

Ben olsam sert tepki vermezdim. Bu sadece sorunları sizden daha organize bir şekilde saklamasına neden olur. Bence "takma kafana" falan diyerek sizi canınızı sıkacak bir konudan uzak tutmaya çalışıyor. Bence sakin bir şekilde konuşun ama kararlı ve güven verici olun. Küslük ne işe yarar ki? Belki eşinizin desteğinize ihtiyacı vardır. Kayınvalidenizi de kırmayın bu arada, üzerine alınmasın halinizi.

gizli saklı iş yapıyorsun madem azıcık beynini çalıştırda kartvizitinide sakla derdim
şaka bir yana gerçekten yıkılırdım ve fena halde burnundan getirirdim..
aklımdada milyon tane soru olurdu..

Konu sahibi sana da şaşırdım valla. Hicmi birsey konuşmuyorsunuz?, ben eşime sorarim is nasıldı nasıl geçti diye, oda anlatir hatta ben sormasamda anlatir. Benim esimde is degisti bundan 2 yil önce benimde haberim vardi iş bu nasil gizli tutulurki cok sacma, valla senin durumunda hic bi kadin olmak istemez. Resmen hic birseyden haberin yok, böyle evlilik mi olur. Konusmamakla çözemezsin birseyi, kv orda olmasi da daha iyi aslinda onjn yaninda bu konuyu konuşmanız da bi sakınca görmüyorum.

Yeni is yerindeki pozisyonu daha iyi, diger yerden ayrilma sebebi olarak da maas sikintisini soyledi. Ancak bunlari yasarken bahsetmiyor hic. Yansitmiyor bana.
Daha once de guven problemi yasadim. Sebep ayni, paylasmamasi, sonradab benim bir sekilde ogrenmem.
Kayinvalideme sorunun kendisiyle alakali olmadigini soyledim. Kiracak bir sey soylemem zaten.

Konusuyoruz tabi. Ancak yansitmiyor bana. Bir iki suphelendigim durum olmustu, onlara da o zaman bir cvp vermisti. Simdi anliyorum ki gecistirmis. Ben konusmasina konusacagim da o kinusmayinca ben fittiracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…