- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi kelebek0513
-
Asagi yukari ayni saatler, pek bir degisiklik yok. Ben ne kadar safim ya, sirket arabasinin plakasinda adi yaziyor, onu sormustum aylar once. Ona da bir cevap uydurmustu o zaman. Ben de cok uzerinde durmamistim.
size söylememesının ne gıbı sebebı olabılırki
tek akıllı kendini sanıyorum sanırım,
en azından o zaman soyleyebilirdi
yeni isi neden boyle sır gibi saklıyor anlayamadım.
Peki evlenmeden once iliskiniz nasildi, herseyi paylasir miydi sizinle? cok ilginc, evde isle ilgili hicbirsey konusmayan beyler taniyoruz, eve is getirmiyoruz diyorlar ama bukadar da konusmamak niyedir. Acaba buyuk sıkıntılar yasiyor da sizi uzmemek mi istedi gercekten?
Esinizin saklamasindan cok sizin anlamamaniza sasirdim.evde hic is gorusmesi falandami olmadi...
ben olsammı
ben olsam anasından emdıgı sutu burnundan getırırdımde
sızın meselenın altından bır kadın cıkabilir ben öyle sezdim
Adam iş değiştirmiş işi bırakıp aylaklik yapmadi ya.Ne bileyim ücreti daha iyidir,size süpriz yapmak istemis olabilir. Bu kadar abartılacak ne var anlamadım.
Bilmiyorum, 4 gundur dusunuyorum.
Yoo, onceden de her seyi paylasan biri degildi. Hatta bu acik olmama, seffaf olmama yuzunden bir ara kavga ettik. Konusmuyor, icindekileri anlatmiyor.. Evlendigimiz ilk sene de face mesajlarindan bazi seyler ogrwnmistm, bana soylemedigi.
Anlasilacak turden bir konusma olmadi. Kartviziti bulup bu da ne oluyor diye gosterdigimde, sakayla karisik ix gorusmesine gitmistim de ... Dedim is gorusmesine gidince adina kart basiyorlar heralde..
Nerden bu kaniya vardiniz, merak ettim? Neyi dusunerek?
aslında tum cevaplardaki sorun aynı,
siz sormadıkca soylemiyor, ortaya cıksa da kurcalamadıkca dogruyu anlatmıyor.
bu cok buyuk bir sorun bence, ebeveynleri kardesi vs onlara da bu sekilde mi?
benimle neden paylasmıyorsun seklinde sikayet olarak degil de bu davranıslarının sizi suphelendirdigini guveninizi sarstıgını vs anlatıp konustunuz mu hic? ve tepkisi ne oldu?
Evet annesine, abisine de boyle. Hadi onlari anlarim da biz kari kocayiz.
Buyuk bir sorun, su zamana kadar da bu problemlerin ustu kapatildi hep. Ve dolayisiyla yine patlak verdi. Konusmaya, anlatmaya hic acik degil. Bir defasinda yalvardim resmen konus diye.. Yok konusmuyor, dinliyor sadece.
Erkekler genelde ketumdur, kadınlar kadar anlatmayı paylaşmayı sevmezler. Özellikle para, iş, makam, mevki konularında hassaslar. Benim aklıma ilk gelen eski işinde gururuna yediremediği bir sıkıntı yaşadığı ve yeni işinin de kendine layık gördüğü mevkiden aşağı oluşu oldu. Bilmiyorum aranızda başka sıkıntılar ya da güven problemleri oldu mu ama...
Ben olsam sert tepki vermezdim. Bu sadece sorunları sizden daha organize bir şekilde saklamasına neden olur. Bence "takma kafana" falan diyerek sizi canınızı sıkacak bir konudan uzak tutmaya çalışıyor. Bence sakin bir şekilde konuşun ama kararlı ve güven verici olun. Küslük ne işe yarar ki? Belki eşinizin desteğinize ihtiyacı vardır. Kayınvalidenizi de kırmayın bu arada, üzerine alınmasın halinizi.
Konusuyoruz tabi. Ancak yansitmiyor bana. Bir iki suphelendigim durum olmustu, onlara da o zaman bir cvp vermisti. Simdi anliyorum ki gecistirmis. Ben konusmasina konusacagim da o kinusmayinca ben fittiracagimKonu sahibi sana da şaşırdım valla. Hicmi birsey konuşmuyorsunuz?, ben eşime sorarim is nasıldı nasıl geçti diye, oda anlatir hatta ben sormasamda anlatir. Benim esimde is degisti bundan 2 yil önce benimde haberim vardi iş bu nasil gizli tutulurki cok sacma, valla senin durumunda hic bi kadin olmak istemez. Resmen hic birseyden haberin yok, böyle evlilik mi olur. Konusmamakla çözemezsin birseyi, kv orda olmasi da daha iyi aslinda onjn yaninda bu konuyu konuşmanız da bi sakınca görmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?