- Konu Sahibi kurklukadin
-
ÇekiniyorumNeden ayıp gelsin ya eşin o senin. Bizde bütün kartlar bende olduğu için sıkıntı yaşamıyoruz o konuda
Neden ayıp olsun ki? Her şey için bu yola baş koymadık mı zaten bir sıkıntı varsa beraber çözmek gerekmez mi sorun öğrenin belki borcu var ayıp diye bekleyerek öğrenmezseniz faydanız da olmazKızlar yeni evlendim normalde babamın yanında çalışıyordum (kendisi mali müşavir) evlenince evime ve eşime daha fazla zaman ayırmak için işten ayrıldım bir süreliğine tabi.Eşim memur ve iki aydır ben hiç bir şekilde maaşını sorgulamadım sağ olsun beni hiç eksik etmez kredi kartını verdi nakitsiz bırakmaz vs.Dün akşam kira için biraz eksiği olduğunu söyledi ki maaşını zaten yeni aldı ona soramadım ne oldu maaşa diye öyle çok masrafımız yok zaten malum virüs var dışarı da çıkamıyoruz kartını da kullanmadım yani kart borcu yok bildiğim kadarıyla ama bana maaşını ne yaptın diye sormak ağır geliyor ne yapmam gerekiyor sorsam ayıp olur mu?
Kira ödenmedi dediğim gibi dışarı da çıkmıyoruz artı bi masrafımız yok şu anten masraf market alışverişiMemur maaşı zaten sizde çalışmıyormuşsunuz uçup gitmesi normal
Baştan nasıl alıştırırsan öyle gider. Evin hesabı ortaktır birlikte adım atmaya alışması lazım iki tarafındaÇekiniyorum ☺
Evet bende nakit var üstünü tamamlamak istiyorum ama bir yandan da maaşa ne oldu diye sorguluyorum kendi kendimeNeden ayıp olsun ki? Her şey için bu yola baş koymadık mı zaten bir sıkıntı varsa beraber çözmek gerekmez mi sorun öğrenin belki borcu var ayıp diye bekleyerek öğrenmezseniz faydanız da olmaz
Niye ayıp olsun eşim kazanıp getiriyor bana veriyor bende evi geçindiriyorumKızlar yeni evlendim normalde babamın yanında çalışıyordum (kendisi mali müşavir) evlenince evime ve eşime daha fazla zaman ayırmak için işten ayrıldım bir süreliğine tabi.Eşim memur ve iki aydır ben hiç bir şekilde maaşını sorgulamadım sağ olsun beni hiç eksik etmez kredi kartını verdi nakitsiz bırakmaz vs.Dün akşam kira için biraz eksiği olduğunu söyledi ki maaşını zaten yeni aldı ona soramadım ne oldu maaşa diye öyle çok masrafımız yok zaten malum virüs var dışarı da çıkamıyoruz kartını da kullanmadım yani kart borcu yok bildiğim kadarıyla ama bana maaşını ne yaptın diye sormak ağır geliyor ne yapmam gerekiyor sorsam ayıp olur mu?
Direk sorma ama market pazar alışverişi için hesaplama yaparken falan laf arasında sor.Çekiniyorum ☺
Hayır borcumuz yoktu amcam mobilyacı ve evlenirken bize çok yardımcı oldu sağ olsun nakit ödendi her şey zaten evlendikten sonra bana her ay borçla gelmeni istemiyorum demiştim benim de birikimim vardı her şeyi nakit aldık yaniYeni evliyseniz, düğün , eşya borcu olabilir mi?
Çekinmeyin ayrıca, madem eşiniz kira için eksiği olduğunu sizinle paylaşıyor, sizde harcamaları sorabilirsiniz.
Hayır aksine o artık çalışmamı istemiyor ama bir süre sonra dönmeyi düşünüyorum benBen sorgulamam, direk el koyarım. Evin mali idaresi bende. Ona harçlık veririm. Acaba sizin işe dönmenizi istediği için mi eksik var dedi? Sorun tabi ki bilmek en doğal hakkınız. Hayatı paylaşıyorsunuz sonuçta. Evin mali idaresi bende ama ben her aldığımı söylüyorum, markete gittim şu kadar harcadım, kediye mama sipariş verdim, şunu ödedim, altın aldım vs.. diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?