beraber bir yerde otururken örneğin denize bakarım dakikalarca sonra ona kayar gözüm.. o güzl gözllernden akan yaşları görürüm. tebessümle bakarken ağlar bir yandan sonra sarar beni. allah seni benden önce almasın der...
hiç birşeye değişmem o gözlerinde gördüklerimi..
birde.. ilk fotorafımız ikimizin gölgesidir mesela. bir taş bulmuş bu taştan yontup bana kolye yapmıştı ortasında da bizm o fotomuzu kazımış aylarca uğraşmış. yapım aşamasında fotolarını çekip notlar yazmış altına.
bazen saatlerce nefesimi dinler bende konuşmam o da..
hergün muhakkak elimi öper bir centilmen edasıyla.
ve göz kapaklarımdan öper yüzümü avcunun içine alıp.
okuldan beni almaya gelr bazen çiğköfte ve ayran getirir çok sevdiğimi bildiği için..(acıktım herlde yine
)
hımm en önemli şeyi unuttum. bana mektup yazar! yüzlerce mektubum var 6-7 sene öncesine ait olanlara baktıkça vay be diyorum hersefernde..
bana yazdığı bir iki şarkı var ama sesi çok kötü sadece yazıyor. şiirde diyebiliriz.
bir kere açık bir yerde oturuyorduk bişyler yedik içitk. herkes sohbet ediyr fln bi yndan da hafif bir müzk çalıyor arka planda.. tuttu dans etmek için kaldırdı beni. öyle sallanmıştık ayakta sarılarak..
çok alakasız özl bir anlamı olmayan günlerde hediye verir bana genelde. beyaz gül alır genelde.. senin gibi saf temiz beyaz ve güzl der.
çok gez gitar çaldı.. her sefernde senin yanında heycanlanıyorum ama! diyor... 7 sene sonra hala aynı heycan... onu çok seviyorum..