Eşinizin / Sevgilinizin en romantik hareketi???

Valla benimki bir sürü güzel hareket yapmıştır, hepsi birbirindne güzeldir, bende ona yapmışımdır tabii ki. Hangisini anlatsam bilemem ama esas en güzel hareketi şudur ki: bu hareketleri tamamen içten gelir, trip değildir, illa önemli günlerde olmaz. Hiçbir özelliği olmayan bir zamanda bir buket çiçekle geliverir. Önemli bir günü boş geçeriz bazen, sevgililer günü gibi. (Doğum günü değil elbette) Ama en alakasız zamanda şarap, mum, çiçek ve keyifli bir sevişme beni bekliyordur.

Her hareketi romantiktir,sabahları çok sevdiğim şairlerin şiirleriyle uyandırır,istediğim hiç birşeyi gözümde bırakmaz,içinden gelir ama en romantik halimiz evlenme teklifi ettiği gündü,çenem açılmış harıl harıl konuşuyorum işten çıkıp yemeğe gittik tabi,ben ona laf yetiştirmeye çalışırken o pırlantayı gözümün içine sokup evlenme teklifi etmişti,ve ben o an susup kıpkırmızı olmuştum..Mayıs'ta da düğünümüz olacak kısmetse umarım evlilikten sonra da devam eder bu romantizm...

O askerdeyken arkadaşlarını kullanarak kapıma gül yaprakları çiçekler falan döktürürdü yanımda olduğunu hissettirmek için. Notlar yazdırırdı. Her ayrıldığımızda hatta suçlu ben olsam bile alttan alırdı ve çiçekler falan alırdı gelip özür dilerdi. Kavga ettiğimizde askerden kaçmıştı barışmak için ve bna içinde bisürü bna yazdığı not falan olan asker eşyaları getirmişti. Birlikte yaşarken genelde uyandığımda her tarafta romantik notlar bulurdum. Sürekli ne kadar sevildiğimi hissettirirdi bi şekilde bana. Uzaktayken bile hep hayatımda olurdu yaptıklarıyla. Otobüste yolculuk yaparken ben uyuyim diye o uyumazdı ve hoşuma gittiği için hep saçlarımı okşardı. Uyurken gözümü açtığımda genelde beni izliyor olurdu. Bana dokunmadan uyuyamazdı. Bütün ailesinin yanında bana minik bebeği gbi herşeyi gbi davranırdı.. Beni hep severdi ve şefkatliydi, korurdu, mutlu ederdi. Anlat anlat bitmez o kadar çok şey varki :) Şanslıyımki 17 yaşındayım daha ve bunları yaşadım..

beraber bir yerde otururken örneğin denize bakarım dakikalarca sonra ona kayar gözüm.. o güzl gözllernden akan yaşları görürüm. tebessümle bakarken ağlar bir yandan sonra sarar beni. allah seni benden önce almasın der...

hiç birşeye değişmem o gözlerinde gördüklerimi..

birde.. ilk fotorafımız ikimizin gölgesidir mesela. bir taş bulmuş bu taştan yontup bana kolye yapmıştı ortasında da bizm o fotomuzu kazımış aylarca uğraşmış. yapım aşamasında fotolarını çekip notlar yazmış altına.

bazen saatlerce nefesimi dinler bende konuşmam o da..

hergün muhakkak elimi öper bir centilmen edasıyla.

ve göz kapaklarımdan öper yüzümü avcunun içine alıp.

okuldan beni almaya gelr bazen çiğköfte ve ayran getirir çok sevdiğimi bildiği için..(acıktım herlde yine)

hımm en önemli şeyi unuttum. bana mektup yazar! yüzlerce mektubum var 6-7 sene öncesine ait olanlara baktıkça vay be diyorum hersefernde..

bana yazdığı bir iki şarkı var ama sesi çok kötü sadece yazıyor. şiirde diyebiliriz.

bir kere açık bir yerde oturuyorduk bişyler yedik içitk. herkes sohbet ediyr fln bi yndan da hafif bir müzk çalıyor arka planda.. tuttu dans etmek için kaldırdı beni. öyle sallanmıştık ayakta sarılarak..

çok alakasız özl bir anlamı olmayan günlerde hediye verir bana genelde. beyaz gül alır genelde.. senin gibi saf temiz beyaz ve güzl der.

çok gez gitar çaldı.. her sefernde senin yanında heycanlanıyorum ama! diyor... 7 sene sonra hala aynı heycan... onu çok seviyorum..

Son düzenleme:
ilk buluşmamızda gül vermişti. Sevgililer gününde de romantikti. Mum ışığında yemek yemiştik. Sonra bişey göremedim. Her zaman romantik değil. Çok fazla romantiklik de iyi değil, soğurum öyle.
Yakın zamanda evlilik teklifi etmesini bekliyorum o gün daha romantik olacağına inanıyorum. İnşallah o günleri görürüm.

benim sevgili pek romantizm bilmez, biraz ayıdır ama arada anlamadan yani düşünmeden yaptığı hareketler yetiyor bana. bi laf ediyor, bi bakıyor :111:
hediye almayı da pek bilmez, ne istiyorsun diye sorar onu alır

Bulusacaktik bi geldim a4 kagitlara her harfi yazmis teker teker sevdem seni seviyorum yazmis renkler sari kirmizi. yere koymus sarki acmis gokhan turkmen dayanamam sarkisi romantik bi an yasamistik hiic unutamam bu ani :)

Gözlerimin icine bakardi sesiz sessiz... gözleri konusurdu o an sirf..

Avcumun icini öperdi.. parmaklarimi tek tek..

Arkamdan sarilip saclarimi koklardi öyle derin icine cekerdiki.. benimde icim titrerdi..

Masasinda kucuk bir mum eksik olmasdi.. hele hauirladigi meyve tabagini unutamiyorum

Ayrilirkende cok romantikdi

Aglamisdim soLedikleri canimi cok yakmisdi.. göz yaslarimi silmis simsiki sarilmisdi.. seni uzmeyi hic istemezdim dedi.. basimi omuzuna dayayipsimsiki sarilip alnima dudagini koyup koklayarak ölmüşdü alnimdan ((

Sonra arkasina bakarak gitti..

Valla yazılanları görünce yazmasam daha iyi olcak galiba falan diye bi tereddüte düştüm :)

Benim sevgilim de askerdeyken bana şiirler yazardı sabah çok güzel sözlerle uyandırırdı beni .
Sonra bizim fotoğraflarımızı çıkarttırıp odasına duvara asmışş ve bir tane tablo vardı başında çok hoşuma gitmişti gerçekten çok mutlu olmuştum o zaman :)
Sonra ilk yüzük aldığında askerden çıkmadan önceki son çarşı izninde almıştı oranın bi anısı olarak kalsın diye bilerek ordan almıştı ..
Ve aldığı gün takıp hiçç çıkartmamıştı bu da beni çok mutlu etmişti sonuçta yüzük takma kararını kendisi vermişti ve takmayı kendis istemişti

Birgün ilk bahar mevsiminde bizim şarkımızı açmışş ( yalın - meleklerin sözü var ) çimlerin üzerinde uzanıyorduk bianda gözlerimin içine bakarak şarkının o nakarat kısmını söylemeye başladı .. Son nefesimde elimi sen tutacaksın son sözlerimi bir sen duyacaksınn ... diye çok hoşuma gitmişti bu da :)

Sonra sevdiğim adamın cezaevine gideceğini öğrendiğimde dershanedeydim beni aramıştı ve ağlayarak ben seni aşırı seviyorum ben sensiz ne yacağım ben sensiz yaşayamam sensiz yapamam sensiz olamam ben ne yapacağımm demişti dizlerimin üzerine çöküp etrafımı unutarak ağlamaya başladım ... ( çok üzülmüştüm ama o ana kadar beni o kadar çok sevdiğini hiç bilmiyordum ve o sözleri beni hem çok üzdü hem de çok etkilemişti )

Öteki gün ardından hemen buluşmuştuk ve buluştuğumuz da da bana öyle bir bakışı vardı ki .. yüzümü okşaması bana sarılması beni öyle sevmesi ( hep yapar bunları ama o gün çok üzgün yüz ifadesiyle yapınca hem çok üzüldüm ve yine hem de çok etkilenmiştim )
sonra sarılıp yarım saat uzanmıştık hava çok soğuktu birbirimize sımsıkı sarılmştkk bi yandan ikimizde ağlamaklıydık ...

Bikersinde kavga etmiştik gece , sabah okula giderken bi baktım karşımda :) sırf beni üzdüğü için onca yol gelmiş çok mutlu etmişti benii canım benimm bütün gece arabada yatmak zorunda kalmş sabah kalkıp da karşıma çıkabilmek için .

Benim aklıma şimdilik bunlar geliyo ...

Son düzenleyen: Moderatör:
bi defasında şehir dışındaydı patronla birlikte iş için Diyarbakır'da. O zaman aynı yerde çalışıyoduk patron geceden aradı beni 'Anahtarım yok ben sabah erken dönüyorum ofisten malzeme almam lazım, 7de gelirmisin zahmet olmazsa 'diye. Neyse telefonda söyleniyorum aradı gelmedi mi hala falan diye yok diyorum, gerizekalı beni erkenden getirtti buraya diye söyleniyorum. O sıra zil çaldı. Hadi kapat geldi dedim kapattık . Bi açtım, aşkım karşımda... Taa Diyarbakır'dan geliyo hiç mi fire vermez insan, ki ben olsam dayanamaz söylerdim. O gün çok mutlu olmuştum.
Sürekli küçük süprizler yapar, uzakta olduğunu sandığım zamanlarda pat diye karşıma çıkar. Sinemaya gideceksek bileti önceden alır,birlikte gideriz son dakikaya kadar oyalanır. Kızarım geç kaldık diye. Bileti kapıda gösterir canımmmmm

tamda yaşadığım durum üzerine denk geldi.
benim sevdiğim çok romantik

4 yıl önce sevdiğim telefonla
(CESARETİN VARMI AŞKA
ÇARPIYOR KALBİM BİR BAŞKA
SENDE BÖYLE SEVSEN KEŞKE
DESEN BANA YARR..)
aynen bu sözleri bana msjla göndermişti
ve arkadaşlığımız aşka dönüşmüştü o gün.

dün kavga ettik bu sabah telefonla aradı gene biraz tartıştık
ondan sonra tekrar aradı ve bu şarkıyı baştan sona kadar söyledi
o kadar duygulandım ki gözlerimde akan yaşlara engel olamadım ve barıştık
onu çok sevviyorum

öncelikle maşallah diyim de kocasıyla çocuğunu övenin yüzü kara çıkarmış derler ama napiyyymmmm çok romantik Maşallah benim aşkilatama onun her hareketi romantiktir ben çok odundum aslında zamanla ben de ona uydum bizde de böyle tam aksiydi. O çok sever böyle romantik oyunları süprizleri falan ben bana gönderdiği çiçekleri falan saymıyorum bile artık çiçek görmekten bıktım yani ne küstahlık yarabbim Özel günlerde hediye yanına çiçek canım sıkkın olsa belki biraz gülümsetir diye sana çiçek yolladımlar falan sürekli çiçek sonra çikolata tatlı pasta faslına geçtik çiçekten çok sıkılınca Terfi ettim çiçek yanı çikolata işyerime ... çok hoş bi hareketti . neyse bunlar bana göre çok da normal şeyler ben başka benim ruhumu çok okşayan çok sevimli sizin için minik ama benim için büyük bi hareketi paylaşıcam . Biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz ama o haftasonları uçağa atlayıp geliyor sağolsun hep yanımda. Sürekli gittiğimiz güzel şık bir mekan var o haftasonu gelmeden de orada kahvaltı yapalım diye konuştuk neyse geldi kahvaltımızı yaptık. Normalde bana asla hesap ödetmez ben buna şiddetle karşı çıkmama rağmen benden daha şiddetle karşı çıktığı için kazanır hep O gün dedi ki bugün kahvaltıyı sen ısmarla . Peki dedim ve nası sevindim ilk defa bana bişi ısmarlatacak . Neyse hesabı istedik adisyon geldi bu hiç yeltenmedi adisyonu aldım bi açtım içinden çıkan aynen şu

Ben afalladım şapşalladım falan tabi kalktım boynuna sarıldım çok duygulandım.bu arada önceki gece bana evlenme teklifi edip tektaşımı parmağıma takmıştı . Evlenme teklifi değil yani ama evlenme teklifi kadar şok edici ve güzeldi benim için . mekanın çalışanları da zaten artık bizi gel git bayadır tanıyorlar sevgilimin çikolata pasta siparişlerinden dolayı da hatrı sayılır müşterileri olduğu için orda baktım bizi izliyorlar onların da çok hoşuna gitti. Onlar durumu biliiyorlar tabiki benim serseri onlara adisyon kağıdına notu yazıp vermiş ne ara kalktıysa yanımdan çok tatlıydı ya hayatta unutamam

Çok güzel hikayeler.. Adisyon olayı çok hoşuma gitti..:)
Ve özellikle de, elif190 nın avatarına bayıldım, nazar değmesin..!!
bu yaşıma geldim ama ömrümde hiç böyle güzel duygular yaşamak nasip olmadı..
darısı başımaaa...

Son düzenleme:

çok içten AMİN dedim. Allah gönlüne göre versin AMİN

benim kocitomda biraz odundur(yan koltukta ayaklarını dikmiş uzanıyor:) bi ara kayınbabamlarda görümcemle atıştık şakayla karışık laf sokmacalar falan. görümcemde kardeşime söylersem sana kızar dedi eşimin önünde. eşim ses çıkarmadı,benimde sinirler tepeme çıktı. yemege geçtik bi program vardı şehir tanıtıyodu benim memleketimi tanıtıyolardı, eşim seslendi ''geell güzelim, memleketimizi gösteriyolar.ben hanım köylüyüm o ne derse o,öl desin ölürüm''demişti. romantik degildi sanırım ama onların bogazına dizilen yemekler cok hoşuma gitmişti:) onun dışındada yok sanırım.varsada hiç hatırlamıyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…