Eşinizin / Sevgilinizin en romantik hareketi???

bak aklıma geldi gene

ilk evlendiğimizde aynalara beni sevdiğini yazardı rujumla sositososito ama tabi ruklarımın ucu bozulurdu sinirde olurdum yani....
bide hertarafa kağıtlar yapıştırıdı mesela ilk işten geldiğimde kapıyı açınca karşımdaki duvara ordan yanına sonra yatak odasına kadar falan böyle giderdi sonunda ya ufak bi hediye yada çok anlamlı bi söz olurdu kaydirigubbakcemile2 ahhhhhhhhhhh çok etkilenirdim bir zamanlar

aslında eskiden benim kociş çok romantikmişte kalmadı yaaaaaaaaaaa :1closedeyes:

:asigim:
ünv de sınav dönemindeydik. normalde sevgililer gününde hediye almaya karşıdır.özel bir gün olarak görmediği için o gün görüşmeyecektik, ders çalışmam gerekiyordu hem. ben oflaya puflaya çalışırken zil çaldı, annem çağırdı. kapıda, onu görünce çok sevindim. delikafaduldeno stresi aldı üzerimden. arkasında sakladığı çiçekleri çıkarınca çok şaşırmış ve sevinmiştim. bana moral vermek için gelmiş.

evlendiğimizin 1.ayında (günün anlam ve öneminin farkında değilim) işten geldim. üstümü değiştim, yemek yedik, oturduk vs... yatma vakti odaya girdim. yatağın üzerinde çiçek ve not :asigim: o saate kadar evde ordan oraya benden saklamış çiçeği...

Benimde ço hoşuma giderdi kağıtlara yazsa cama yazsa ama nerdeeeee en romantiğini yazdım zaten :mymeka:

Biz evlendiğimiz ilk yıllarda evimizin karşısında bizim gibi yeni evli çift vardı yatak odası camlarımız birbirimize bakıyor bigün perdeyi açmış sonuna kadar gayri ihtiyari benimde gözüm çarptı :jeyyar: yatak odası aynalık camında kocaman kocamn seni seviyorum vs. bisürrü bi kıskandım ben uyus oldum delikafadulden[/COLOR][/FONT][/B]

sevgülüler gününde delikafadulden çok güzel hareketler bunlar diyebileceğim şeyler istiyorumkocişimden :asigim:
umarım yapar :mymeka:

her akşam eve geldiğimde eşimin beni güzel bir sofra ile karşılaması,sabah kahvaltısında beni öperek uyandırması ve kıyafetlerimi parfümle ütülemesi,hergün kapıya güzel aşk sözcükleri asması.her bir isteğinin başında lütfen kullanması,,,,,,,o kadar çokki hangisini yazayım

buzdolabında saklann gul
fakat o an kıymetını bılmek ıstemeyn ben
bırcok şey var ama gerılerde kaldı
sanırım benden ve bazı kışıler yuzunden romantık anları yaşayamaz yaşatamaz olmuştum
ve bu yıl ne benım ne eşimın yaşatmak ısteyecegı romantık anlar yok
o anlar ıcın ortam gerek en onemlısı huzur gerek
neyse konudan cıkmamak gerek
yaşadıgınız her guzel gunun kıymetını bılmek dılegıyle

samyeli sana katılıyorum canım neden böyle olduk evlendikten daha sonra daha bi farklı
Valla bazı arkdaşlarımın eşlerini kutluyorum gerçekten romantik ötesi
Bende benimkinin bi iki hareketini romantik sanmışım hee

olmadık zamanda evin bi köşesinde kırmızı güller bulmam..yada küçük notlar bırakması seni seviyorum diye..:asigim:
evlendikten sonra değişmedi Allahtan..tabii ki ilk flört dönemlerindeki gibi değil..ama hiçbi zaman çiçeğini,güzel sözlerini ve ilgisini eksik etmez..
Ama şu var..kesinlikle 14 Şubatta bi şey yapmaz..çünkü böyle günlerin kapitalist düzenin uydurmacaları olduğunu düşünür..ki aslında öyle..
Ama diğer günleri 14 şubat tadında yaşattığı için ben de önemsemem bu huyunu..

Birgün işte koşturuyordum çok yoğundu o gün kalem almak için odaya gittim bir baktımki en sevdiğim çiçek papatyalar beyaz kurdelayla sarılmış yanındada kırmızı kalp kutu içinde yüzük hiçte aklıma gelmiyo ama aşkımın gelebileceği arkama bir döndüm bir baktım aşkımmmm gelmiş ömrünü benimle paylaşırmısın dedi :asigim: Resmen şok olmuştum bebeğim benim ya herşeyimm :1hug:

küs olduğumuz bigece 12de dışarı çıkıcam dedi 1.30da geldi elinde güzel bi çiçek buketiyle... ilk sondur evlililk hayatımzda sanırımmirmirmirmir

Bi yılbaşı görümcemlerle falan hep beraberdik. O dönemde nişanlımın maddi sıkıntısı vardı, aşkım özür dilerim sana hediye alamadım. Yalnızca bu çiçeği alabildim dedi ve öperek kırmızı gülünü verdi. Ben de önemli değil, saçmalama, ne farkeder falan dedim.

Sonra biz oradan ayrılıp başka bi yere gittik. Baktım bana bi poşet uzattı, açtım 5 tane tişort almış. Şaşırdım tabii, aaaa hani bişi almamıştın diye. Neyse aradan vakit geçti, yeni yıla girmemize az bi zaman kalmıştı. Baktım bu sefer kırmızı tüle sarılmış, kırmızı kadife bi kutu uzattı. Bi açtım, şok oldum. Çünkü ben aşkımı odun sanıyodum, meğersem taaaa ne zaman konuştuğumuz şeyi unutmamış ve o maddi sıkıntıda düşünüp almış: İsmimin yazıldığı altın bi kolye:1hug: çok mutlu olmuştum. ama kolyeden çok benim için uğraşmasına.

şimdik bu kadar, daha var, onları da sonra anlatırım:teytey:

sanırım bız yaptık başkalarının sozlerını es gecemedık sorunları eşlere yansıttık sonuc kendımızden vazgecmek oldu..

artık ne cıcek ısterım ne bır hedıye en guzel an candan ıcten sarılmas ıcıne cekmesı(herşeyı oldugumu hıssettırmesı)
boyle yaşayamadıgım surece benı mutlu edemez..
ne acıdırkı farkında olamaması mutsuzlugumun(mutsuzlugunun)devam edecegı anlamına gelıyor.alışıla gelmış evlılıkler gıbı..

Valla düşündüm düşündüm bulamadım aslında çok da düşünmeme gerek yok ya..Ne evlenmeden evvel ne evlendikten sonra..cıkkk...zırnık görmedim valla..hiç tarzı değildir adamımın öyle şeyler yediremez kendine..ha ben söylenince de bahanesi hazırdı hep..ben birileri bana bişey dedgnde yapasm gelmıyor falan fılan..ayol demeden aylarca beklemısım dedık de ne oluyor bak yılımızı gecırdık nato mermer nato kafa..ne dogumgunu bıldık ne evlılık yıldonumu..ay pardon kendısı yazar cızer takımından oldugundan bır yazı dösemiştı sadece zahmet olmasın..cok ıcımı acmamıstı ya neyse..kanayan yaramdır benım bu nerden getırdınız aklıma ya..

kendisine sordum ama cevap veremedi şakkıdı
ama o kadar romantik bi kocam var ki pırt yaparken bile izin ister kaydirigubbakcemile

sozluyken sinamaya gittik girceyimiz filimi karaladik sansimizada o filde kimse yokmus biletleri almaya gitti meyer arkadasi orda calisiyormus esimd ebilmiyordu su filme gircez dedi ve arkadasida kimse yok kimse bilet almadi ondan dolayi baska filme girin demis esimde ozaman daha iyi lutfen sozlumle basbasa flim izleyim dedi sinamaya girdik allahin bir kulu yok basbasa film izledik ani izledim esim bana bende flimi izledim ama genede cok gueldi esimde unutamaz arada soyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…