- Konu Sahibi YAXGXMURCN
-
ünv de sınav dönemindeydik. normalde sevgililer gününde hediye almaya karşıdır.özel bir gün olarak görmediği için o gün görüşmeyecektik, ders çalışmam gerekiyordu hem. ben oflaya puflaya çalışırken zil çaldı, annem çağırdı. kapıda, onu görünce çok sevindim. delikafaduldeno stresi aldı üzerimden. arkasında sakladığı çiçekleri çıkarınca çok şaşırmış ve sevinmiştim. bana moral vermek için gelmiş.
benim kocamında tabi evlenmeden önce romantik olduğunu düşünürdüm vay be neler varmış :1rolleyes:
evlendiğimizin 1.ayında (günün anlam ve öneminin farkında değilim) işten geldim. üstümü değiştim, yemek yedik, oturduk vs... yatma vakti odaya girdim. yatağın üzerinde çiçek ve not :asigim: o saate kadar evde ordan oraya benden saklamış çiçeği...
bak aklıma geldi gene
ilk evlendiğimizde aynalara beni sevdiğini yazardı rujumla sositososito ama tabi ruklarımın ucu bozulurdu sinirde olurdum yani....
bide hertarafa kağıtlar yapıştırıdı mesela ilk işten geldiğimde kapıyı açınca karşımdaki duvara ordan yanına sonra yatak odasına kadar falan böyle giderdi sonunda ya ufak bi hediye yada çok anlamlı bi söz olurdu kaydirigubbakcemile2 ahhhhhhhhhhh çok etkilenirdim bir zamanlar
aslında eskiden benim kociş çok romantikmişte kalmadı yaaaaaaaaaa
benim kocamda çok romantiktir ama belli edemez içinde yaşar romantizmisenağlama
samyeli sana katılıyorum canım neden böyle olduk evlendikten daha sonra daha bi farklı
Valla bazı arkdaşlarımın eşlerini kutluyorum gerçekten romantik ötesi
Bende benimkinin bi iki hareketini romantik sanmışım hee
:roflol: cnm sürekli bana ben çok romantiğimdir der ama ben bişi göremediğim için o yüzden yazdım yerimsenibenNasıl yani romantik olduğunu biliyorsun cnmm içinde yaşıyorrr ????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?