aman Allahım. şoka girdim. diyecek kelime bulamıyorum....pekiiiii, nefes almanıza izin var mı ....
sevgilimin bana yasak koymasını gerektiricek bir durumum yok
herşeyden evvel neyi yapip neyi yapmamam gerektigini bilecek kapasitedeyim
kukla değilim, birilerinin yönlendirmeleriyle hayatıma şekil veremem :smiley-cool:
kısaca herşeyy... kafamçokkarıştı
çalışmak yasak
arkadaşlarımla buluşmak yasakondan izin almadan bi yere gitmek yasak(sanki söleyince izin verio laelaelaelaelae)
okumak yasak
sağa bakma sola bakma
msn ye girme aman be üfff :mymeka:
hepsinide yapıom baaane kaydirigubbakcemile3
o da kim oluo anammı babammı nişanlanınca yada evlenince konuşsun gerçi o zmnda karıştırmamda neyse hayırlısı kaydirigubbakcemile2
yüzüne karşıda sen kimsin anammısın babammısın ne karışıyorsun bana diyormusun kaydirigubbakcemile3
aynı zamanda çocukluk arkdşı olduğumuz için tüm çevremi tanıo.arkdş konusunda sorun yok ama başlarda msjına 10dk da geç cvp versem sorun olurdu ve 10dk geçmeden anlardı hatasını, çok üzülürdü beni üzdüğü için ama 2 ay sürmedi bu tavrı.sakin sakin konuşa konuşa hallettik. aslında buda beni çok merak etmesinden üzerime titremesinden kaynaklanıyodu.bişey olacak diye aklı gidiyo.başım ağrısa meraktan kahroluyo. her yaptığımızdan birbirimizin hbri oldğu sürece sorun yok.giymek gezmek falan yasak yoktur bizde.sadece tek başıma zorunlu olmadğm sürece biyere gidemiyom.gidersem tlfda onla konuşuyom.içi rahat etmiyo yoksa.ama olsun bu bilem hoşuma gidiyo bnm.güsel bi duygu:asigim: .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?