Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

Durun bide ben sıralıyım.
ımmmm

Tırnak uzatmak + oje
Dar kot/kumaş/ pantolon
Dar badiler
Desenli çoraplar
Makyaj + parfum
Internet :roflol:
Sigara..

Ay cok var daha,yeter,evıme gıdıyom,mesaim bıtmese yazardım daha lülülülülülü

sen benimkileri duy şimdi yorgun savaşcı onlara şasıyosan ben napym

uzun tırnak oje
saçlarımı sarıya boyatamıyorum ki tanıştığımızda sarıydı 2 sene sonra boyatırdı şimdi asla yasak bida sarı
sıfır yaka dışında asla bişe giyemem
topuklu aykkabı
internet
odadaki perdenin açık olması
bikini (deniz dışındayken altıma şort yada pareo giydiğim sürece serbest)
ağlamak

kızlar daha saymym isterseniz

beyaz olan herhangi bi gıysı..
denız kenarında değilsek ; mini etek,mini şort..
straptlezli elbiseler,giysiler..
askılı degajesi çok acık olan gıysıler..
yırtmaçlı etekler..
son olarak siyah giyinmemı hiç istemez, gri,pastel renkleride sevmez..
nerde canlı renk var oyle gıyınmemı ister.. (malum beyaz tenli olunca)

makyaj sadece fondoten serbest
beyaz pantolon + dar pantolon
sac boyatmak kesınlıkle yasak
msn ve facebookta kuzenler de dahıl erkek bulundurmak
habersız dısarı cıkmak
pazarda yasadıgım bı sozlu tacız olayından sonra pazarda yasakkk

facebook, msn, ınternette surf, çeşitli arkadaslar,
dışarı habersız cıkmak, evde yaptıklarım(yanlıs bırsey yapınca kızıyor, az tv ızlemek, fazla net bos oturmak vs ) ,
benım de cok makyaj yasak az makyaj yapılabılır ya da hıc makyaj yapılmayacak

kısa elbıseler degajesı cok acık kıyafetler
haber wermeden bı yere gıtmek
herhangı arkadasımla ama erkek karsılastıgımızda delırıo opunce ben
sımdılık aklıma gelenler bunlarkaydirigubbakcemile5
allahtan makyaja falan kızmıooo

bir anda kendimi cok ozgur hissettim canim kocisim benimŞeniz
yanliz bizdede tam tersi :roflol::roflol:hihoyyyt

sadece sigara yasak.. ne kıyafet ne arkadaş vs.. tabi tabımadığı bilmediği biri olursa bozulur ama yasak gibi bişey sözkonusu diil..

amaaaaaaaa onun için aynısını söliemecemmmm :jeyyar::jeyyar:

Erkeklerle fazLa samimiyet kurmamı istemez ßen de aynı $ekilde onun kızLarla.. Haßersiz i$ yapmamdan. Çok dikkat çekici eLßiseler yani ßöyle dekoLtesi cok fazLa $eyler giydirmez. Ortamına göre giyin der.

yoo :))
hiç böyle bişiye gerek duyulmadı ikimizin açısındanda

Son düzenleme:

bu konuya daha önce de yazıştım şimdi gene ortaya çıkmış gene yazacağım.
alıntı yaptığım arkadaşlar üzerine alınmasın onlarınkini önek vermek için yazdım yoksa sorum tüm bu saçma sapan yasakları dinleyen kadınlara-kızlara..

bu yasaklar övünç kaynağınız mı?
sevgilim-kocam bana çok yasak koyuyor yani çok seviyor mu demek oluyor?
siz bu durumdan memnun musunuz; değilseniz değiştirmek için bir çabanız yok mu?
bunları gerçekten merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamayın.
peki siz bu yasaklara uyunca kendi zevkleriniz, kendi istekleriniz, kendi tercihleriniz ne oluyor?
yaşamaktan keyif duyduğunuz hayatı ayrılana kadar -ki ayrılmayın tabi, temennim o değil- naftalinleyip sandılara mı kaldırıyorsunuz?

eğer benim kocam bana böyle yasak koymaya kalksa ve bende buna uymak zorunda kalsam -ki buna imkan ihtimal yok, hadi oldu diyelim- burada yazmaya utanırım bunları.

ben şahsi fikirlerimi ortaya koyamıyorum, benim yerime bir başkası dikte ettiği kuralları bana uygulatıyor diye..

esmeralda sevgili forumdaş sana rep verecektim ama daha önce vermişim borcum olsun..dünyanın en dik başlı kariyerli güçlü kadını da olsa bilinçaltında korunma bağlanma içgüdüsü taşıyor sanırsam..doğamızda var.ama burda anlatılanlar dozunda değil malesef .bende çok zaman önce bir arkadaşımdan duydum..bunaltıcı kıskançlık yapsın bayılırım dediğinde şok olmuştum:1shok:anlamıyorum kadınlar kısıtlanmaya neden bayılır...bu adam sizi ilk gördüğünde nasıldınız...o sizin istediğiniz gibi oluyor mu...neden kendinizden vazgeçiyorsun değer mi değecek mi.içiniz yapmak isteyipte yapamadıklarınız için eriyecek olduktan sonra neden itaat.ne hakla size şekil veriyor...peki siz değişince kendiniz olmaktan onun ilk anda tanıdığı kız olmaktan çıkmış olmazmısınız..en önemlisi kendinizi bilmiyorsunuz da başkasının balans ayarlarınamı ihtiyaç duyuluyor...:uhm:

yasaklar karşılıklı bizde..

kimse haber vermeden bulunduğu yerden başka yere gidemez.

kimse karşı cinsle konuşup şakalaşamaz..

ben onsuz çarşıya çıkmam.

dekolte giyinmem...

alışverişide ne istersem internetten alırım..:)

ben cok free kaldım walla..
hiçbirşeyime karışmaz ,sadece cok rahatsız oldugu birşeyse uygun bir şekilde fikrini söyler yaparsam yaparım yapmazsam yapmam.yasaklanan şeylerin cazip gelecegine inanıyor.
arkadaslarıma da karışmaz.
sigara alkol gibi alışkanlıklarım olmadıgı için bu konuda da sorun olmuyor.

canım ben sana kesınlıkle katılmıyorum.kadınlar eslerının rıcalarını ve ıstemedıklerı hos karsılamadıkları yada karsılayamadıkları bırtakım davranısları yasak olarak algılamamalı bence.bır hayatı paylasıyoruz nıhayetınde.ne esımın nede benım herhangı basıt bır seyden dolayı huzurumun kacmasını hıc ıstemem.bana dar pantolonu gıymemı dıyor sadece evde onun yanında gıyerım.pazara bensız cıkmamı dıyor onunla gıderım daha guzel..vs vs..
esımın benı kıskanması evet hosuma gıder bende onu kıskanırım.bu ınsanın dogasında var.ama sınırları ve soyleme tarzını cok ıyı belırlemek lazım..kalp kırmadan rıca ıle.evlılık boyle bısey ıste fedakarlık fedakarlık.....ve odul olarak mutlu huzurlu ask dolu bır hayat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…