Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

tabiki de katılmayabilirsiniz.
benim yapım ya da kişiliğim başkasının dayatmasını kaldırmaz.
beni tanıdığında üzerimde ne varsa, hayat tarzım nasılsa öyle sevmiştir; bunu değiştiremez.
zaten benim yasak, baskı ya da kısıtlama altına giremeyeceğimi bilir.
kıskanılmaktan ve kıskanmaktan hoşlanmam.

ama dediğim gibi benim hoşuma gitmeyen herkesin hoşuna gitmeyecek değil.
ben kendime müdahele edilmesine izin vermeden ve eşime müdahele etmeden de mutlu huzurlu ve aşk dolu bir evliliğe sahibim.
benim için pazara tek başına çıkmayacaksn lafı zaten bu huzuru bozar.

:1shok:

Yok yok şaka olmalı, değil mi? fisfisfis

Keşke saka olsaydı ama malesef...

ayrıca saç boyatmama kızar.cep telefonumda kullandıgım müziğe kızar,dıkkat cekmıcekmiş,sarkı markı olmıcakmış yanı.sonra onun görmedıgı bı gıysı kıyafet takı gördüğünde sorar.renklı dıkkat cekıcı kıyafetler gıydırmez.erkeklerle ıster tanıdık olsun ıster akraba ıster arkadas öptürmez,tokalştırmaz.akrabalarıma kalmaya gondermez,amcamlarla yanyana sarılı fotoğrafları gorunce kıskanır...

off içim daraldı neyse,susuyorum ben.:sm_confused:

sencede abartmamışmı biraz ya peki sen ona karışıyomusun?

bencede evlilik karşılıklı fedakarlıktır
ben buyum beni böyle kabul etsin demekle olmuyo herşey
benimde eşimde hoşuma gitmeyen özellikler olabilir onları değiştirmesini istediğim zaman o insanı değiştirmiş mi oluyorum
bu düşünce çok yanlış.evlilikte her iki tarafda fedakarlık yapmazsa ortak paydada buluşamazsa olmuyo.
benim eşimde içimi belli eden kıyafet giydirmez.belimin açılmasını sevmez.mini etek zaten giymem normalde etek sevmem.askılı bluz ve bikini asla giydirmez.daha öncede giymiyodum o nedenle benim için sorun değil
3 çocuk annesi bir kadın olarak kendim dikkat ediyorum artık.onun bunları istemesi asla beni rahatsız etmiyo.

sencede abartmamışmı biraz ya peki sen ona karışıyomusun?

Ben karışmam öyle herseyıne,arkadaslarıyla buluşmuş,maça gıtmış onu yapmış bunu gıymış fılan.. Onun bana yaptıklarını yapmak ıstemıyorum,daraltmak ıstemıyorum acıkcası.Yapı olarakta cok kıskanc bırı degılımdır zaten.

Saysam daha cok sey cıkarda işte...

tanıstıgımızdan bugune kadar koydugu tek yasak sıgara ıcmeydı.ama bırakamadım once gızlı ıctım baktım basa cıkamıyorum sonunda ıtıraf ettım ve benı boyle kabul etmesını ıstedım.hala arda soylenıyor kokuyu duyunca ama fazla ses cıkarmıyor

Pek yasak masak dinlemiyorum ben.Sonuçta herkes
kendinin ne yaptığını mutlaka biliyordur.....................................

OOOOOOOOYASAKMI DEDıNıZ
1-GıYıMıME KARIŞIRGÖGÜS DEKOLTESı,MıNı ETEK ASLA.zemuszemus
2-GıTTıĞıN HER YERDEN HABERDAR OLMAK ıSTER
3-KUZEN YıĞEN ERKEK ARKADAŞLARDAN KISKANIR
4-AMCA DAYI HALA TEYZE ERKEK ÇOCUĞU VARSA KALMAYA GÖNDERMEZ GÖNDERıRSE BURNUMDAN GETıRıR
5-TELEFONUM ÇALDIĞINDA AÇILMAZSAA ALLLAH GELDE ONU DıNLE kaydirigubbakcemile
6- VE BıR SÜRÜÜ ÖNCEKı GıBı DEĞıL ALLAHTAN BUNLARIN ÇOĞU UYGULANMAZZZ TABıııı kaydirigubbakcemile3

zemuszemus
Okuyunca kendimi sahipsiz hissettim sengözlerimebaksanab
hic yasak vs yok.herkes kendine olan saygisini yitirmeden istedigini giyer istedigi ile gorusur.zaten bircok arkadasimiz ortak hihoyyyt
biz hemen hemen hep beraber gideriz bi eyere gidiceksek
isin garibi o yoksa ben mutlu olmam
kiyafet hic karismaz ben arada karisirim amaaa:jeyyar:
oda sunu giysen sana daha cok yakisiyor diye :jeyyar:
ama sunuda yazmadan gecemiyecegim sayet benim kuzenleimden amcamdan dayimdan vs kiskanir yada lafini sozunub ederse aninda tepkimi koyarim klava:
gerci yapmaz asla :asigim:

benim kocayı öpüp başıma koyayım ben bana bi tek kahkül kestirmek, yeşil fasülye pişirmek, shannon wright dinlemek yasak değil ama mübah da değil :)

bizde yasak yok..
iyi tanıyoruz birbirimizi.
birbirimizin hoşlanmayacağı şeyleri yapmadığımız için galiba..
kimsenin söyeleyecek bişeyi olmuyor..

bence insanların birbirlerine yasak koymaları çok saçma
her bireyin kendi kuralları vardır ilişkiler o bireylerin kuralları ortak olduğu vakit düzeyli
ve yaşanılasıdır. Tabi en önemli şeyde karşındakinin kurallarına saygı duymak ve karşındaki kişinin de
senin kurallarına saygı duymasıdır.

kapris yapmak
neden aramadın diye sormak
kot pantolon giymek...vs...

Son düzenleme:
şapka giymemi bisiklete binmemi yasaklamıştı. bide dekolte giymemi yasakladı zaten giymiyomda
bide bu sıralar kısa kollu giyme diyor sıcaktada uzun kollu çekilmiyo ya :)

kendinin istemediği şeyleri yapmamam
bu zaman ve konuya göre değişiyor
ama şunu kesinlikle yapmayacaksın diye koyduğu bir kural yok
kıyafette kural koyamaz
zaten kapalıyım

gyim konusu, erkeklerle fazla samimi olma!!, çok gülme!!!, ama en çok giyim tabi, bir de başka yerlere bakma yanımdayken!!!!

sevgili angel çok gülmek yanlış anlaşılıyormuş... artık neden yanlış anlaşılıyorsa... ben de anlamadım bize göre bişey yok ama

sevgili angel çok gülmek yanlış anlaşılıyormuş... artık neden yanlış anlaşılıyorsa... ben de anlamadım bize göre bişey yok ama

benim ki sadece ikimizken bişey demez de fazla gülmeme başkalrının yanında o da kızar.cins canım bunlar cinsss.kafalarından ne geçiyosa artık.benim ki herşeye karışır zaten.kabullendim artık onu böyle. ama zor oluyo iştebenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…