canım ben sana kesınlıkle katılmıyorum.kadınlar eslerının rıcalarını ve ıstemedıklerı hos karsılamadıkları yada karsılayamadıkları bırtakım davranısları yasak olarak algılamamalı bence.bır hayatı paylasıyoruz nıhayetınde.ne esımın nede benım herhangı basıt bır seyden dolayı huzurumun kacmasını hıc ıstemem.bana dar pantolonu gıymemı dıyor sadece evde onun yanında gıyerım.pazara bensız cıkmamı dıyor onunla gıderım daha guzel..vs vs..
esımın benı kıskanması evet hosuma gıder bende onu kıskanırım.bu ınsanın dogasında var.ama sınırları ve soyleme tarzını cok ıyı belırlemek lazım..kalp kırmadan rıca ıle.evlılık boyle bısey ıste fedakarlık fedakarlık.....ve odul olarak mutlu huzurlu ask dolu bır hayat...
:1shok:
Yok yok şaka olmalı, değil mi? fisfisfis
Keşke saka olsaydı ama malesef...
ayrıca saç boyatmama kızar.cep telefonumda kullandıgım müziğe kızar,dıkkat cekmıcekmiş,sarkı markı olmıcakmış yanı.sonra onun görmedıgı bı gıysı kıyafet takı gördüğünde sorar.renklı dıkkat cekıcı kıyafetler gıydırmez.erkeklerle ıster tanıdık olsun ıster akraba ıster arkadas öptürmez,tokalştırmaz.akrabalarıma kalmaya gondermez,amcamlarla yanyana sarılı fotoğrafları gorunce kıskanır...
off içim daraldı neyse,susuyorum ben.:sm_confused:
sencede abartmamışmı biraz ya peki sen ona karışıyomusun?
gyim konusu, erkeklerle fazla samimi olma!!, çok gülme!!!, ama en çok giyim tabi, bir de başka yerlere bakma yanımdayken!!!!
sevgili angel çok gülmek yanlış anlaşılıyormuş...artık neden yanlış anlaşılıyorsa... ben de anlamadım bize göre bişey yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?