Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

sütyen askıları görübdümü göğüs ve sırt açıldımı aşkım çok kızar :)) haklı olarak aslında bende pek sewmem bu tür durumları ama bazen dikkatszlık yapıyorum başta çook sorun yaşadım ama şimdi bende daha ölçülüym o da daha rahat

ohoo saymakla bitmez.okadar kıskançkiii bazen kendinden bile kıskanıo
sırf kıskançlığından çalışmama izin vermiooo

benim yasağım yok.çünkü hoşuna gitmeyecek yasak koyacak şeyleri bende sevmiyorum

mesela dizden yukarı etek giymem
tırnak uzatmam oje sürmem
ağır makyaj hiçbir zaman yapmam
dar pantolon giyersem üstüne tunik tarzı gömlek bluz giyerim
beyaz pantolon giydiğimdede aynı şekilde
mini hiç bir şekilde giymem dekolteyi sevmem

bunalr o hayatımda olmadan öncede yaptığım dikkat ettiğim şeylerdi
o yüzden yasak kural yok
ama yapsam bunların hepsine yasak koyar hiç hoşuna gitmiyor çünkü

yasaklar koyacak biri değil çok şükür.

eğer bende hoşuna gitmeyen bir şey olursa 'böyle değil de, şöyle yapsak daha güzel olur. hem sen daha iyi bilirsin' tarzında konuşur. ama hiçbir zaman öyle bi davranışı olmadı, olmasın da bi zahmet.

aman herkezin sevgilside eşide yasak koyuyo.. yasaklar olucaksa neden evleniyimki

bana ne acık giyinmek yasak nede başka bişiy

bi yasağı yok allaha şükür sevgilimin ama gece dışarı çıkmama az tavır yapabiliyo bazen bende çıkmıyorum

göğüs dekoltesi ve dizden yukarda olan etekler yasak
neymiş millet pantolonla bile bakıyomuş etekle olunca iç geçirirlermiş.
neymiş sadece o görecekmiş.
neymiş evlenince evimizde giyermişim.
ama tatilde bikini,şort,etek herşey serbest... benimki yerine göre mi yasak koyuyo anlamadım:26:

Evliligimizin ilk yillarinda yasaklar say say bitmezdi

Zamanla yasaklar mantik ölcüsünde delindi

Simdilerde yasak yok rahatlik cöktü ikimizede:78:

elbise yasak....
çok yakışıyomuşşda ondan.
a benim karısına aşık kocam. beni dünyanın en güzel kadını sanıyo sanırsam

-Diz üstünde etek ya da kapri felan giymem yasak :129: :79:
-Askılı da ..
-..

Şu an hatırlayamıyorum ya

ayakta yolcusu olan dolmusa binmem yasakti bir zamanlar ayrildigimiz icin yasak tamamen kalkti

taksi parası karşılıyor muydu rahmetli ya da arabayla şoför mü gönderiyordu

kırmıı oje sürmek yasak

makyaj yapmak yasak tııııı sadece tıııııııı oldu bana

kırmızı oceye de kavuş kelebekimmm, çok güzel yaa, mahrum kalma genç yaşında, kocana seçtir rengini belki o zaman arıza çıkarmaz

Dekolteli giysiler(yakası açık), kolsuz giysiler, kısa,düz üstü etekler, kırmızı oje...şimdilik bunlar, inşallah şimdilikle kalır:97:

bana etek tayt falan yasak değil fazla kıskanç değil çünkü.. dün gümüş rengi ojelerimi gösterdim nasıl diye bence kırmızı daha güzel dedi yada french yap dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…