Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

hangi birini söylesem anacım etek gıyme dar gıyme ben yokken kırmızı ojeler pembeler surme aşırı makyaj yapma dıkkat çekmee topuklu gıymeeee of of oldu canım nefes alabılrımıyım çok takmıyorum yanı ıdare edıorum

Hiçbir şeye karışmaz
Zaten karıştırmam da...
Hayat benim hayatım ne de olsa
Sadece sana karşı sorumluluğumu ezip geçecek bir şey yapmam biliyorsun derim, o anlar... :92:

Hiçbir şeye karışmaz
Zaten karıştırmam da...
Hayat benim hayatım ne de olsa
Sadece sana karşı sorumluluğumu ezip geçecek bir şey yapmam biliyorsun derim, o anlar... :92:

Böyle de olmalı...
İki yetişkin insanın birbirlerine yasaklar koyarak baskı kurmaları çok saçma.

Benim eşimde karışmaz pek Sen neyin nerede yapılacağını,nasıl giyeceğini benden iyi bilirsin der, normal yaşamda dekolte giymiyorum pek,öyle özel günlerde,düğünlerde falanda karışmıyor:) Ama tek karıştığı şey sakız:) sinir oluyor hele dışarıda falan yanlışlıkla ağızımdaysa gözleri koca koca olur ben de dikkat ediyorum artık,sadece evde çiğniyorum...

Aynen canım benim erkek arkadaşım da hiç karışmaz ama sakızdan nefret ediyor.Ben zaten dışarıda çiğnememeye özen gösteriyorum.Çünkü bir kaptırdım mı durdurabilene aşk olsun.Hiç hoşlanmadığını söylüyor hatta telefonda sakız çiğniyorsam ben kapatayım falan diyor:)Ben de aksi gibi bayılıyorum dolayısıyla iş inada biniyor ve o sakız sesimi dinlemek zorunda kalıyor:))
Bir de topuklu ayakkabı giymemden hoşlanmıyormuş.Çok ses yapıyor diye.(Ses problemi var ben çözdüm zaten)Ben de giymeyi çok başaramıyorum ama olsun o sevmiyor diye giymemezlik yapmam.

bi sakız bi dondurma.
giyinmeye gelince karışır ama abarttığım olur benimde
o bana karışmıyorken ben çok karışıyorum çok sıkıyorum uzmandan yardım bile alabilirim çocuğun sosyal ilişkisi kalmadı

Açık gyinmiceksinnnnn çalışmıcaksınnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlarınn belirli kişiler olackkk

Karıştırmam diyenlere şaşıyorum , nereye kadar karıştırmıyorsunuz ? Bende karıştırmam ama , kimi zaman öyle bi hal alıyorki , tamam diyip pes ediyorum , karşınızdaki insan trip atmaya küsmeye surat yapmaya başladığındada karıştırtmıyormusunuz , yada en basiti karışmayıp mini etek giyip çıktığınızda yanınızda sürekli size bakan erkeklere sert bakışlar atan yada bu durumdan rahatsız olduğunu fiziksel hareketklerle fazlasıyla belli eden birini umursamadan mı yaşıyorsunuz , vallahi ilginç ben dayanamıyorum çünkü çok fazla olduğu zaman tmm pes diyip geçiyorum ... Önemli olan takmamak değil bence , onlara karışmamaları gerektiğini öğretmek

benim erkek arkadasım karısmaz ama artık karıscam diyor ufak tefek seylere tamamda fazlası bogar...

demekki tek benimki değilmiş sakıza deli olan Tabiki en iyisi sen giy:) şimdi erkek arkadaşın madem,ilerde evlendiğinizde daha farklı olur,sen şimdiden taviz verme

Sakızzz erkeklerin ortak delirme noktası

eşim bana yasak koymadı ama eşimi tanıdığım için ne ye kızıp kızmayacağını bilirim ona göre hareket ederim eşimin hiç karışmaması da iyi değil çok karışmasıda dengeyi tutturmalı

canım en güzelini en sonda yazmışsın işte,ben karışmaması gerektiğini öğrettim meselaçünkü ben kendimi biliyorum,o da ona göre davranmalı,gereksiz ve yerinde olmayan kıskançlıklara hiç gelemem

bi cok arkadasımı sildim kimseyle görüşmüyorum inanın tek tük yakın arkdasım var bitek suan. Onunla da en fazla telefonda görüşebiliyoruz dışarı yollamıyor yaa evden alıyor sonra geri eve bırakıyorr onsuz hicbiyere gidemiyorum

ben hiç sigara içmedim ama bazan insan özeniyor heleki sıkıntılı olunca sanki o çare olacakmış gibi içmek istiyorum ama eşimin tek koyduğu yasak budur ve haklıdır aklımada başka bişey gelmiyor

yok artık :S neden karşı çıkmıyorsun bu duruma ?

Ailen bu kadar karışıyor mu peki sana ???

bi ara oje rengime karisacak gibi oldu ona da sert ciktim. hic bi sekilde yasak falan koymadi bana. Bende ona koymadim.. Sadece faceten bariz bi sekilde ona asilan bi kizi sildirdim o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…