Hiçbir şeye karışmaz
Zaten karıştırmam da...
Hayat benim hayatım ne de olsa
Sadece sana karşı sorumluluğumu ezip geçecek bir şey yapmam biliyorsun derim, o anlar... :92:
Böyle de olmalı...
İki yetişkin insanın birbirlerine yasaklar koyarak baskı kurmaları çok saçma.
Benim eşimde karışmaz pekSen neyin nerede yapılacağını,nasıl giyeceğini benden iyi bilirsin der, normal yaşamda dekolte giymiyorum pek,öyle özel günlerde,düğünlerde falanda karışmıyor:) Ama tek karıştığı şey sakız:) sinir oluyor hele dışarıda falan yanlışlıkla ağızımdaysa gözleri koca koca olur ben de dikkat ediyorum artık,sadece evde çiğniyorum...
Aynen canım benim erkek arkadaşım da hiç karışmaz ama sakızdan nefret ediyor.Ben zaten dışarıda çiğnememeye özen gösteriyorum.Çünkü bir kaptırdım mı durdurabilene aşk olsun.Hiç hoşlanmadığını söylüyor hatta telefonda sakız çiğniyorsam ben kapatayım falan diyor:)Ben de aksi gibi bayılıyorum dolayısıyla iş inada biniyor ve o sakız sesimi dinlemek zorunda kalıyor:))
Bir de topuklu ayakkabı giymemden hoşlanmıyormuş.Çok ses yapıyor diye.(Ses problemi var ben çözdüm zaten)Ben de giymeyi çok başaramıyorum ama olsun o sevmiyor diye giymemezlik yapmam.
Sakızzz erkeklerin ortak delirme noktasıbi sakız bi dondurma.
giyinmeye gelince karışır ama abarttığım olur benimde
o bana karışmıyorken ben çok karışıyorum çok sıkıyorum uzmandan yardım bile alabilirim çocuğun sosyal ilişkisi kalmadı
Karıştırmam diyenlere şaşıyorum , nereye kadar karıştırmıyorsunuz ? Bende karıştırmam ama , kimi zaman öyle bi hal alıyorki , tamam diyip pes ediyorum , karşınızdaki insan trip atmaya küsmeye surat yapmaya başladığındada karıştırtmıyormusunuz , yada en basiti karışmayıp mini etek giyip çıktığınızda yanınızda sürekli size bakan erkeklere sert bakışlar atan yada bu durumdan rahatsız olduğunu fiziksel hareketklerle fazlasıyla belli eden birini umursamadan mı yaşıyorsunuz , vallahi ilginç ben dayanamıyorum çünkü çok fazla olduğu zaman tmm pes diyip geçiyorum ... Önemli olan takmamak değil bence , onlara karışmamaları gerektiğini öğretmek
Açık gyinmiceksinnnnn çalışmıcaksınnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlarınn belirli kişiler olackkk
bi cok arkadasımı sildim kimseyle görüşmüyorum inanın tek tük yakın arkdasım var bitek suan. Onunla da en fazla telefonda görüşebiliyoruz dışarı yollamıyor yaa evden alıyor sonra geri eve bırakıyorr onsuz hicbiyere gidemiyorum
bi cok arkadasımı sildim kimseyle görüşmüyorum inanın tek tük yakın arkdasım var bitek suan. Onunla da en fazla telefonda görüşebiliyoruz dışarı yollamıyor yaa evden alıyor sonra geri eve bırakıyorr onsuz hicbiyere gidemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?