Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

kadınlar klubü yasakk (bazen burdan ilişki örnekleri veriom tartışıoz)kaydirigubbakcemile3

abartı açık bişe giymem yasak zaten bende öle açık giyinmem...

çok büyük getirilen yasaklar yok aslında herşe olmadı gerektiği gibiiii:1hug:

başta herşey yasaktı..ama baktım bana yasakken o kızlı erkekli arkadaş grubuyla içiyor,face hesapları açıyor tanımadığı insanlarla muhattap oluyor,en cool haliyle dışarı çıkıyor,fön çekmeden bakkala gitmiyo,dedim başlarım böyle aşkın ızdırabına.

hiçbi allahın kulu bana yasak koyamaz artık.koyanda sonumuzu hazırlamış olur.

bir ilişkiyi en yıpratan şeydir bence,bu tür şeyleri kıskanan insanların hasta olduğunu düşünüyorum tecrübelerimden

ayrıca bizi erkeklerden ayıran özelliğimiz makyaj yapmamız kokoş giyinmemiz,bi kızın etek giymesi,süslenmesi kadar doğal bişey yok,göze hitap etmek iltifat almak kadınların kendine güvenmesini sağlar.

kendine bakmayan kendiyle ilgilenmeyen kadın hayata küser çoğu zaman.

erkeklerin bu takıntılarını hiçbir zaman anlamıycam..

valla bizde yasak falan yok hiç bir yönden .......herkes nerde nasıl davranacağını bilirse,birbirine güveniyorsa böyle şeylere gerek kalmıyor..........yıllardır beraberiz açıkta giyerim,kısada giyerim makyajda yaparım hiç sorun yaşamadık şükür yoksa çekemem zaten .....
ha bir tek kola içmeme söylenir miden delincek diye okadar :)

çoook doğru söylemişsin canım..ben nerde nasıl ne giyileceğini zaten bilen biriyim..buna rağman bana karışmaya çalışırsa da ağzının payını alır .. eğer doğru düzgün giyindiğim halde bana karışmak isterse de,ya psikolojik sorunları vardır,ya da ciddi güven sorunu yaşıyor demektir..Allahtan böyle bir kısıtlamayla hiç karşılaşmadım şimdiye kadar..

vereliniortak

bizde de karşılıklı tek karışma sigarayı/kolayı fazla kaçırdın. bak meyve yemiyorsun bu aralar, yeterince su içmiyoruz vb sağlık yönünden olur anca bir de dr.a git baskıları kaydirigubbakcemile3

ama diğer yani bu topicte tartışılan karışmalar aklı başında insan işi değilmiş gibi geliyor bana. tabii benim fikrim. kadın olsun erkek olsun bunlardan zevk alanlar var, hiçbir zaman anlayamayacağım.

vereliniortak

bazıları fena halde köle olmuş ..bu ne ya kadınlık gururunuz yok mu sizin ... ((herkes için söylemiyorum))

yok kocişim öle yasak koymaz oraya gitme yok buraya gitme
yok onu giyme yok bunu giyme yok onunla konuşma demez
ki bende nerde ne yapıcamı nasıl giyinicemi kiminle konuşucamı bilirim
o bana ben ona karışmam karıştırtmadımda ayrıca
tamam eşiz ama herkesin kendine ait bi dünyası bi çevresi var
herkes saygı duymalı yaptıklarına bence bu saygısızlık karışmak
yani erkeklerde kıskançlıkmı desem yada bencellikmi desem bilemiyorum
benim bi arkadaşım var nişanlısı var bakkala bile göndermiyo dayısına bile göndermiyo
yasak evden dışarı çıkartmıyo kaç yıllık arkadaşım bana bile göndermemiş
ne bu canım kölesimi o onun madem güvenmiyosun neden nişanlısın yada evlisin
her neyse bu yasaklar güvensizliktende kaynaklanan bişey
ben eşime eşim bana güvenir o yüzden ne o bana nede ben ona karışırım
bi yerime gidicem şuraya gidiyorum derim giderim karışmaz
bişeymi alıcam şunu aldım derim gösteririm güzelmiş der karışmaz
bende ona karşı öyleyim yani böle çok karışan erkeklere gıcık oluyorum zaten
madem kendine eş seçmişsin onun ne yapacanı nasıl davranacanıda bilirsin
ha istemiyosanda yasak koymadan bak bu böle bunu yapmanı istemiyorum dersin
ama mantıklıda bi cevabın olur yoksa şunu giyme buraya çıkma ne o hem saygısızlık
hemde karşındakine haksızlık bu konuda taviz vermeyin kendinizden ödün vermeyin
yoksa dahada çok başınız ağrıyabilir

Neden yasak koysun ki bana çocuk muyum ben artık yaşımı başımı almış bir hatunum giyerim bikinimi mini eteğimi yaparım makyajımı bu kadar işte karışmakta ne oluyor benim aklım yokmu sanki kendimi bildikten sonra hiç birşey sorun olmaz...

tabiki kıyafet konusunda:) ve erkek arkadaşlarımla okuldan işten falan.. konuşmamı istemiyor:) ayy kıskanılmak bazen güzel:) evlenincede hep kıskansa beniiii:)

ben giyimime kimsenin karışmasına tahammül edemem.allaha büyük söz olmasın kıskanç bi koca hayatta en son istediğim şey.yazın açılıp saçılırım askılı giyinirim.birileri bana baksın diye değil, rahat ettiğim için.bu zamana kadar hiçbir erkek arkadaşım bana karışmadı.biri daha ilk buluşmamda çok kısa etek giymezsin dedi.o an beynimden vurulmuşa döndüm ya.sen kimsin?nikahlı kocam mısın benim, hangi akla hizmet?hemen yol verdim tabi:))) ben seviyorum açık giyinmeyi özellikle yazın, rahat ediyorum çünkü.bir de şöyle bişey var.kıyafeti taşımak denen bişey var.aynı kotu iki kadın giyer.kotdur o sadece.ama birinin içine düşerler yolda yürürken, birine kimse dönüp bakmaz.biri kırıtarak yürür kendine baktırmak için çünkü, biri sadece çıplak olmamak için giyer.ben taşıyorum giydiğimi.kimse bana dönüp şehvetle bakmıyor.rahatsız olmuyorum o nedenle.

Yakası çok açık ve diz kapağımdan yukarıda kıyafetler giymek yasak. Hoş, O yasaklamasa da zaten giyim tarzımda öyle kıyafetler yok. Ondan önce de giymiyordum ki =)

kıyafet noktasında çok karışmaz..nerde nasıl giyeceğimi bilir..
ancak tek başıma sahilde oturmama sinir olurdu hala da olur..
aksine bende başımı alıp sahilde kafa dinlemeyi çok severim..
bir de face yasaklamıstı bir aralar bir sene kadar..ama bu yasağı kırdık şükür sonunda..
hatta ona da açtım
şuan pek bir yasağımız yok..sanırım zaman ilerledikçe verşey yerine
oturdukça buna da gerek kalmıyor..
çünkü herşeyiyle tanıyıp kabullenmiş oluyoruz..
tabi evleninceneler olacak şuan bilemiyorum..
umarım kıskanclık krizleri tutmaz..bazen tuttuğu gibi

aa bir de iş yerimde erkek arkadaslarla çok samimi olmak
gerekli olmadıkca konuşmak yasak..
özellikle aksamları topluca hep beraber kahve içmelere gitmeme sinir oluyor
bakalım ben de zaten çoğunu çaktırmıyorum..

yaşımda ööle çook genç deil ve sooon derece mantıklı bi insan olduğumu düşünmekle beraber çook mutluyum şükürler olsun.çalışmaya başladığımda (ki mesleğimin erkeklerle hiiiç alakası yok aşkım istedi diye seçtim bu bölümü artı bölümümü seviyorum) yine konuşmicam erkeklerle istemiyorum artık dayatma değil baskı değil o konuşmamı istemiyodu bende konuşmadım çoook raatlatıcı bişi olduğunu gördükten sonra zaten hiiiç konuşmuyorum artık...
bireysel tercihler vs vs vs...herkes nasıl mutluysa o şekilde davransın.ben böyle mutluyum huzurluyum sosyal girirşken vs bi kız olmak istemiyorum kafam rahat... saçma sapan insanlar yok çevremde,merhaba dedikten sonra direkt böyle sıcakkanlı olmamdan dolayı beni yanlış anlamaya meyilli erkekler yok,dedikodumu yapan kızlar yok...
rahatım mutluyum huzurluyum...
inşallah hep de böyle düşüncem...
birbirimize özgürlüklerimizi teslim etmeye hacet yok ikimiz de birarada son derece özgürüz.nereye gitmek istersem nasıl gitmek istersem götürür...ne seviyosam ne istiyosam direkt karşımda bulurum...ikimiz de romantik insanlar değiliz bunun için de milyon kere şükürler olsun karşımda öle ota bota ağlayan bi erkek yok.
hem her dediğimi harfiyen yapar hem kendini saydırmayı bilir...
who needs freedom:)
ben bu esareti seviyorum eğer bu esaretse...
isteyen istediği kadar özgür olsun lafım yok...
bireysel farklılıklar bireysel haklılıktır bennnnnnnnnncee...

(mesleğimin hiiiç erkeklerle alakası yoksa mesleğim ne olabilir)
a)kadınlar hamamında tellaklık yapıyorum
b)ped satıyorum
c)spiral satıyorum
d)dolgulu sütyen satıyorum
e)hamile şeysi satıyorum
f)hepsi
g)ne güzel gruptu hepsi dağıldı yaa
h)kızlar niye birbirini çekemiyo bak mfö hala birlikte yıllardır
i)yoko ono da beatles ı dağıttı
j)lennonu o vurmuş diolar

bizim kıyafetlerle pek sorunumuz yok Allahtan. Çok abartılı olmadığı sürece karışmaz pek, çünkü ben nerde nasıl giyeceğimi bilirim. Ama bizim TEK en katı ve kesin kuralımız gece onsuz dışarı çıkmam YASAK.!

kısa ve açık giyinmeyeceksin,göğüslerini ortaya çıkaran body giymeyeceksin ( bu ne ya ben kadınlığımı yaşayamıycak mıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…