valla bizde yasak falan yok hiç bir yönden .......herkes nerde nasıl davranacağını bilirse,birbirine güveniyorsa böyle şeylere gerek kalmıyor..........yıllardır beraberiz açıkta giyerim,kısada giyerim makyajda yaparım hiç sorun yaşamadık şükür yoksa çekemem zaten .....
ha bir tek kola içmeme söylenir miden delincek diye okadar :)
başta herşey yasaktı..ama baktım bana yasakken o kızlı erkekli arkadaş grubuyla içiyor,face hesapları açıyor tanımadığı insanlarla muhattap oluyor,en cool haliyle dışarı çıkıyor,fön çekmeden bakkala gitmiyo,dedim başlarım böyle aşkın ızdırabına.
hiçbi allahın kulu bana yasak koyamaz artık.koyanda sonumuzu hazırlamış olur.
bir ilişkiyi en yıpratan şeydir bence,bu tür şeyleri kıskanan insanların hasta olduğunu düşünüyorum tecrübelerimden
valla bizde yasak falan yok hiç bir yönden .......herkes nerde nasıl davranacağını bilirse,birbirine güveniyorsa böyle şeylere gerek kalmıyor..........yıllardır beraberiz açıkta giyerim,kısada giyerim makyajda yaparım hiç sorun yaşamadık şükür yoksa çekemem zaten .....
ha bir tek kola içmeme söylenir miden delincek diye okadar :)
çoook doğru söylemişsin canım..ben nerde nasıl ne giyileceğini zaten bilen biriyim..buna rağman bana karışmaya çalışırsa da ağzının payını alır .. eğer doğru düzgün giyindiğim halde bana karışmak isterse de,ya psikolojik sorunları vardır,ya da ciddi güven sorunu yaşıyor demektir..Allahtan böyle bir kısıtlamayla hiç karşılaşmadım şimdiye kadar..
bu ne yaa şu yasak bu yasak diye bir de gülerek anlatıyorsunuz sonra da kadın niye eziliyor bilmem ne şaka gibi
kendine ve kadına güvenen bir erkek asla ama asla böyle isteklerde bulunmaz. ne olacak peki, çalışmaya başladığınızda da erkeklerle konuşmayacak mısınız? ha pardon zaten böyle bir erkek o konuyu da düşünmüştür. şu anda yaşınızın çok genç olduğunu düşünüyorum ve aşktan çoğu şeyi fark edemez durumda olduğunuzu. dilerim beraber olgunlaşır, insani özgürlüklerinizi birbirinize teslim edersiniz bir gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?