- 1 Eylül 2010
- 582
- 7
- 118
Çok tuhaf.. İçli dışlı olmanız onu neden korkuttu ki anlamadım.bilmiyorumkismile
valla önceden bende diyordum. bana karışamaz hani istediğimi yapabilirim belirli yaşa geldik filan. ama şuan bambaska haldeyim. aşırı kıskanc ve kuralcı bir sevgilim var ve tabiri caizse canıma okuyor. :) bende onu istediğim için orta yolu bulmaya calısıyorum. ne kadar çalışsam da bazı seylerden ödün vermiyor.. erkeklerle arkadası bırak akrabam bile olsa başbaşa görüşmemek. face msn kapatılacak. açık giyinilmeyecek tayt mini etek vs. telefon hattımı bile değiştirmemi istiyor... aşırı bunaltıcı farkındayım ama.. öyle iste. :)
kızlar anneniz aynı şehirdeyse ne kadar aralıklarla görüşüyorsunuz
tayt,beyaz pantolon,kısa body, erkeklrle konuşmak kesinlikle yasak,kesinlikle yasak, makyaj yasak...
herşey yasak sanırım ama aşırı mutluyum hiç umursamıyorum severek ve zevkle yapıyorum.1,5 yıl oldu tanışalı 1 yıl oldu çıkalı zerre umursamıyorum böyle özgürlük bağımsızlık vs. aksine erkeklerle konuşmamanın bu kadar rahatlatıcı olduğunu bilseydim hiç ama hiç ama hiç konuşmazdım. eskiden kolsuz askılı kısa makyajlı çıkıyodum dışarı erkeklerle konuşuyodum arkadaş vs olarak çok samimi oluyodum bi kaç saat "sosyal erkek arkadaşlarımla"(her ne demekse) telefonda konuşailiyodum. şimdi alışveriş yaparken bile yanımdaki kişiye sorduruyorum fiyat beden vs. çok rahatım çok huzurluyum. asılan yok eden yok.telefon numaramı bilen ailem haricindeki tek erkek o.şükürler olsunki var. ondan başka kimsenin düşüncesi umurumda değil bu açıdan. benim her istediğimi yapıyo bana kendimi çok özel çok mutlu hissettiriyo başka insanlarla vakit geçirebilecekken herkese beni tercih ediyo. bilgisayar yasak dedim diye 3 aydır internete girmiyo.şükürler olsun 1 dünya kadının içinde de olsa bakmaz.bence bi erkek böyle davranırsa kendini tam böyle "hanım" gibi hissettirirse,kadında erkeğin dediklerini harfiyen yapar ve huzursuzluk da duymaz.Allahım inşallah herkesin isteğine gönlüne göre versin:)
kıyafetime falan hiç karışmaz da,zaten kapalı bi bayanım..tek karıştığı nokta bi yerde yatılı olarak kalmam..
o kadar karşı ki..anlamıyorum neden olduğunu..kavgalarımızın tek sebebi bu oluyor..
sizce bu çok normal mi?
kıyafetime falan hiç karışmaz da,zaten kapalı bi bayanım..tek karıştığı nokta bi yerde yatılı olarak kalmam..
o kadar karşı ki..anlamıyorum neden olduğunu..kavgalarımızın tek sebebi bu oluyor..
sizce bu çok normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?