Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

Çok tuhaf.. İçli dışlı olmanız onu neden korkuttu ki anlamadım.bilmiyorumkismile

Bukadar iyi anlasmamiz korkuttu onu...sonra bi kavga etceksiniz arada ben kalcam diyo. Gecen sene teyzesinin oglu bu yüzden karisindan ayrildi cünkü o ayrilinca bizimkide bizi uzaklastirdi

Aynisi bende de var.... uzulim mi sevineyim bilmiyorum ama.... bazen çook sinirleniyoruuumm... !!!! :1no2:
bir arkadasin da yazdigi gibi...
ben kendi kararlarimi kendim de verebiliriim... kendim nasil davranacagim'i biliyoruumm... !!!! Ondan once de biliyordum nasil davrancagimi, neyi nasil yapacagimi, sonucta ondan ogrenmiyorum lmaz:, onun da bana bir daha demesi de gerekmiyo... Sonuçta gerizekali degiliz... biz de biliyoruz herhalde neyin yapilip neyin yapilmiyacagini!!
Biz (kizlar) veya kadinlar onlari bu kadar kurallarla bogsak, onlar kaçar gider herhalde... bu ne biçim insan.... diktator mudur nedir diye....!
ama biz kizlar her zaman kendimizden odun verip, onlari dinliyoruuz...
ne kadar iyiyiz yaaa....
En onemlisi Sevdigimizi coook Seviyoruz.. bu yuzden olabilir...
ins bi gun erkekler anlarlar... bizlerin cok anlayisli oldugumuzu onlara karsi.. ve kendileri biraz birakir byle seyleri...

7 senelik evliyim. nişanlıyken başladı karışmaları tek tük,daha sonraları arttıohaoldumsmile kıyafetlerimden tutunda makyajıma dışarı tek başıma çıkmama kadar... tek başıma çıkartmadı 5 sene boyunca ya yanımda eşim ya annesi yada annem... çok zorlandım çok kavgalarımız oldu.. şükür ki son 2 senedir rahatım:teytey: ama gelde o 5 seneyi bana sorklava:

bende evlendikten sonra eşime üst komşuya gitmeyi yasakladım kız mini etek ve aşırı makyajla bize gelirdi uzaktan akrabası imiş meğersen eşimle niyeti ciddi imiş ama o onu kardeşi gibi görüyormuş birde sürekli beni eleştirirdi ayy o çamaşırlar öyle asılırmı diye

1.5 yıllık evliyim.2 yıllık bir arkadaşlık döneminden sonra evlendilk eşimle hiçbir dönemde hiçbir şeyime karışmadı.Tabi karşılıklı olarak.Bu güven ve saygı meselesi bence

şuan kendisi benden uzakta olduğu için giyinişime karışıyor.. dışarı pek çıkmamı istemiyor ve yabancı yada gizli numaralar açmıcaksın diye sürekli tembihliyor çok kıskanç

eşim bana değilde ben eşime çok karışırım buda çok hoşuna gidiyor köftehorunkaydirigubbakcemile2

onun bitek takıntısı var pencereden dışarı bakmamı istemez olumunekankayizsmile

bana hiiiçççç karışmaz o ortamı yaratmam çünkü çok rahatım karışacak biri olacaksa ben ona karışırım ki bazen oluyor arada

baya fazla. Saç boyasına taktı şimdi de. Çok zararlıymış da bilmem neymiş. Bundan başka kaşlarımı çok inceltmeme kızar. Beni yaşlı gösteriyomuş. Ben resim bölümü mezunuyum. Boyalarla ugrasırken yüzüğü çıkarırım hemen kavga başlar. Boyanırsa boyansın çıkartma der. Artık azıcık yemek yememe de kızıyo. Hasta olcakmışım. Zorla yemek yediriyo zaten zayıf deilim ki. Anlatamadım ama. Burnumdan hızmamı çıkarttırdı. Çok sesli gülüyorum bide. Güzel tabi, gül ama dışarda biraz dikkatli ol diyo, çok dikkat çekiyo diyo yüz bulsa gülme dicek :) bide araba kullanırken telefonda konusmam yasak, zaten normalde de yasak bu sanırım. Sigarayı da yasakladı ama takan kim? Malesef içiyorum. Gidiceğimiz yere göre kıyafetime de karışıyo. Kısa giyme acık giyme diye katı kurallar yok ama duruma göre olabiliyo. Of gercekten cokmus.

saymakla bitmez ooooo arkadasıma gittigime geldigime yedifime ictigime yatttıgma kalktıgıma giydigime makyajıma rujumun rengine ojeme ayakkabıma telefonuma sanki annem yada babam benden küçük ama ben onun küçügüymüşüm gibi herseyime karısır alıstım artık

tayt,beyaz pantolon,kısa body, erkeklrle konuşmak kesinlikle yasak,kesinlikle yasak, makyaj yasak...
herşey yasak sanırım ama aşırı mutluyum hiç umursamıyorum severek ve zevkle yapıyorum.1,5 yıl oldu tanışalı 1 yıl oldu çıkalı zerre umursamıyorum böyle özgürlük bağımsızlık vs. aksine erkeklerle konuşmamanın bu kadar rahatlatıcı olduğunu bilseydim hiç ama hiç ama hiç konuşmazdım. eskiden kolsuz askılı kısa makyajlı çıkıyodum dışarı erkeklerle konuşuyodum arkadaş vs olarak çok samimi oluyodum bi kaç saat "sosyal erkek arkadaşlarımla"(her ne demekse) telefonda konuşailiyodum. şimdi alışveriş yaparken bile yanımdaki kişiye sorduruyorum fiyat beden vs. çok rahatım çok huzurluyum. asılan yok eden yok.telefon numaramı bilen ailem haricindeki tek erkek o.şükürler olsunki var. ondan başka kimsenin düşüncesi umurumda değil bu açıdan. benim her istediğimi yapıyo bana kendimi çok özel çok mutlu hissettiriyo başka insanlarla vakit geçirebilecekken herkese beni tercih ediyo. bilgisayar yasak dedim diye 3 aydır internete girmiyo.şükürler olsun 1 dünya kadının içinde de olsa bakmaz.bence bi erkek böyle davranırsa kendini tam böyle "hanım" gibi hissettirirse,kadında erkeğin dediklerini harfiyen yapar ve huzursuzluk da duymaz.Allahım inşallah herkesin isteğine gönlüne göre versin:)

kendine ve kadına güvenen bir erkek asla ama asla böyle isteklerde bulunmaz. ne olacak peki, çalışmaya başladığınızda da erkeklerle konuşmayacak mısınız? ha pardon zaten böyle bir erkek o konuyu da düşünmüştür. şu anda yaşınızın çok genç olduğunu düşünüyorum ve aşktan çoğu şeyi fark edemez durumda olduğunuzu. dilerim beraber olgunlaşır, insani özgürlüklerinizi birbirinize teslim edersiniz bir gün.

offffff ne çok yasaklar var
bi de çıkarken bu yasaklar evlendiğinizde nelere karışacaklar merak ettim ya da işe başladığınızda ne olacak

kıyafetime falan hiç karışmaz da,zaten kapalı bi bayanım..tek karıştığı nokta bi yerde yatılı olarak kalmam..
o kadar karşı ki..anlamıyorum neden olduğunu..kavgalarımızın tek sebebi bu oluyor..
sizce bu çok normal mi?

akşam 7 den sonra o olmadan arkadaşlarımla dışarı çıkmam,omzu açık,askılı badi giymem,face de hesap almam,kızlı erkekli olsa bile onun tanımadığı erkek arkadaşlarımla bi yere gitmem....daha aklıma gelmeyen bi sürü şeyler var en çok canımı sıkanlar bunlar galiba...

Evet canım haklı.

Evin dısında kalman dogru olmaz.
Anne babamız nasıl bizim baska yerde kalmamıza izin vermezse oda senin iyiliğini istiyor seni düşünüyor.

insan zaten herkesin evinde kalamaz, ve kalacağınız kadar güvendiğiniz bir yerde neden karışıyor? onunla tanışana kadar kalmıyor muydunuz?

gidip de erkek yurdunda kalmadığınıza göre nasıl açıklıyor acaba bunu? nasıl ki benim sayılı arkadaşım benim evimde kalabilirse ben de onlarda kalabilirim yıllardır onu tanımadan önce de olduğu gibi.

dar pantolonların üzerine tunik giymemi istiyor..
bi de bazen ruju çok sürdüğümde daha az sür diyo..
bi de bikaç kişiyle görüşmemi istemiyor bu kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…