Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

Hic bir yasak yok. koyamaz da zaten musade etmem. Bana yasak getirmeye calisan, kisiligimi, karakterimi kendi istedigi gibi yonlendirmeye calisan adamin hayatimda yeri yok saygi duysun, adam olsun

Benim bir kisiligim,hayat görüsüm , inancim var, dolayisiyla izin ve yasaklarimi ancak Allah belirler.
Esim böyle bir seyi kendisine hak görmez. Tercihlerime saygilidir.

Son düzenleme:

beyaza takıntısı var galıba :)

o kadar çok yasak var ki deniz kenarı dışında göğüs dekoltesi yasak, mini etek yasak kısa şort yasak.tayt giymem yasak erkeklerle konuşmam yasak bilmediğim telefon numaralaırnı açmam yasak ondan izinsiz bir yerlere gitmem yasak daha vardır da şimdi bunlar geldi aklıma :120:

Evli misiniz yoksa sevgiliniz mi?

çoğu erkek denıyor malesef bunu..

benım AŞKIMda dahil.. tabi başaramadı

siz ölçünuzu biliyorsanız başkasına söz hakkı vermeyın..çünku bır fazlası ıstenecek sonrasında..

Son düzenleme:
çoğu erkek denıyor malesef bunu..

benım AŞKIMda dahil.. tabi başaramadı

siz ölçünuzu biliyorsanız başkasına söz hakkı vermeyın..çünku bır fazlası ıstenecek sonrasında..

Niye illa kadınların üzerinde bi hakimiyet kurmak ister ki bütün erkekler?
İlla bi yasak bi kısıtlama koyacaklar! Çok mu zor karşındakini olduğu gibi kabul edip öyle sevmek
Onu giyme bunu yapma şuraya gitme deyince mi aşk yaşanmış oluyor
Allah akıl fikir versin böylelerine

erkek kıskanmalı bu normali zaten.. ama bencilliğe dökmemeli..

nişanlımla 4 yılı aşkın tanışıyoruz..denerdı zaman zaman karışmayı..

aldım karşıma konuştum.. ben ölçüsüz muyum? ya da bir yanlışımı mı gördun? çizgım bellı mı değil mi? cvplarını aldım..

her erkek gıbı nedn olarak kıskanıyorum,başkalarına guven olmuyor cvplarını aldım..

ben bana bakarım,başkasına göre yaşayacaksan evden çıkarmamalısın benı..her an her yerde o ınsanlar zaten.. ben ölçümü bılıyorum madem söz hakkın sadece fikrin sorulduğunda olmalı,ya da gerçekten ırrıte edebılecek bişey olmalı dedım bunu ıstemen için..

bır kereden ne olur demeyın..arkası gelıyor taleplerın..

son olarak; hıçbişey tek taraflı değil.. eşim bana karışıyor dıyen bayanlar izin vermezse karşı taraf talebı ne kadar etkılı olur??

Kesinlikle.Bir kez taviz verdim mi daha da abartmaya başlıyorlar.Alıştırmamak lazım

Bizi bi kavanoza kapatıp yanlarında taşısınlar bari

bunu demiştim ona, koy bi fanusa taşı bari yanında diye.
bi de şöyle bi tarafı var, adam benden ayrı bi yere gitmez,
futbolla play station internet bilmem neyle veya erkek arkadaşlarla bi ortam falan gibi şeyleri yok.
24 saat benimle olsun, ben yoksam evde oturur.

hangisini yazsam acabaaaa....
Askılı giyemessin<
etek giyemessin
saçını boyatamassın
makyaj yapamssın istemiyorum ( doğlakennn ço hoşşsunn)
oje sürme
Benim yanımda ev işi yapma
sanal sitelerde çok zamn geçirme.
Akşam dışarı çıkma
Balkona şortla çıkma( 5 katta oturuyoruz=

oldu ozmann sen bi şu hani minicik kutular varya onu al içinede koybeni at cebine gezdir.. Olduu nekadar söylensemde çokk baymıoyr ama bir kere bunalr konuşuldu bazen hepsini tutamıoyorum öfffffffffff!! akşam çıkmassam köpeğim nere işetcemm

bak evde oturmak,ilgı alanları vb şeylerı kendı tercıh etmiş..sen zorlamamışsın şunu yapma bunu yapma,hep benımle ol dıye..

sanada bu rahatlığı tanımalı ki adil olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…