Şort, etek, askılı, elbise, beyaz pant., tayt
erkek arkadaş, hatta bazı kız arkadaşlar
iş konusu
daha da birçok şey var
mümkün olsa, 24 saat 4 duvar arasında yaşayalım, hatta nefes alma diyecek sanırım
Yasaklar değilde, yapmamı istemediği şeyler var...
Özellikle kıyafetle ilgili kısıtlamalarım var maalesef....
Göğüs dekoltesi, beyaz pantolon, beyaz bady, kısa etek v.s.... Bunları giyinemem.
Gerçi dekolte ve mini etek zaten giyinmiyorum ama beyaz pantolon ve bady için :a015:
Beyaz bady yi içine atlet giyerek giyinebiliyorum ama o da yazın hiç çekilmiyor.
Tırnaklarımı asla uzatamam.Hatta geçen gün az birşey uzattım kes diye kaç defa söyledi hatırlamıyorum.
Aslında oje den de hoşlanmıyor ama idare ediyor yine de çok sorun çıkarmıyor.
Hımmm başka... Ha bir de beyaz bikini, asla giydirmez, giydirmiyor...:a015:
Yasak =)
Yasak koymaya kalkan adama, hayatıma girme yasağı koyarım olur biter
YASAK!!! ne itici bi kelime.....
bizde yasaklar YASAK!!!!!
o kadar çok yasak var kideniz kenarı dışında göğüs dekoltesi yasak, mini etek yasak kısa şort yasak.tayt giymem yasak erkeklerle konuşmam yasak bilmediğim telefon numaralaırnı açmam yasak ondan izinsiz bir yerlere gitmem yasak daha vardır da şimdi bunlar geldi aklıma :120:
çoğu erkek denıyor malesef bunu..
benım AŞKIMda dahil.. tabi başaramadı
siz ölçünuzu biliyorsanız başkasına söz hakkı vermeyın..çünku bır fazlası ıstenecek sonrasında..
Niye illa kadınların üzerinde bi hakimiyet kurmak ister ki bütün erkekler?
İlla bi yasak bi kısıtlama koyacaklar! Çok mu zor karşındakini olduğu gibi kabul edip öyle sevmek
Onu giyme bunu yapma şuraya gitme deyince mi aşk yaşanmış oluyor
Allah akıl fikir versin böylelerine
Kesinlikle.Bir kez taviz verdim mi daha da abartmaya başlıyorlar.Alıştırmamak lazımerkek kıskanmalı bu normali zaten.. ama bencilliğe dökmemeli..
nişanlımla 4 yılı aşkın tanışıyoruz..denerdı zaman zaman karışmayı..
aldım karşıma konuştum.. ben ölçüsüz muyum? ya da bir yanlışımı mı gördun? çizgım bellı mı değil mi? cvplarını aldım..
her erkek gıbı nedn olarak kıskanıyorum,başkalarına guven olmuyor cvplarını aldım..
ben bana bakarım,başkasına göre yaşayacaksan evden çıkarmamalısın benı..her an her yerde o ınsanlar zaten.. ben ölçümü bılıyorum madem söz hakkın sadece fikrin sorulduğunda olmalı,ya da gerçekten ırrıte edebılecek bişey olmalı dedım bunu ıstemen için..
bır kereden ne olur demeyın..arkası gelıyor taleplerın..
son olarak; hıçbişey tek taraflı değil.. eşim bana karışıyor dıyen bayanlar izin vermezse karşı taraf talebı ne kadar etkılı olur??
Bizi bi kavanoza kapatıp yanlarında taşısınlar bari
bunu demiştim ona, koy bi fanusa taşı bari yanında diye.
bi de şöyle bi tarafı var, adam benden ayrı bi yere gitmez,
futbolla play station internet bilmem neyle veya erkek arkadaşlarla bi ortam falan gibi şeyleri yok.
24 saat benimle olsun, ben yoksam evde oturur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?