hahahaha valla kızlar sizin yazdıklarınızı okudum bana bastılarrrr :)) nasıl dayanıyosunuz o yasak bu yasakkkkk peki siz onlara neler yasakladınız pardonnn :)) yanlış anlmayın evde kalmış feminizmin dibine vurmul biri değilim de ,, yani ne biliymmm bu yasak mevzuları beni hep baymıştır ,, beni anlamadn once begenip aldıktan sonra hık mık eden adamı da gezdiremem yanımda valla :)) sadece rahatsızlıklar söz konusu olur o konularda dikkat edilir ki onun adı da yasak olmamalı ... mesela ben sehir içinde askılı giyerim ama ilçe vs küçük bi yere gideceksem giymem.. bunun erkek arkadaşımın rahatsız olmasıyla da alakası yok ben kendim rahatsız olurum malum küçük yerlerde bakışlar vs çok daha rahatsız edici olabiliyorrrrrr@@
yok yanlış anlaşılmasın eskiler geldi aklıma... :) bnm eski erkek ark ım da çok karışırdı kılıgıma kıyafetime de etek giymeme kızdığı için bi gün zaten kısa olan eteğini totomun altına kadar makasla kesip bi de dikine dikine iyice kesip öyle gitmiştim yanına :)) bi daha karışamamıştı tabi :))) o günler geldi aklıma gülmem ondandır.. ama gerçekten merak ediyorum biz bayanlar ne yasaklar koyuyoruz acaba bu erkek kısmına :) bunu ciddi merak ettiğim için yazmıştım :)
kendine ve kadına güvenen bir erkek asla ama asla böyle isteklerde bulunmaz. ne olacak peki, çalışmaya başladığınızda da erkeklerle konuşmayacak mısınız? ha pardon zaten böyle bir erkek o konuyu da düşünmüştür. şu anda yaşınızın çok genç olduğunu düşünüyorum ve aşktan çoğu şeyi fark edemez durumda olduğunuzu. dilerim beraber olgunlaşır, insani özgürlüklerinizi birbirinize teslim edersiniz bir gün.
Is arkadaslarimla beraber yemek yemek; hepsi erkek oldugu icin tek basima yemek yemek zorunda kaliyorum.
Kot etek giymek yasak :) kot etege bi takintisi var ama anlayamadim
Baska da bir sey yok cok sukur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?