Eşinizin / Sevgilinizin size koyduğu yasaklar ?

hahahaha valla kızlar sizin yazdıklarınızı okudum bana bastılarrrr :)) nasıl dayanıyosunuz o yasak bu yasakkkkk peki siz onlara neler yasakladınız pardonnn :)) yanlış anlmayın evde kalmış feminizmin dibine vurmul biri değilim de ,, yani ne biliymmm bu yasak mevzuları beni hep baymıştır ,, beni anlamadn once begenip aldıktan sonra hık mık eden adamı da gezdiremem yanımda valla :)) sadece rahatsızlıklar söz konusu olur o konularda dikkat edilir ki onun adı da yasak olmamalı ... mesela ben sehir içinde askılı giyerim ama ilçe vs küçük bi yere gideceksem giymem.. bunun erkek arkadaşımın rahatsız olmasıyla da alakası yok ben kendim rahatsız olurum malum küçük yerlerde bakışlar vs çok daha rahatsız edici olabiliyorrrrrr @@

fikirleriniz doğru ama burada kendısıne konulan yasaktan duyduğu rahatsızlığı paylaşanlarlada alayvari paylaşımda bulunmayalım..

nıyetınız o değilse bıle anlatımınızdan o çıktığı için fıkrımı soyleyeyım dedım..

bu arada bende ilde ilçede aynı değişimi yapıyorum görevım gereği.. ne yapıyorsak önce kendımıze..

yok yanlış anlaşılmasın eskiler geldi aklıma... :) bnm eski erkek ark ım da çok karışırdı kılıgıma kıyafetime de etek giymeme kızdığı için bi gün zaten kısa olan eteğini totomun altına kadar makasla kesip bi de dikine dikine iyice kesip öyle gitmiştim yanına :)) bi daha karışamamıştı tabi :))) o günler geldi aklıma gülmem ondandır.. ama gerçekten merak ediyorum biz bayanlar ne yasaklar koyuyoruz acaba bu erkek kısmına :) bunu ciddi merak ettiğim için yazmıştım :)

sen bendende fenaymışsın canım

ooooooooo :)

çok var ama aklıma gelenleri yazayım bari
kızlar benimki bilgisayarı açmama bile karışıyor faceye girmemi istemiyor :)) full kız olduğu halde..
izinsiz dışarı çıkmamı istemiyor..
okuldan eve saatli geliyorum :))
mini etek elbiseler dekolte şeyler giyemiyorum :))
geçen sene bikini giyerdim şimdi o da yok :)
popocuğumu belli etcek pantolonlar giyemiyorum :)

ay daha çok varda aklıma geldikçe yazarım

hangi yasağını yazsam şaşırdım şimdi ,o kdar çok kiii

hele askere gittiğindendr yasaklar kıskançlıklar daha da arttı

suan herşey sana çok toz pembe geliyor.zamanla pembelıkler gıtmeyı baslayınca sıkılıcaksın ama umarım bunlar olmaz hersey senin için çok güzel olur

1 yılı çoktan geçtik bir yasağına uyduğumu hatırlamam:))
hatta kendi koyduğu yasağı kendisi yerken görmek beni çok mutlu eder

elbise giymem onun hoşuna gitmez bunu da hep söyler mesela,ama öyle bi zamanda giyerim ki çok şık olduğumu söylemek zorunda kalır (mesela tatilde zar zor fırsat yaratıp buluştuğumuz bir gün)
Bu giysi açık dediğinde...Salaktım ya alırken farketmedim açık olduğunu,teşekkür ederim der giyerim .Bu yaşıma geldim neyi giyip neyi giymeyeceğimi kimseye soracak değilim...
En sinir olduğu şey bi kızın tek başına geç saatlerde sokakta dolanmasıdır,çokça defa kulüp toplantılarından,arkadaşlarla gezilerden döndüğüm olur bana laf edecek olduğu zamanda beni evime bırakmadığı o milyonlarca günden bahsederim,o zaman ara sokaklarda tek başıma gidebiliyorsam bu gün de giderim gibi
Konserlere gitmemi istemezdi-ki enn eğlendiğim yer konser alanıdır-tanıştığımızda da konserdeydik,bana nasıl gitme dersin derim,
çalışmamı istemezdi,palyaçoluk-hosteslik falan...şimdi iş bulduğumda benden çok seviniyor,yoruldum diye o gün bana iyi davranıyor..

veee daha neler neler
kimse bana yasak koyamaz, Allah bana akıl vermiş irade vermiş...Eğer mantıklı sebepleri varsa bişeyi istememesinin bunu bana diklenmeden söylediğinde zaten hak verip yapmadığım olmuştur...
Aynı şekilde ben de ona yasak koymaya kalkmam hiçbir şekilde,sonuçta ne yapıp yapmayacağını bilen bir adam,yasaklar koymak benim ne haddime diye düşünürüm...

Hangisinden başliyim
Facebook
Denize gitmek
Kısa tişört etek elbise dar kot dar herşey
makyaj yapılı saçlar
evde yalnız kalmamak
izinsiz söylemeden habersiz bişey yapmak
nereye kimle ne zaman gidildigini söylüceen

Şimdilik bunlar geliyo aklıma

Onun hoşlanmadığı ama benm yaptığım şeyler var

Mesela okul bitmeden önce eteğime deli olurdu ama giyerdm beyfendinin keyfi için yeni etek alamam yaani :)
Dar kot giymemden hoşlanmaz ama giyerim hatta kot taytım var her defasında birşey söyler duymamazlıktan gelirimmm.
Şöyle önü açık şeyler giyme der ama kıyafetlerimin çoğu öyle yeniden dolap düzcek halim yok giyiyorum yaani :)
Makyajıma karışmazdı ama hoşlanmazdı makyajsız daha güzelsin derdi ama değilim biliyorum ona da alıştııı.

Sanırım şu an yaptığım tek şey evden çarşıya yürümemek evimiz biraz sapa bi yerde ki bende yürürken korkuyorum yapmıyorum o yüzden. Ama beni sinirlendirmişse inadına çıkıyorum yürüyorum ordan :)

Kısa etekten hoşlanmaz bende giymem ama o istiyor diye değil ben alışmamışım rahat olamıyorumm böyle iştee

Is arkadaslarimla beraber yemek yemek; hepsi erkek oldugu icin tek basima yemek yemek zorunda kaliyorum.
Kot etek giymek yasak :) kot etege bi takintisi var ama anlayamadim
Baska da bir sey yok cok sukur :)

Is arkadaslarimla beraber yemek yemek; hepsi erkek oldugu icin tek basima yemek yemek zorunda kaliyorum.
Kot etek giymek yasak :) kot etege bi takintisi var ama anlayamadim
Baska da bir sey yok cok sukur :)

Kot etek mi diğer eteklere bişey demiyo da kot etek giyme mi diyo
ilginç doğrusu:)))

Spor salanu onsuz yasak
kafasına esince bazen yasaklıyor kırmızı oje ve kırmızı ruju :) yine özellikle yanımda yoksa
giyimde sadece göğüs dekoltesi yasak
telefon en fazla 2kere çaldığında açılmış olacak duymadım diye 12 gün küstü benle :/
akşam dışarı çıkmak yasak
yanımda olmadığında kıskançlık krizine giriyor yanındayken çok rahatım

aradığında msj attığında anında cevap vermem gerekıyormuş
hanı elım telefonda gezıyorum ya ben, haa ola kı açmıyorum veya ceevap vermıyorum
annemı arar, kaçıyorum sankı ...

yasak olan da facebook, zaten onunla tanışmadan çooook önce kapatmıştım ve bıdaha açmadım

gıyımıme kuşamıma asla karışmaz, karıştırmam babam bıle karışmaz o kım kı

Düşünüyorum acaba izin verdiği ne var diye
üzerimdeki her zaman olcak arkam kapancak,
makyaj yokk,
İş yerinde ki erkeklerle gülme muhabbeti yok,
Dışarı yalnız cıksam birsey demez heralde ama aşkım annemi de al nolur yalnız gitme der hep,
yani aşırı kıskançlık var aklıma gelenler sadece bunlar bizim kavgamız sadece bu kıskanclık yüzünden olur ,evet sıkıyo biraz ama ,seviyorum cok ondan aşkım dediği zaman taman işte ben eriyip bitiyorum

hıımm bundan 1 sene öncesine kadar hersey yasaktı o degısmez dıyenlere ınat deıstı benı uzmemek ıcın.. suanda yasak yok sadece gögüs dekoltesı vermemı ıstemez okadar

vücudumu belli eden elbise giymeye, erkeklerle konuşmaya, dışarıda kahkahayla gülmeye, onun haberi olmadan gezmeye... gibi şeylere kızar
benim için hiçbir yasak sorun değil. "o kim ki bana karışacakmış" gibi bir düşüncem olmadı. Ona aşığım ve onun için her şeyi yaparım. yeter ki son nefesime kadar yanımda olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…