Esınızın /Sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız...

esınızın /sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız ne yaparsınız?

• dırek dalarım

OY: 255 34,3%
  • arkamı donup gıderım

OY: 159 21,4%
  • kendıne yakıstırıyorsa aldatsın ne dıyım

OY: 53 7,1%
  • aldatamaz

OY: 43 5,8%
  • dusunmek bıle ıstemıyorum

OY: 234 31,5%

• Ankete Katılan
    744
Egerki esim "Eski" diye tabir ettigimiz kiz arkadasi ile sarmas dolas birsekilde oluyor ise ve ben buna tanik oluyor isem hic birsey yapmam..Cünkü beni taniyanlar az cok bilir kendimi karsi tarafin seviyesine düsürmeyecegimi..Hicbirzaman cirkeflik yapmadim,yirtinmadim ve karsimdakine dalmadim...Hatta Sevgilimin eski kiz arkadasi ariyordu,en sonunda beni aradi ve hayatimda senin kadar sabirli ve sakin birini görmedim,ben olsam direk basardim hakareti dedi..Bende yoo daha neler,ne gerek var kendimi kücültmeye,yaygara yapmaya..Bunlari yapsan olanlari temizleyecekmiyim hayir..
Direk sirtimi dönerim ve giderim olur biter....Zaten beni seven adamin eski kiz arkadasi ile isi nedirki?

başaka bi kadınsa yeni veya eski hiç fark etmez ağzının payını verirdim ikisininde asla dönüp gitmem yanlarına tabiki giderim ama yok bi akrabamızxsa ne bilim işte ablası falansa eşime daha sonra kızarım ki bana neden haber vermiyorsun diye ama başka kadınsa hiç şansları yok isteyen cirkeflik desin benim kocamsa benim kocammış gibi davranmalı başka bi kadına sarılmakta ne demek kardeşi yiğeni falan olur tamam onu bi nebze anlarım ama yabancı bi kadınsa elimden kurtuluşu yok. o kocama sarıldığı için cirkef olmayacak ben kızdım ağzının payını verdiğim için mi? cirkef olacağım varsın desinler valla kafasında saç bile bırakmam yüzsüzse bide kaydirigubbakcemile:mymeka: adamıda boşarsın olur biter eğer bişey demeden çekip gidersem valla gözüme o gece uyku girmez benim...:roflol:​

öyle bir karaktersizlik yapan sevgiliyle zaten işim olmaz koyarım hemen kapının önüne ama kızıda şöyle güzel bir benzetirim heralde o sinirle kaydirigubbakcemile3evde sinirden kendımı yıyecegıme barı hırsımı kızdan çıkartayımda bir işe yarasın dimi yani:roflol:

yanlarına giderim yazıklar olsun derim sonra da çeker giderim ayrılırım..
filmlerde olur ya sevgilisini bi başkasıyla görürler ama hiç tepki vermeden dönüp giderler çatlarım orda kızım göstersene onları gördüğünü diye kaydirigubbakcemile3
o nedenle kendimi gösteririm illa ki neye uğradığını şaşırsın :mymeka:

gözüme yoldan geçen yakışıklı bi oğlanı kestirirm,durdurup şimdi bişey yapıcam sakın karşı çıkma yardımcı ol derim:lepi: koluma taktığım gibi onların yanından geçerim,geçerkende o şahsa göz kırparım.o da beni son görüşü olur zatenyerimsenibenöyle kalakalır heraldeakannehir

Off aylak kalmışınız açtığınız saçma başlıklara bakın yani
Daha kayda değer bişeyler açılsa bari..

olasılıklar uzerine mi cevaplar verilecek

bilemıyorum allah kımsenin basına vermesin zor bir durum

önceden olsa direk dalarım derdim ama bu seçenek artık onu etkilemez.. yanlarına giderim . gülümserim merhabaaa derim.bakalım ne açıklama yapıcak. kuzenlerini falan hiç tanımıyorum. bide dalarsam,kuzeni çıkarsa ben rezil olurum yav.bi kere başıma geldi

valla ben sabrediyorum hala o kiz etrafimizda dolaniyo umarim bi firsat gecer elime de bir temiz rezil ederim onu herkese

baklbocegi erkek degil teklifi eden kiz biz zaten sasakaldik

vay be 1 bucuk sene once yazmisim buunu :))
defolfu rezil oldu gitti o kiz hayatmizdan :))

Eğer yanındakiyle beni aldattığını kesin olarak anlayacağım bir hareket gördüysem,benim onları gördüğümü mutlaka belli ederim,aşağılayıcı bir bakış atar çeker giderim.Sonra mı,e tabi ayaklarıma kapansa para etmez,doğru mahkemeye.lmaz:
Allah korusun bir an düşünmek bile çok kötü,içim bir tuhaf oldu..

Öncelikle hoppp hayrola noluo burda der snra noldunu öğrenir nolursa olsun beni aldatmıosa bile sarmaş dolaş oldğu için direkkk dalarımm klava:

sırnaşık şey eksik yazmışım aldatmıosa bile sarmaş dolaş oldğu için mantıksız bi cümle oldu yani normal arkadaşı çocukluk arkdşı aile dostu fln olasada anlamnda söledm

ilk once ne oldugunu oyrenirim eger beni aldatiyorsa sevgiliysek ayrlirim hemen .arkama bile bakmam affetmem . Ama evliysek pismansa bir sans veririm. sonucta evlilik bu affederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…