Esınızın /Sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız...

esınızın /sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız ne yaparsınız?

• dırek dalarım

OY: 255 34,3%
  • arkamı donup gıderım

OY: 159 21,4%
  • kendıne yakıstırıyorsa aldatsın ne dıyım

OY: 53 7,1%
  • aldatamaz

OY: 43 5,8%
  • dusunmek bıle ıstemıyorum

OY: 234 31,5%

• Ankete Katılan
    744
ilk önce dalarım
sonra arkamı dönüp giderim
yakıştıryosa aldatsın der içimi rahatlatmaya çalşırım ama olmaz (
sonrasını düşünmek bile istemiyorum :1no2:

kestiremiyorum onlara artık ne yapabilceğimi.
ama ertesi günü boşanma davası açardım.
herşeyi kabullenebilirim.ama aldatılmayı aslaaa.

Slmlar olsun.
Allah kimseye göstermesin.Okudum,öfke doldum.En doğrusu psikolojik zararlar vermek bu durumda bence, ama kendimi tutamayacağımda aşina.
Aldatıldığımdan eminsem, ben kızın yüzüne değil,orada döverek öldürüp ölüsüne tükürürüm muhtemelen.sevgilime de gücüm yetmez heralde o yüzden 2 adam tutarım , ama onlara dövdürmez sadece kollarını tuttururum.ben de ya akıllanana kadar ya da ölene kadar o kafasını duvara vura vura hırsımı alırım.bu kadar olmasada benzerini yapmıştım bir kere : ))) Tavsiye ediyorum kızlar,vurdukça rahatlıyosun...
Galiba fazla sinirlendim ve bütün sadist duygularımı kustum ama napim içimden geçenleri yazdım.Kendini tutabilen bir iradem yok senağlama

herkes sütünün götürdüğünü yapar düşüncesindeyim şayet böyle bir durumla karşılaşırsam hiç söze gerke yok senağlama gitme vakti gelmiş demektir benim için

ben adamı yyolar kızı bogarım
kızı yolar adamı bogarım ıkısını de döverım sonra görmemıs gıbı yurur gıderım :))
ya gercekte gorsem yolup bogamam tabı medenıce olmaz da, ısırırm galıba,
ya da tokat mı atarım yok bılemedım kızgın kızgın bakarım bı işe yaramaz ama ya, kadını yolmak daha guzel eglencelı hem, adamın da kasıklarına bı tekme sanırım sorunu çözer.
ay bılemedım walla allah göstermesın oyle bır durumu. sevgılım kım olursa olsun agır bır durum hıh. :dilcikar:

düşünemek bile istemiyorumu seçtim o anda ne yaprım Allah bilir ikisinide yolarımm parçalarım klava::mymeka:

Sevqilimin yanında sarmaş dolaş bi kızz heeeeee :O:O:O:O:O

Basarımm çığlığııııııııııııııııı =))))))

Sonra derimki kalan sağlarla qündelik asklara devammm =)

Kendine yakıştırıyorsa aldatsın, ne diyeyim.. Yollunu veririm ama ondan sonra.. :a015:

düşünmek bile istemiyorum fakat yasarsam böyle birsey nalet olsun sana çıkma yoluma der bir daha da yüzümü göstermem
düşününce bile sinirlerim bozuldu yahuuuuuuuu:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…