Esınızın /Sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız...

esınızın /sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız ne yaparsınız?

• dırek dalarım

OY: 255 34,3%
  • arkamı donup gıderım

OY: 159 21,4%
  • kendıne yakıstırıyorsa aldatsın ne dıyım

OY: 53 7,1%
  • aldatamaz

OY: 43 5,8%
  • dusunmek bıle ıstemıyorum

OY: 234 31,5%

• Ankete Katılan
    744
karşısına geçip buna bana nasıl yaptın der gibi gözlerıne bakarım sadece! sonra da dönüp giderim...

tanımadıqım bir kızsa yanlarına giderrimmm kendimi qösterirrr bitti derrr o an bitiririm.. ama egerki yanındaki kız kuzeni flnsaaa 1 ay küsüLü kalırımmm fena kapışırız :)

slm kk guzel bayanları esınızın yada sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız ne yapardınız?

Beynimden vuruLmuşa dönerim sadece yüzüne bakıp güLümserim ve aRkamı döneR gideRim...Sonçta öyLe bişey yapan içinn hiçbişey deymezzz..Susmak en büyük deRs oLur bence...:çok üzgünüm:

önce masum bi gülücük atar :1rolleyes: sonra birden en beklenmedik anda dalarım ikisine de kötükedihüso
bu da sevgilime son dokunuşum olur doya doya çıkarsın tadını

arkamı döner giderim bidada bana ahh ulaşır beyimiz yüzümü göremez bida öyle durumda

aldatmaz ki içinde bitmişse dışındada bitmiştir başka bır ınsana kafasında bitirip gider zaten giderse...

direkkkk alsanaalsanasmile dalarım şekerim hiçç kibarlık etmem yani saçını başını yolarım herifimde iki tel saç var zati onlarıda yolarım bide tükürük atar direkkkk eve gelirim eşyalarını camdan atarım kapınında kilidini degiştiririm ohhhh sefam olsun hee bide dalmadan önce bi resim çekerim telfunumla sonrası ooo sarmaş dolaş oldugu kollarda kalsın ben oğluşumla bi hayat kurarım :hulya: ayyyy kızlar yazarken bile içim şişti çok hiddetlendim bence benim herif giçç denemesin sonucu çok agır olur çokkk delikafadulden :roflol:

kiiiiiiim benim sevgilim mi.. herhalde ölümüne susamış olmalı ki benden başka bi hatuna annesi ablası kuzenleri ve tanıdığım arkadasları haricinde sarılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…