Esınızın /Sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız...

esınızın /sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız ne yaparsınız?

• dırek dalarım

OY: 255 34,3%
  • arkamı donup gıderım

OY: 159 21,4%
  • kendıne yakıstırıyorsa aldatsın ne dıyım

OY: 53 7,1%
  • aldatamaz

OY: 43 5,8%
  • dusunmek bıle ıstemıyorum

OY: 234 31,5%

• Ankete Katılan
    744
yaa ben kardeşiyle sarmaş dolaş yürümesine zor tahammül ederken başkasını düşünemiyoruumm. galiba çok kıskancım-tatlicadiarzu-

düşünmek bile istemiyorum o anki ruh halime göre kimbilir neler yapabilirim...
ve yapacağımı yaptıktan sonra kapının önüne koyarım eşyalarını yolu açık olsun.

Fotoğraflarını çekerim önce , mahkemede delil olarak kullanmak için.
Sonra kızı döverim , kızı benden kurtarmaya çalışan kocamın kafasına da sert bir cisimle vururum , ölürse şanslıymış derim

abaaooooouuuuuv...bi dalarim ki hemde nasil...
sen de 100km hizla ben diyim 250kötükedihüso
ikisinide dogduklarina pisman ederdim,kizin etlerini oracikta lime lime ederdim.koca olucak beyinsiz adaminda annesinden emdigi sütü burnundan getiridim....
allahim yasatmasin kimseye...

önce eşime dalar:mymeka: sonra kıza :mymeka:eğer cafede yakaladıysam sıcak çaydanlık ne varsa işte üzerlerine döker kötükedihüsoonları aşklarının ateşi gibi yakardımki o yanıklara baktıkça yaptıkları adiliği unutmasınlar.:mymeka:...çokmu kötüyüm nekötükedihüso

ulaaa okurken bile sinirlendim
gerçek olsa ne yapardım allama

Allah göstermesin düşüncesi bile kötü ama gvenim sonsuz olsada hadi yapsa diye düşünüyorumda şeyini tekmelerim heralde kimseye bi faydası olmaz kız onu oracıkta bırakıp gider :lepi:
ne hayaller kurdum beehh

Çok iğrenç bişey yaaa düşünmek bile istemiyorum ııııığğğ tüylerim diken diken oldu.

valla öyle birsey olursa ne yaparim hic bilmiyorum ama beyim iyi bilir benim ne yapcagimi:)

BOŞANIRIM değil........BOŞANDIIIIIIIMMMMM...Tek laf etmesine izin vermedim...

dırek dalarım anasindan emdigi sutu zehir ederim,bidaha cocuklarida benide goremez!!!!!!

ne dıe donup gıdecekmısım hıc de bıle emeklerım ne olcak hıncımı almadan hıc bı yere gıtmezdım.once kızın sacını basını yolar yolunmus kaza cevırır etlerını dıdık dıdık dıder sonra kocam olacak o utanmaza(tabıı olurda seytana uyarsa dıe oyle yazdım.olmasın ınsallah da.)okkalıca bı osmanlı tokatı patlatır dogruca avukatta alırdım solugu.her ne olursa olsun herseye tamam ama aldatılmayı kaldıramam.affı da gerı donusude yok bende.ask herseyı affetmıo benım acımdan goruldugu uzre.

ben cok kıskanc bırı olarak dusunmek bıle ıstemıyorumu ısarteledım heralde hemen aglamaya baslardım dızlerım tutmaz oraya yıgılırdım dovmek soyle dursun konusmaya bıle takatım kalmazdı heralde cok uzulurdum cok allah yasatmasın oyle bıseyı senağlama

düşünmek bile istemiyorum hayali bile korkunç
ne yapardım bilmiyorum ama direk dalar öfkemi bastırır arkamı dönüp kendine yakıştırıyorsan yap derim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…