Esınızın /Sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız...

esınızın /sevgılınızın yanında sarmas dolas bır kız gorsenız ne yaparsınız?

• dırek dalarım

OY: 255 34,3%
  • arkamı donup gıderım

OY: 159 21,4%
  • kendıne yakıstırıyorsa aldatsın ne dıyım

OY: 53 7,1%
  • aldatamaz

OY: 43 5,8%
  • dusunmek bıle ıstemıyorum

OY: 234 31,5%

• Ankete Katılan
    744
aaaa naber şekerim hayvanmı beslemeye başladın derim kızajeyyar
:roflol::roflol:
Allah günahlarını affetsın ıns derim :mymeka:
şoku atlatana kadar sinirimi boşa harcamam çıngar cıkartırım
sonrada
sürterim ikisini yanyana o hale gelene kadar elektırıklenme olmusmu bakalım kıvılcım cıkıcakmı dimi ama Kötü Kazen

ayh yazarken kudurdum Allah korusun benım sozlum yapmaz ıns
bı anda yasıo gıbı oldum senağlama en iisi bole selere okuyup onunda hayatını burnundan getrmemk :roflol:

ya dovsem bana uymaz,aglasam degmeyen bırınemı,boşasam rahatlıgı ıcınmı,surundursem ya sonra.

vala ben kendine yakıstırıyorsa yapar dedim görürsemde yanlarına gider merhaba derim zaten o anki söleyiş tarzımdanda sevgilim ne demek istedigimi cok iyi anlar kendi kaybeder ehehehe :))))))))

düşünmek istemiyorum ama insanların başına herşey gelebilir eğerki eşimin yanında bi kadın ve ona sarılmış sarmaş dolaşlarsa yanlarına gider kolay gelsin arkadaşlar rahatmısınız derim sonra kıza kendimi tanıtırım kızın o anki durumuna göre ya eşime yada kıza yada ikisinede dalarımmmmmmmmmmm

ben gayet şaşkın bir okadar sakin olmayada çalışırdım. Ama byük ihtimalle gördüğüm gibi yanlarına gider.... '' canımmm '' diye bağırır. Ardından kendimi tanışdırırdım. Sonra onlara eşlikde ederdim=) Ama görür görmez başka yönede gidip daha sonrada sorabilirdim. Mesala neyaptığını söylerim bugun. Yada onun bana söylemesini isterdim. Yada yok onun beni görmesi için elinden geleni yapardım =) en iyisi o =) eğer aşkım diye seslenir yanıma gelirse yoktur birşey zaten

Aman bir sürü sarmaş dolaş arkadaşı var doğrusu :S:S:S:S Allahtan çok kıskanç değilim.

İkisinide oraya gömerim:mymeka::mymeka:

bu başlık bile sinirlerimi alt üst etmeye yetti:1closedeyes:

hiç birşey yapmadan yanından geçer gider ve boşanma davası açardım.düşüne düşüne veremden ölme niyetim yok

dırek dalarım
arkamı donup gıderım
kendıne yakıstırıyorsa aldatsın ne dıyım
aldatamaz
dusunmek bıle ıstemıyorum

bunnarın hepsını yapıverır bıde karete darbesı yapıverırdım wla
heyyttt
kızın saclarını yolardım bı defa adamın da kemıcıklerını kırardım beheytt
kötükedihüso :1ninca:

beni görmelerini saglarım sonrada eşime bir bakış atıp orayı terk edip giderim
elbetteki 2 şeyi affedemem ihanet ve yalan oyüzden boşanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…