Eşinizin sizi kıskandığını nasıl anlıyorsunuz

Soyleniyor dedim zaten. Ama benim gordugum bircok hayvan esini, ailesini koruyor. Belkide domuzlarda ailesini koruma gibi ozelligi olmadigi icin eskiden boyle soylenmis.

kotu birsey yazmadim baska sebeplerden oturu ayrilin dedim sadece kiskancliktan dolayi degil... lutfen dedim... neyse sen hayatindan memnunsun nasil birseyse artik...
Bende kötü yazdiniz demedim zaten sadece bu benim konummuş gibi dire bana mesajlari ortaya atmaniz rahatsiz etti beni netice de beni çok merak eden özelden de yazabilir her konu da beni ifşa etmeye gerek varmi bu konu İçİnde 4 5 defa bana soru yönelttiniz yazmayayim dedim ama olmadi .bu da beni rahatsiz etti .daha önce de bir sohbetimiz yoktu sizinle belli ki beni takip edip konularimi okumuşsunuz ama bu tavriniz hoşuma gitmedi...azarlar gibi

Katılıyorum bence de hasta... ama güldüğünüze göre sizin için sorun yok demektir.
Doğru anlamişsiniz beni.
İmtihanim dedim ve çok şükür rabbim yardim etti şimdi de herşeye şükrediyorum evimde oturup namazimi kildiğim kuranimi okumaya daha fazla vakit bulabildiğim için belki sürekli gezip tozsam ordan oraya gitsem bugünlerde rabbimin nasip ettiği hayirlardan mahrum kalacaktim.ben bardağin dolu tarafindan bakanlardanim n kadar zor olsa da...

Ozaman bizim için sorun yok. Ben konularınıza bakınca üzüldüm kurtulmanızı diledim.

Hayat sizin! Umarım en kısa zamanda hasta adamdan kurtulursunuz.
Ben de hep bardagın dolu tarafından bakmaya calısırım ama kafa goz dalan, cocugumun onunde bana vuran adamla degıl. Ne dıyelım mutlu olun ınsallah

Işıkta için görünüyor onu giyme..yüzüne kara sür..bu kadar güzel olmak zorunda mısın..oraya oturma buraya gel otur..hadi geç oldu gir artık balkondan içeri..daha bir dolu şey bunun gibi.:)))abartmayınca iyide içindeki öküz çıkınca sinirim bozuluyor..

daha once konularini okudum konu acan sensin ifsa edwn ben miyim... sanki kimse bilmiyorda sen burda konu acip insanlara soylememissin de ben ifaa etmisim seni...

daha once konularini okudum konu acan sensin ifsa edwn ben miyim... sanki kimse bilmiyorda sen burda konu acip insanlara soylememissin de ben ifaa etmisim seni...
Benim konum ayri bu konu ayri bu konu bana özel mi açildi ben de bunu anlatamiyorum size

Erkekler kıskandıklarını nasıl belli ederler? Eşinizin sizi kıskandığını nasıl anlıyorsunuz?
bende tesettürlü olmamdan dolayi pek kıskanmaz. zati makyaj yapmami istemez bende yapmam. ama kapanmadan önce kıskanirdi. bol giyin dar giyme derdi. yani anlayacağınız aşırı kıskanır ama bende kıskanmasını severim. hem kıskanır hem sahiplenir hemde koruyucudur. eşim benim ya canım

bence bu KK ' nın en büyük problemi açilan konudan uzaklaşip bambaşka yorumlarla konunun gereksiz yere doldurulmasidir. ben bu yuzden konunun ilk yorumunu okurum kendi cevabimi veririm geçer giderim aradaki 20_30 sayfayi okumam

Kıskanılıp, kısıtlanmayı bi tür sevgi gösterme şekli olarak kabul etmiyorum. Kimsenin yaşam tarzıma, giyimime, makyajıma müdahale etmesini bana olan sevgisine bağlayamam. Tamamen kendi zihniyetiyle ilişkilendiririm. Böylesine ezici, aşağılayıcı, kadının kişiliğini, kendi değerlerini hiçe sayan dayatmalarla içten içe övünen hemcinslerimi gördükçe üzülüyorum.
Söyleyeceklerim bu kadar.

genelde öyle giyim kuşam oturuş kalkışa karışmaz. yani ben de dikkat ederim normalde de. ondan önce de öyleydim. o yüzden hiç mevzusu geçmedi. hatta ben sorarım çok mu kısa bu yada baksana içim belli oluyor mu diye. kendim rahat edemem. ama kıskançlıktan mı beni savunmak istemesinden mi bilmiyorum mesela biriyle tartışsam hemen o da karışır beni savunur falan. ben de istemem çünkü benden daha sinirli. ben güzellikle sorunumu çözerken o işi körükler. eve gelince de kızarım ona. o da sana şöyle dedi, böyle yaptı falan dayanamadım der. artık kıskanma mıdır bu bilemem.

Bu bizde de var. Kiskanma degil de savunma. Ben esimin yaninda tartismiyorum artik cunku kucuk ve cozulebilecek bir meseleyi daha da buyutuyor. Normalde insan iliskileri iyidir esimin oyle herseye coşmaz sakin tartisir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…