çok aşağılayıcı bir tavır kolaylıklar diliyorum.Restoran cafe gibi yerlerde; duvara bakan tarafa otururum..
+1Çok şükür halimiz ortada. Denize, tatile, düğüne, işe, Arkadaşlarımızla buluşmaya vs vs her yere gidebiliyoruz. Siz sadece koca kişisi anne ve babanızı görmekten saçmalamaya başlamışsınız, çok geçmiş olsun.
Edebini bil de konuş.
Ne demek kıskanmayan erkek sizi paylaşmak istiyor olabilir??
Sen burada ki kaç kadına ne dediğinin farkında mısın?
Karşılıklı birbirimizi kıskanmıyoruz çünkü güveniyoruz, medeni insanlarız. Eee çevremizde sizin gibi cahil insanlar da olmayınca kıskanılmaya/kıskanmaya gerek kalmıyor.
Yok ayrildik. Aslinda boyle degildi. 1 aylik bir ayrilik yasamistik. Bende arkadasimla kafami toplamak icin 1 haftaligina biryere kalmaya gittim. Aracimla gitmedigimden farkli biryere otoparka birakmistim. Hic olmayacak bir zamanda aracimi ona cok alakasiz gelen bir otoparkta gormus. O gunden sonra boyle abuk sabuk kiskancliklari, guvensizligi olmustu. Ayrildik ama.Ayyy bana kolonya
Değişti mi bari
Ben öyle düşünmüyorum. istesem oturmam da kafa yapısını bildiğim için bu tür şeylere takılmıyorum. Sonuçta dayatması ya da özgürlüğüme bir kısıtlaması yok. Çünkü eşimin ki kıskançlıktan öte takıntı gibi. Bikini giymeme karışmayıp; diz üstü şort etek giymeme karışan ilginç bir koca türü benimki. :)çok aşağılayıcı bir tavır kolaylıklar diliyorum.
Ayrılmanıza üzüldüm,fakat eşte olsa önce saygılı olmalı,örneğin dün annemde kardeşlerimleydim,arayıp beni konuşturacakki,"anne dün sendeydim değil m,ne güzel kardeşlerim de vardı değil mi"Yok ayrildik. Aslinda boyle degildi. 1 aylik bir ayrilik yasamistik. Bende arkadasimla kafami toplamak icin 1 haftaligina biryere kalmaya gittim. Aracimla gitmedigimden farkli biryere otoparka birakmistim. Hic olmayacak bir zamanda aracimi ona cok alakasiz gelen bir otoparkta gormus. O gunden sonra boyle abuk sabuk kiskancliklari, guvensizligi olmustu. Ayrildik ama.
Ayrılmanıza üzüldüm,fakat eşte olsa önce saygılı olmalı,örneğin dün annemde kardeşlerimleydim,arayıp beni konuşturacakki,"anne dün sendeydim değil m,ne güzel kardeşlerim de vardı değil mi"
RezillikÖnce ailemden fırçayı yer br kere.
Bana o kadar güvenmeyen bir evi paylaşmasın,siz de bunu yapmışsınız,keşke o düzelseydi de boşanma olmasaydı,ama bu şekilde çekilmezdi.
İnsan bir süreden sonra ya absürt durumlara gülmeye başlıyor ya da çileden çıkıyor. Yaşamadıysanız bunu anlayamazsınız. İnşallah tecrübe etmezsinizBen bunlarda gülecek birşey göremedim tersine korku filmi gibi anlattıklarınız
O zaman süper,asla çekilmezdi.Aynen oyle. Haklisiniz. Eşim degildi Allahtan sevgilimdi. Daha kolay oldu surec :) hakkimizda hayirlisi.
Ona iltifat deniyor,yapsın tabiiki ne varbenimki kıskanır da içi içini yiyip belli etmeyen türden, zararsız bi kıskanclıgı var. bi önceki ilişkim de v yaka tişört bile giyemezken şimdi minimi her bişeyimi giyiyiorum inanın tek 1 gün kelime yapmaz sadece oo bu ne güzellik ya da aman da aman morları pembeleri çekmişiz yine bu ne güzellik hanfendi diye imalar da bulunur o kadarcıkdan da bişey olmaz diyorum siz ne dersiniz??
duvar bakan yere oturmak özgürlüğü kısıtlaıcı değilmi. duvar görmek istesen evden dışarı çıkmazsınBen öyle düşünmüyorum. istesem oturmam da kafa yapısını bildiğim için bu tür şeylere takılmıyorum. Sonuçta dayatması ya da özgürlüğüme bir kısıtlaması yok. Çünkü eşimin ki kıskançlıktan öte takıntı gibi. Bikini giymeme karışmayıp; diz üstü şort etek giymeme karışan ilginç bir koca türü benimki. :)
Özgürlük;duvara bakıp bakmamakla olmuyor ki.. Asıl bu çok sığ bir düşünce. Cafede bir saat dışarı bakınca özgür mü olunuyor. Böyle dar düşünmediğim için takılmıyorum bu duruma zaten.duvar bakan yere oturmak özgürlüğü kısıtlaıcı değilmi. duvar görmek istesen evden dışarı çıkmazsın
Teşekkür ederim inşallah. Keşke siz de sinirlerinizi bu kadar zorlamasanız bir yerden sonra özgüven yitiminr sebep olur böyle şeylerİnsan bir süreden sonra ya absürt durumlara gülmeye başlıyor ya da çileden çıkıyor. Yaşamadıysanız bunu anlayamazsınız. İnşallah tecrübe etmezsiniz
Ne yapalım, her şey kontrolümüzde değil kiTeşekkür ederim inşallah. Keşke siz de sinirlerinizi bu kadar zorlamasanız bir yerden sonra özgüven yitiminr sebep olur böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?