Eşinizin sizi kıskandığını nasıl anlıyorsunuz

+1

Valla benim Kocam beni kıskanmaz
Ve kısıtlamaz zaten tesettürlüyüm ondan bile titizim bu konuda
Ben ama absürd biri felan onu ararsa ne alaka derim yani oda yılda bir kez felan olur

Ayyy bana kolonya
Değişti mi bari
Yok ayrildik. Aslinda boyle degildi. 1 aylik bir ayrilik yasamistik. Bende arkadasimla kafami toplamak icin 1 haftaligina biryere kalmaya gittim. Aracimla gitmedigimden farkli biryere otoparka birakmistim. Hic olmayacak bir zamanda aracimi ona cok alakasiz gelen bir otoparkta gormus. O gunden sonra boyle abuk sabuk kiskancliklari, guvensizligi olmustu. Ayrildik ama.

Kıskandiracak bir davranışta bulunmuyorum diyelim. Kaç yıldır beraberiz artık kendinden çok bana güvenir eşim

Benim eşimde çok kıskanç değildir.zaten nerede nasıl giyineceğimi bilirim ben.mesela bulunduğumuz ilçe küçük burada kısa kollu bile giyinsem dikkat çeker.onun için pantlon üzeri gömlek tunik tarzı şeyler giyerim.ama geçen tatile gittik elbise mayo da giydim.uzun yandan yırtmaçlı elbiseler de giydim hiç bişey demedi.hatta ultra yakışıklı bi Rus'la parkta çocuklarımızı beraber oynatıyorduk bizi baş başa bırakıp gitti çünkü eşim kendine de bana da çok güvenir

çok aşağılayıcı bir tavır kolaylıklar diliyorum.
Ben öyle düşünmüyorum. istesem oturmam da kafa yapısını bildiğim için bu tür şeylere takılmıyorum. Sonuçta dayatması ya da özgürlüğüme bir kısıtlaması yok. Çünkü eşimin ki kıskançlıktan öte takıntı gibi. Bikini giymeme karışmayıp; diz üstü şort etek giymeme karışan ilginç bir koca türü benimki. :)

Ayrılmanıza üzüldüm,fakat eşte olsa önce saygılı olmalı,örneğin dün annemde kardeşlerimleydim,arayıp beni konuşturacakki,"anne dün sendeydim değil m,ne güzel kardeşlerim de vardı değil mi"
RezillikÖnce ailemden fırçayı yer br kere.
Bana o kadar güvenmeyen bir evi paylaşmasın,siz de bunu yapmışsınız,keşke o düzelseydi de boşanma olmasaydı,ama bu şekilde çekilmezdi.

Aynen oyle. Haklisiniz. Eşim degildi Allahtan sevgilimdi. Daha kolay oldu surec :) hakkimizda hayirlisi.

Ben bunlarda gülecek birşey göremedim tersine korku filmi gibi anlattıklarınız
İnsan bir süreden sonra ya absürt durumlara gülmeye başlıyor ya da çileden çıkıyor. Yaşamadıysanız bunu anlayamazsınız. İnşallah tecrübe etmezsiniz

benimki kıskanır da içi içini yiyip belli etmeyen türden, zararsız bi kıskanclıgı var. bi önceki ilişkim de v yaka tişört bile giyemezken şimdi minimi her bişeyimi giyiyiorum inanın tek 1 gün kelime yapmaz sadece oo bu ne güzellik ya da aman da aman morları pembeleri çekmişiz yine bu ne güzellik hanfendi diye imalar da bulunur o kadarcıkdan da bişey olmaz diyorum siz ne dersiniz??

Ona iltifat deniyor,yapsın tabiiki ne var

Benim ki kıskanmıyor ya..Ay şimdi aklıma geldi bir kez daha bunu bi yerde söylemiştim karşımdaki herşeyden" kısıtlanan" ama kiskanildigini sanan kadın "Ay siz yurt dışında yasıyorsunuz yoksa kocan domuz eti mi yiyor da kıskanmıyor seni!?"demişti..Domuz eti yiyenler kıskanç olmazmış;-)))
Tatilden dönüşte artık bir yaş daha yaşlı bir kadındım.. sayesinde bir yaşıma daha girmiştim..hayır yemiyozda domuz momuz sebep ne çözemedim de..

duvar bakan yere oturmak özgürlüğü kısıtlaıcı değilmi. duvar görmek istesen evden dışarı çıkmazsın

duvar bakan yere oturmak özgürlüğü kısıtlaıcı değilmi. duvar görmek istesen evden dışarı çıkmazsın
Özgürlük;duvara bakıp bakmamakla olmuyor ki.. Asıl bu çok sığ bir düşünce. Cafede bir saat dışarı bakınca özgür mü olunuyor. Böyle dar düşünmediğim için takılmıyorum bu duruma zaten.
Öyle olsa evden çıkarmaz ki eşim bende zaten çoktan boşamış olurdum. :)
Mesleğim gereği; 3-4 günlüğüne araziye çıktığımda bile rahatsız olmayım diye aramayan birisi. Sadece bazı kıskançlıkları takıntı haline getirdi. Kendi de farkında aslında bu tuhaflığın; arada bir aydınlanma geliyor, unutuyor. :)
Bir arkadaşa daha yazdım; bikini giymeme karışmayıp dizüstü şort giymeme karışan bir türden benimkisi. :)

Off valla ben daraldim. Disari cikarken ne giydin dön bakayim. Yok onu cikar, bunu giy. Yaptigim makyaji silecek, bozacak filann... Bunlar nasil haraketler yahu diyecegim ama boyle adamlar cidden birilerinin hosuna gidiyormus.

Kiskanmak buysa benim ki kiskanmiyor.

İnsan bir süreden sonra ya absürt durumlara gülmeye başlıyor ya da çileden çıkıyor. Yaşamadıysanız bunu anlayamazsınız. İnşallah tecrübe etmezsiniz
Teşekkür ederim inşallah. Keşke siz de sinirlerinizi bu kadar zorlamasanız bir yerden sonra özgüven yitiminr sebep olur böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…