Esinizin sizi sevdigini nasil anlarsiniz

aysus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
460
95
123
35
Kizlar esinizin sizi gercekten sevdigini nasil anlarsiniz,benim esim bana iltfatlar etmesini istiyorum. Aarada onu sevdigimi falan mesaj atiyorum yuzune soyluyorum ama esim sadece gulumsuyor biliyorum beni sevdigini falan diyor. kocaninnsadece esine dokunarak sevdigi anlasilir mi bilmiyorum.. Bazen beni degil de seksi sevdigini dusunuyorum..

Kizlar esinizin sizi gercekten sevdigini nasil anlarsiniz,benim esim bana iltfatlar etmesini istiyorum. Aarada onu sevdigimi falan mesaj atiyorum yuzune soyluyorum ama esim sadece gulumsuyor biliyorum beni sevdigini falan diyor. kocaninnsadece esine dokunarak sevdigi anlasilir mi bilmiyorum.. Bazen beni degil de seksi sevdigini dusunuyorum..
Valla beni çok düşünür onu giy terlik giy getirir giydirir zahmet ettirmez yemek yapsam uğraşma yorma kendini der cimrilik yapmaz maaşının çoğunu bana verir heray hesap sormaz ne aldın falan filan diye ailesine karşı hep arkamda durur laf ettirmez vb.

Biz evlilik yuzuklerimizi bile takmiyoruz. Baslarda takiyorduk. Ama sonra esim zayiflayonca yuzugu bol geldi ve takmadi ben de degistirelim dedim umursamadi ben de cikardim ve hic tak diye israr etmedi bu bile canimi cok sıkıyor

Ucu açık bir konu herkesin düşüncesi yapısı fikri farklıdır.
Bak söyle bir örnek vereyim.
Benim eşim sevdiğini söyler bana iltifat eder ama ailesinin yanında farklıdır hatta ezdirdiği dahi olmuştur ve ben şüphe duyarım sevgisinden.
Eltim de kaynım bırakın iltifat etmeyi cahil der yerden yere vurur gibi gösterir ama büyük hatalar dahi yapsa sesini dahi çıkartmayıp ezdirmemiş karısını.Bana göre de onun kocası değer veriyor.
Ben iltifat yerine beni ve çocuklarımı ezdirmemesi hakkını arasa yeter yani.

Biz evlilik yuzuklerimizi bile takmiyoruz. Baslarda takiyorduk. Ama sonra esim zayiflayonca yuzugu bol geldi ve takmadi ben de degistirelim dedim umursamadi ben de cikardim ve hic tak diye israr etmedi bu bile canimi cok sıkıyor
Bizde takmıyoruz çünkü ikimizde çok kilo aldık nişanlıyken yüzüğünü takmadı diye eşime tavır yapmışlığım bile var şuan önemsiz tabi beni bekar sanıyorlar çoğu ortamda kızıyor Bazen:))

Ne alaka ? Basit madeni bir halka mi bağlayacak sizi birbirinize ? Evlendiğimiz zaman birkaç hafta takip çıkardım yüzüğümü, eşim 9 senedir bir kere bile çıkarmadı ..bana tak diye baskı da yapmadı ..maddi şeylere bu kadar anlam yükleme ,maneviyata asıl ..

bizde sevgi sozcugu vs pek az bence evlilikte bu durum level atliyor canim sevgiliyken canim cicimden cicekler bocekler hos ben istemedim alma defim evliyken ornegin uyumaya geldigimde beni fark ediyorsa seviyordur :))))) yok totosunu donup yatiyorsa biraz yaslanmisizdir gibi.

Bana kardeşinin değerli olduğunu söylediğinden beri hiç birseyine inanmıyorum

Beni çok düşünür.. Bazen yemek yapmam işten gelir eşim evde yemek olmaz olsun der dışardan söyler.. Ne istersem alır hiç bir dediğimi iki etmez. Canım yanınca içi gider hemen hoplar yerinden noldu der hemen hastaneye götürmek ister. Ailesine ve kimseye karşı beni ezdirmez. Herkese karşı korur. Canım karım der hayattaki en değerli varlığım der seni herkesten çok seviyorum der :)

Dün eşimle bu konuyu konuştuk, bir kadin dildende duymak istiyor dedim.. Eşimde erkenden kalkip işe gitmem sizlere ilgi gostermem sevgimi beli etmiyormu diyor :) bende tekrar olsun dildende söyle diyorum :KK48:
Bekar olsa ise gitmeyecekmiy mis? Sorsaydiniz
Bir tek sizin icin mi ise gidiyormus? Lutuf muymus bu?

valla bence sevginin işareti sözler, iltifatlar değil davranışlardır
dokunmaktan kastınız sadece cinsellik ise bence tek başına "sevgi göstergesi" olarak yeterli değil

çok klasik olacak ama benim eşim asla çok sevdiğim bir şeyin sonuncusunu yemez mesela
bir yere gideceksem, arabam yoksa, onun da işi müsaitse gelip götürür mesela
evde yanyana geçerken çenemden tutup alnımdan öper mesela
günde 10 kere arar mesela
gittin mi geldin mi sorar mesela
gibi gibi gibi
ama ne ben ona ne de o bana sürekli sevgi sözcükleri kullanmayız "aşkım" "canım" hiç yoktur mesela bizde

Allah'a şükürler olsun ve nazar değmesin inşallah diyeyim de :KK45:

Kendi kendini uzecegine bu hissetiklerini soyle ona. Ben gogsune yatinca sen saclarimi oksayinca sevildigimi hissediyorum dedim mesela. Yeni evliyseniz senin onu anlaman onun seni anlaması zaman alir. Benim esimde takmiyor yuzugunu elini yara yapmis ben de takamadim bir süre simdi takiyorum ama onun takmamasini artık dert etmiyorum...

Herkesin beklentisi farklidir.seni taniyan bir adamla birlikte olunca zaten bilir ne istedigini.
Simartmasi jestler hediyeler guzel sozler sevkat bagirinca susmasi yemegin en sevdigim yerini ayirmasi vs vs birini yapmasa yuzum duser anlar ki ilgi eksikligi hissetmisim.benim gibisi dusman basina tabi o ayri.
Annem odaya girdiginda babam ayaga kalkar mesela annem baslamadan yemege baslamaz.
Degisken durumlar bunlar

Adam duymaktan sıkılmış. O yüzden böylr söylüyor. Bunu söylemekten vazgeçin bence. Sevgililik dönemi gibi seviyorum demeye gerek yok sevmese aynı yatağı,aynı evi niye paylaşsın?

Back
X