Bazen katlanilmasi zor biri oluyorum. Iste ozamanlarda bana katlanmasi ve benden daha sakin kalabilmesi, kavgalarimizda günlerce küsmemek.
Sabahlari bazen şiirli mesajlar attigi yada ben uyurken işe gidiyorsa tuvalet rulosuna romantik biseyler yazip gitmesi..

tuvalet rulosu diyince garip olabilir, aynaya filan yazsa bari diyeceksiniz ama hem komik hem romantik oluyor neyse.
Her Allahin gunu almasada bazen ciceklerle gelmesi, özel hicbirgunu unutmamasi, iltifat etmesi, sevgisini, sevdigini dile getirmesi. Surekli dib dibe olmak istemesi, hani su her ortama heryere yapisik gibi gidenlerden.
Uzar gider bu böyle, bu kadar övüngeclik yeter.

Sevgililik moduyla bi alakasi yok evliykende sevgi dolu olabilir insan. Bizim evliligimizde zor zamanlardan gecti, sifir kavgasiz pembik ruya bir evlilikte degildi bizde zaman zaman tartistik ilk sene

lakin o tartismalar kufur, siddet vs degilse iliskiyi yipratmiyor. Aksine birbirimizi ölçüp tartmis olduk.
Esimin isi cook yogun ama ufak tefek seyler icin vakit var sevdigini gostermek icin illa her saat göz göze bakismak gerekmiyor.