maviyi-severim
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 10 Eylül 2017
- 22
- 28
- 3
- 43
- Konu Sahibi maviyi-severim
-
O kadar uzun ki.. Doğumla birlikte başladı aslında ..annesiyle yaşadığım cok küçük.bir diyalog.. Eşim o donem benden sogudugunu söylemişt aslında ama her seferinde yeniden deneyelim dedik ama sadece lafta kaldı.. Olduramadik bir.türlü.. 2 yila yakin zamandır tek.yaptığı yemek yiyip tv izlemek.. Hic.bisey paylaşmaz sorularına cevap vermez yokmusum gibi.davranır.. Benim de haliyle dayanacak gücüm kalmadıNasıl geldiniz bu duruma?
isi cok sikintili ama benim yanında suskun sadece. Yani arkadaşları.ile sohbet ederken gayet mutlu.. Sıkıntın varsa gerekirse yardim alalım dedim yok diyor. Yani depresyon hali mi.dedim ama o da değilBaşka bir sıkıntısı var mı iş yada borç vs.. gibi
isi cok sikintili ama benim yanında suskun sadece. Yani arkadaşları.ile sohbet ederken gayet mutlu.. Sıkıntın varsa gerekirse yardim alalım dedim yok diyor. Yani depresyon hali mi.dedim ama o da değil
ben de anlamıyorum .. Tanıyamiyorum Sevmiyorsan.çek.git ama.değil mi..Dolduruşa gelmiş erkek modeli.
100 km.den tanırım.
evet boşanmaya cesaret yok.. Düzenini bozmak istemiyor gibi geliyor bana..Sizi istemiyor ve sevmiyor. Boşanmaya da ya cesareti yok başka planları var
Gidecek yerin mesleğin varsa teknmeyi bas kendine daha mutlu bir hayat kur..isi cok sikintili ama benim yanında suskun sadece. Yani arkadaşları.ile sohbet ederken gayet mutlu.. Sıkıntın varsa gerekirse yardim alalım dedim yok diyor. Yani depresyon hali mi.dedim ama o da değil
ben de anlamıyorum .. Tanıyamiyorum Sevmiyorsan.çek.git ama.değil mi..
evet boşanmaya cesaret yok.. Düzenini bozmak istemiyor gibi geliyor bana..
Evet öldürüyorsun kendini...yillarimiza yazık..Tabikide devam etmek cinayet olur,kendini öldürürsün. .
Hayat böyle maalesef,olmuyorsa olmuyordur..
daha önce söyledim boşanmak istediğimi ama biraz daha bekleyelim deyip duruyor ben de hep biseyler değişir umuduyla bekliyorm.. Ama cok.yakin bir zamanda dilekceyi hazırlayıp koyacağım onuneBoşanmayı teklif edin madem
Hayat sevilmeden yaşanacak kadar uzun değil boşa hizmetçilik etmeye gerek varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?