Eşinizin sizi sevmediğini bile bile devam eder misiniz

Yeni konu açın. Burdan kimse görmez sorununuzu, konu sahibine yorum yapılır.

Evlenmek =çocuk yapmak ,hayatı paylaşmak ve sınırsız seks
.
Bunları kaubettiyseniz kendinizi yiyip bitirmeyin , ayri kalmayı deneyin iki hafta annenizde kalın Sonic degismiyorsa en verimli caglarimi heba etmem doğrusu

Eğer sevmediginden eminsem asla cocuk icin durmam. Zaten o sevmezse bende sevmem heralde

Aile Terapisine gitmeye çalışın kurtarilacak bir evlilik sevmiyor degilde sogumus sanki davranislarinizdan ya da birileri sizi onun yanında kötülüyo olabilir ..Küçük küçük notlar yazıp esinizin ceplerine koyun bir iki kiyafetine kendi parfümüzü sıkın resminizi cüzdanına koyun bakalım ne olacak

Yani saygılı olsa boşanmazdım. Dostça sevse mesela yaşlı çiftlerdeki gibi. Ama seninki çekilmez. Hayat arkadaşı adı üstünde konuşmamak ne demek. Bir de ne dedin sen ky'ye çok merak ettim yani. Anaları bu kadar kıymetli küfür etmedikçe. Senin onda hiç hatırın yokmuş zaten hemen silmiş seni.

Seven bir erkek/kadın (çok ciddi derecede) kırgın değilse bu şekilde davranmaz/ davranamaz.

Çocuktan sonraki tartışma bence bahane olmuş. Ne kavgalar edip bir türlü kopamayan (sevgiden ötürü) çiftler var.

Ediyorum su an gittiği yere kadar bakalım.

Durumunuzun detaylarını bilmiyorum ama kendi evliliğime göre yorumlarsam eşimin beni sevmediğine insan o evliliğe devam edemem

Çocuk için devam edilmez evliliğe sadece kendini yıpratırsın. Küs gibi evlilik mi yürür. Yaslar kaç bilmiyorum. Evlilik yeni kendi evliliğimi gözden geçiriyorum benim de ilk iki yıl senin annen benim annem senin kardeşin senin baban derken baya kavga ettik :) en son boşanma kararı alıp aileme bile söyledim. Sonra eşime de bunu söyleyince herşey bi anda değişti. :) evlilikler hemen oturmuyor burda birine boşa yada devam et demek benlik birşey değil sanırım. Sadece çok iyi düşün hayat senin hayatın en doğru karari da sen vereceksin.

Hem rahati bozulmasın, yediği içtiği önüne gelsin, hemde kocalık yapmasın oooh ne rahat.

Şöyle erkeklere sinir oluyorum, yemek filan yapmayın zıkkımın kökü çok afedersiniz. Koyuverin kapının önüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…