Eşinizin sizi sevmediğini bile bile devam eder misiniz

Arada çocuk var diye katlanmak daha kötü değil mi sizce? Çocuğun psikolojisi, kafasındaki aile tablosu böyle cizilmemeli. Dışardan ayrıl demek çok kolay ama yapılacak pek de birşey kalmamış gibi görünüyor.

daha önce söyledim boşanmak istediğimi ama biraz daha bekleyelim deyip duruyor ben de hep biseyler değişir umuduyla bekliyorm.. Ama cok.yakin bir zamanda dilekceyi hazırlayıp koyacağım onune
Biraz daha bekleyelim ne demek yahu ?
Insan olmaz seviyorum der boşanmak istemiyorum sensiz yapamam der veya çocuğum için bosanmam der ama beklemek ne demek ?
Ne tür planları var acaba ?
Çok saçma kesinlikle bi işler çeviriyor telefon bilgisayar vs.bi araştırın gizlice derim hatta takip edin gerekirse .

Böyle hissediyorsanız ayrılmalısınız, mutsuzluk bir süre sonra eşinize olan saygınızı da yok eder, eşinizin sizi sevgisiz ilgisiz bırakmaya hakkı yok, kimse ayrılmak için evlenmiyor ama duygular bitmişse sizle evli kalıp üzmek yerine ayrılmalıydı, eşiniz yapamıyorsa siz yapın ve evliliğiniz hakkında bir karar alın, çocuğunuz mutsuz bir anne babayla aynı evde yaşayacağına, mutlu ama ayrı anne babayla büyüsün daha iyi, zira zamanla sevgisizliğinizden o da etkilenecektir.

Karısı doğum yapan pek çok erkekte libido düşüklüğü cinsel isteksizlik oluyor bunu yaşayan çok çift var.
Bir cinsel terapiste gidilir yardım istenir bu sorun çözülür yani.
Ama bu cinsellik harici de tam bir odun .
Senin gibi bir oduna neden katlansin acaba kadın mal adam .

Evlilik kadın için zaten zor.Bir sürü sorumluluk.İnsan sevdiği ve sevildiği için bunun içine giriyor.Sevgi yoksa çekilecek dert değil.Ben beni sevmeyen insanın yanında durmazdım. Zorlada sevdiremeyeceğime göre çeksin gitsin.

Devam etmem,
Ne duygusal ne cinsel ihtiyaclarimi karsilamayan bir adamla ayni evde neden yasayayim ki?
Erkek dediginin faydasi yoksa zarari coktur, cok yemek yer, tüy doker, corabi kokar vs vs sevilmeden katlanilacak seyler degil bunlar.
Ay kesinlikle katiliyorum ya :) Normalde hic cekilcek tipler degiller. Insan sevdigine zor katlaniyor. Bir de sevgisizse cidden cekilir sey degil.

Çok şeye sevildiğimize olan inancımızı koruyarak eyvallah demiyor muyuz zaten?
Sevilmediğimden emin olarak devam edemezdim heralde..

2 yıldır böyle diyorsunuz çok uzun bir zaman.
O halinden memnun mu?
Başkası olmadığından emin miyiz?

evet denedik tatile gittik mesela.. Ama dizi izledi.. Erkenden uyudu.. Sadece 1 gün azıcık muhabbet edebildik. Uzun zamandır bekleme sebebim de bu aslında .. Belki umut vardır hala diyorum ama beni sevmediğini bile bile nasıl devam edeceğim kendimi sevdirmeye mi çalışacağım ne kadar incitici birşey düşünsenize

Ben aradaki sevgi bitince bunun cabayla tekrar olusturulabilecegini düşünmüyorum. Sevgi boyle bir sey degil çünkü. Karsindakini seversin; çünkü o oldugu icindir. Karakteri, tepkileri, hali, tavirlari, hayata bakis acisi vs vs. Bir insani bir bütün olarak seversin, sevmiyorsan da sevmezsin. Neyi düzelteceksiniz? Eskiye nasil döneceksiniz? Annesiyle sorun yasamak ya da iliskide sorun yasamak sevgiyi bitirmez. O zaman da sorunları cozup iliskinize devam edebilirsiniz ama sizin sevginiz bitmis. Bence karsilikli bir durum. Ikinizin de içi sönmüş. O yuzden artik bir cozum olacagini sanmiyorum. Yerinizde olsam ayrilirdim. Cocuk icin evlilik surdurmek cok sacma. Cocuk denilen seyi bu kadar dramatize etmeye de gerek yok. Anne babasi ayrilan ilk cocuk olmayacak. Hepsi gibi o da alisacak. Zor evet ama boyle bir evlilik icinde onu büyütmek haksizlik. Belki aldatilacaksiniz belki aldatacaksiniz. Sevgisiz bir iliskide her sey olabilir bence. Her turlu hataya aciktir.

bir süre ayrı kalın o zaman belki özler sizi. hemen dava açmayın.

sorun annesiydi ilk basta.. Annesine düşkün bir erkek.. En ufak bir.eleştiriyi bile kaldıramayan bir adam ailesi konusunda.. Kavga nedenimiz buydu.. Bir sure ayrı kaldık görüşmedik yine bisey değişmedi. Bu sekide devam edemem bitsin dedim birileri girdi araya aileler toparladı falan .. Hep zamanla düzelir diyor ama isin garibi bunu düzeltmek için bir caba yok.. Ben de kendimi anlayamıyorum .. Hala ayrılmaya cesaretim.yok.. Ama yapmam gerek

Başka cinsel eğilimi olabilir mi? O kadar zaman bişey yaşanmayacak, hayatında bi kadın olmayacak, ama kadın yanında soyunsa dahi dönüp bakmayacak?!?

benim esim de sizinki gibi olmuştu baba karşı buz gibi yani .
Tatile çıktık ayrılmak istediğini söyledi ve ayrıldık .
Ama tatile kadar iyiydik , mesela beni seviyor musun derdim, seni ne kadar sevdiğimi bilmiyorsan sana bisey demiyorum artik derdi .
Biliyorum ana senden duymak istiyorum derdim şimdi sen ısrar ediyorsun diye demem , içimden gelince derim ama biliyon ben dile getiremiyorum derdi .

Sürekli ona açık kapı bıraktım beni sevmiyorsan , bu evliliği istemiyorsan bitirelim ama bana dediği şey su " sacmalama ayrılmak istesem korkmadan derim kimden cekiniyorum ki " derdi .
Meğerse korkağın tekiymis , vicdani rahat olsun diye beni bezdirip bana söyleyip bitirme derdindeymis .
Çünkü evliliği bitirince arkadaşlarımız ortak , yaşadığımız yer küçük insanlara bunu nasıl anlatacaktı ki .
Öyle de oldu kendi pes etti ve ortak arkadaşlara huzurun kalmadı , evde bana sürekli surat yapıyordu eşim ben de bitirdim .
Konuyu açmaktan kaçiniyormuş , bu hafta evimizin olduğu memlekete gittiğimde duydum bunları .
Bunlar korkak erkeklikten nasiplerini almamışlar , evliliği icin çabalamayan pes eden embesiller iste .
Sen de yorma kendini , hic kendinde hata arama .
Seven ne yapmaz ki .
Hele evliliğini kurtarmak icin .

telefonu h8c ortalıkta bırakmaz.. Uyurken almaya da cesaret edemem. Uykusu cok hafif

Dolduruşa gelmiş erkek modeli.
100 km.den tanırım.
Biri doldurmuş.
Sizi beğenmez olmuş.
Büyülenmiş gibi davranır böyleleri..
Benim esim ailesi tarafından dolduruldu .
Çocuğun olmuyor , biz de ısınamadık , anlaşamadık, Eee senin evde huzurun da yok bitir diye diye bitirdi .3 kız bir anne
Aklına girdi o da 10 yıl ömrüm kalmışsa niye bunu çekeyim ki diyip bitirdi .

çift terapisine bile yanasmadi :)) buna hiç gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…