- 7 Mayıs 2017
- 315
- 354
- 53
- 32
- Konu Sahibi maviyi-severim
-
Nafaka isteyeceksiniz çünkü. Tabi cesareti olmazevet boşanmaya cesaret yok.. Düzenini bozmak istemiyor gibi geliyor bana..
Biraz daha bekleyelim ne demek yahu ?daha önce söyledim boşanmak istediğimi ama biraz daha bekleyelim deyip duruyor ben de hep biseyler değişir umuduyla bekliyorm.. Ama cok.yakin bir zamanda dilekceyi hazırlayıp koyacağım onune
Böyle hissediyorsanız ayrılmalısınız, mutsuzluk bir süre sonra eşinize olan saygınızı da yok eder, eşinizin sizi sevgisiz ilgisiz bırakmaya hakkı yok, kimse ayrılmak için evlenmiyor ama duygular bitmişse sizle evli kalıp üzmek yerine ayrılmalıydı, eşiniz yapamıyorsa siz yapın ve evliliğiniz hakkında bir karar alın, çocuğunuz mutsuz bir anne babayla aynı evde yaşayacağına, mutlu ama ayrı anne babayla büyüsün daha iyi, zira zamanla sevgisizliğinizden o da etkilenecektir.evlilikten beklentim böyle bir evlilik değil kesinlikle . Severek evlendim aşık oldum.. Benim de içim çürüdü zaten 2 yıldır. Mutsuzum ve mutsuz olduğumu da görüyor. Her seferinde kendimi kandırıyorum beni.seviyordur belki düzelir diye ama sadece kandırmışım. Olmadi.. Sevgisiz olmaz olmuyor..
Ay kesinlikle katiliyorum ya :) Normalde hic cekilcek tipler degiller. Insan sevdigine zor katlaniyor. Bir de sevgisizse cidden cekilir sey degil.Devam etmem,
Ne duygusal ne cinsel ihtiyaclarimi karsilamayan bir adamla ayni evde neden yasayayim ki?
Erkek dediginin faydasi yoksa zarari coktur, cok yemek yer, tüy doker, corabi kokar vs vs sevilmeden katlanilacak seyler degil bunlar.
Tiksiniyordur belki gerçekten. Diğer arkadaşların dedigi gibi bu evliligin cocugunuza bı faydası yok. Belki de en doğrusu ayrilmaktirtabi ki zor zor olamz mi.. Adamın yanına çıplak gitsen yine donup bakmıyor. Yani bir.erkeğin boyle olması için de tiksinmesi lazim.
evet denedik tatile gittik mesela.. Ama dizi izledi.. Erkenden uyudu.. Sadece 1 gün azıcık muhabbet edebildik. Uzun zamandır bekleme sebebim de bu aslında .. Belki umut vardır hala diyorum ama beni sevmediğini bile bile nasıl devam edeceğim kendimi sevdirmeye mi çalışacağım ne kadar incitici birşey düşünsenizeAslında farklı yerlere gidip farklı şeyler yapmayı denediniz mi? Seviyorsanız biraz ilginç planlar yapsanız belki heyecan katardı evliliğinize. Bana çok monotonlaşmış bi evlilik gibi geldi. Yani yakınlaşmanız için bir şeyler yaşamanız gerekiyor gibi görünüyor. biraz da uzaklaşmanız gerekiyor sanki o ortamdan. Bence deneyin hemen boşanalım diye düşünmeyin. Belki hala bi şansı vardır evliliğinizin.
evet denedik tatile gittik mesela.. Ama dizi izledi.. Erkenden uyudu.. Sadece 1 gün azıcık muhabbet edebildik. Uzun zamandır bekleme sebebim de bu aslında .. Belki umut vardır hala diyorum ama beni sevmediğini bile bile nasıl devam edeceğim kendimi sevdirmeye mi çalışacağım ne kadar incitici birşey düşünsenize
sorun annesiydi ilk basta.. Annesine düşkün bir erkek.. En ufak bir.eleştiriyi bile kaldıramayan bir adam ailesi konusunda.. Kavga nedenimiz buydu.. Bir sure ayrı kaldık görüşmedik yine bisey değişmedi. Bu sekide devam edemem bitsin dedim birileri girdi araya aileler toparladı falan .. Hep zamanla düzelir diyor ama isin garibi bunu düzeltmek için bir caba yok.. Ben de kendimi anlayamıyorum .. Hala ayrılmaya cesaretim.yok.. Ama yapmam gerekBu evlilik nasıl bu hale geldi?
Bu kadar tüm iletişimi ve paylaşımı bitirmiş bir adamın ütülü gömlek ve sıcak yemek için kaldığını düşünmüyorum. Sizden bir şeyler mi bekliyor desem, 1.5 sene beklemez, baktı olmuyor giderdi herhalde. Yaşananların detayını siz daha iyi bilirsiniz. Biraz eksik bu konu, ne desem bilemedim.
Ama sizi sevmeyen, sizinle bir şeyler paylaşmaktan aciz (ki cinselliğe gelmiyorum bile) bir insanla evliliği yürütmek en çok size zarar verir. Siz ağlayıp kahrolduğunuzla kalırsınız. Hiç değilse yavrunuzun en güzel zamanlarını en kıymetli şekilde değerlendirin. Bunun içinde beynen rahat olmanız lazım.
Bu arada, boşanalım o zaman? dediniz mi? Ne dedi mesela?
Allah yardımcınız olsun.
Başka cinsel eğilimi olabilir mi? O kadar zaman bişey yaşanmayacak, hayatında bi kadın olmayacak, ama kadın yanında soyunsa dahi dönüp bakmayacak?!?boşanma konusu 3 kez geçti.şimdiye kadar. Ama olmadi birileri girdi.araya ve derken .. Ve her seferinde de bi kez daha dene ye lim dedi ama.isin garibi beni kadın olarak da görmüyor.. Yani öyle ev arkadaşı gibi takiliyorz.. Ama.muhabbet yok konusmuyorz pek
benim esim de sizinki gibi olmuştu baba karşı buz gibi yani .Merhaba arkadaşlar ;
Kısaca anlatayım. 2 yaşında bir kızım var. Eşimle 1.buçuk yildir problemlerimiz var çok sorun yaşadık. Aşamadık bir türlü. Cinsel anlamda da yakınlasamadik. Daha doğrusu bana hic yaklaşmıyor . Yaninda soyunsam bile donup bakmıyor. Beni sevmediğini.uzun zamandır hissediyordum
İki hafta önce artik sevmediğine kesin olarak inandım. Onu sevdiğimi söyledim hic.cevap.vermedi .. Bak yalan da.olsa bisey soyleyemiyorsun dedim yine bisey yok. O gün.bugündür yüzüne bakmıyorum sorularına cevap vermiyorum ama hic merak edip de neyin var diye sormuyor . Yani ne.duygusal anlamda ne de cinsel anlamda tik yok.
Hayatında başka biri mi.var bilemiyorum bunu öğrenmem mümkün değil. Sizce seven.bir erkeğin bu şekilde davranması.mümkün mu.. Cinsel anlamda arzulamaz mi karisini erkek .. Ya da kadın ona sevdigini söylediğinde sessiz mi kalır.. Ve siz eşinizin sizi sevmediğini bile bile çocuğunuz var diye devam eder misiniz
telefonu h8c ortalıkta bırakmaz.. Uyurken almaya da cesaret edemem. Uykusu cok hafifBiraz daha bekleyelim ne demek yahu ?
Insan olmaz seviyorum der boşanmak istemiyorum sensiz yapamam der veya çocuğum için bosanmam der ama beklemek ne demek ?
Ne tür planları var acaba ?
Çok saçma kesinlikle bi işler çeviriyor telefon bilgisayar vs.bi araştırın gizlice derim hatta takip edin gerekirse .
Benim esim ailesi tarafından dolduruldu .Dolduruşa gelmiş erkek modeli.
100 km.den tanırım.
Biri doldurmuş.
Sizi beğenmez olmuş.
Büyülenmiş gibi davranır böyleleri..
çift terapisine bile yanasmadi :)) buna hiç gelmezKarısı doğum yapan pek çok erkekte libido düşüklüğü cinsel isteksizlik oluyor bunu yaşayan çok çift var.
Bir cinsel terapiste gidilir yardım istenir bu sorun çözülür yani.
Ama bu cinsellik harici de tam bir odun .
Senin gibi bir oduna neden katlansin acaba kadın mal adam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?