- Konu Sahibi maviyi-severim
-
Yapma ya... yanlis anlama beni ama peki sen hic ozelestiri yaptinmi belki seninde hatalarin vardir. Neden diyorum hersyi dusunup oyle hareket etmeli ki karar verdiginde ileride bir pismanlik yasamayasin.. dersin ben elimden gelen herseyi yaptim..tesekkur ederim canım.. Uzman yardımını teklif ettim kabul etmedi.. Yanaşmıyor..
Merhaba arkadaşlar ;
Kısaca anlatayım. 2 yaşında bir kızım var. Eşimle 1.buçuk yildir problemlerimiz var çok sorun yaşadık. Aşamadık bir türlü. Cinsel anlamda da yakınlasamadik. Daha doğrusu bana hic yaklaşmıyor . Yaninda soyunsam bile donup bakmıyor. Beni sevmediğini.uzun zamandır hissediyordum
İki hafta önce artik sevmediğine kesin olarak inandım. Onu sevdiğimi söyledim hic.cevap.vermedi .. Bak yalan da.olsa bisey soyleyemiyorsun dedim yine bisey yok. O gün.bugündür yüzüne bakmıyorum sorularına cevap vermiyorum ama hic merak edip de neyin var diye sormuyor . Yani ne.duygusal anlamda ne de cinsel anlamda tik yok.
Hayatında başka biri mi.var bilemiyorum bunu öğrenmem mümkün değil. Sizce seven.bir erkeğin bu şekilde davranması.mümkün mu.. Cinsel anlamda arzulamaz mi karisini erkek .. Ya da kadın ona sevdigini söylediğinde sessiz mi kalır.. Ve siz eşinizin sizi sevmediğini bile bile çocuğunuz var diye devam eder misiniz
öncesinde h8c sorunumuz yoktu o konuda .. Hatta cok istekliydi. Ailevi konular araya girince adam birden degisti
Merhaba arkadaşlar . 1 yaşında kızım var Rabbim bağışlarsa. Eşimle kızım 1 aylık olduğundan beri kötüyüz yani.11 aydır. Boşanma muhabbetleri oldu aramızda ve hala da devam ediyor. Esim benim isteğim olmadan kızıma 2 isim koydu biri de annesinin ismi ve ben kizima bu isimle seslenemiyorum.
Diğeri de biz eşimle hala kötüyüz. Sadece ev arkadaşıyız. 1 yildir kari.koca değiliz.
Aaa fake mi yani çok şaşırdım ne gerek vardı böyle bişeyeKonuyu bu üyelikle açıp,
Başka bir üyelikle yorumlara cevap vermişsiniz.
Ayrıca aşağıda diğer üyeliğinizle açtığınız bir konu var Haziran 2017'de. Kızınızın 1 yaşında olduğunu yazmışsınız orda bu konudaysa 2 yaşında demişsiniz.
Nasıl anladınızKonuyu bu üyelikle açıp,
Başka bir üyelikle yorumlara cevap vermişsiniz.
Ayrıca aşağıda diğer üyeliğinizle açtığınız bir konu var Haziran 2017'de. Kızınızın 1 yaşında olduğunu yazmışsınız orda bu konudaysa 2 yaşında demişsiniz.
Lafı ağzımdan aldınız. tam da bunu yazacaktimBaşka bir sıkıntısı var mı iş yada borç vs.. gibi
Merhaba arkadaşlar ;
Kısaca anlatayım. 2 yaşında bir kızım var. Eşimle 1.buçuk yildir problemlerimiz var çok sorun yaşadık. Aşamadık bir türlü. Cinsel anlamda da yakınlasamadik. Daha doğrusu bana hic yaklaşmıyor . Yaninda soyunsam bile donup bakmıyor. Beni sevmediğini.uzun zamandır hissediyordum
İki hafta önce artik sevmediğine kesin olarak inandım. Onu sevdiğimi söyledim hic.cevap.vermedi .. Bak yalan da.olsa bisey soyleyemiyorsun dedim yine bisey yok. O gün.bugündür yüzüne bakmıyorum sorularına cevap vermiyorum ama hic merak edip de neyin var diye sormuyor . Yani ne.duygusal anlamda ne de cinsel anlamda tik yok.
Hayatında başka biri mi.var bilemiyorum bunu öğrenmem mümkün değil. Sizce seven.bir erkeğin bu şekilde davranması.mümkün mu.. Cinsel anlamda arzulamaz mi karisini erkek .. Ya da kadın ona sevdigini söylediğinde sessiz mi kalır.. Ve siz eşinizin sizi sevmediğini bile bile çocuğunuz var diye devam eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?