- 21 Kasım 2013
- 334
- 147
- 123
- Konu Sahibi maviyi-severim
-
+111111Bence depresyonda ve ne yaptığınında farkında değil
Sizde ona onun size davrandığı gibi davranın
Yok sayın
Ne yemek ne ütü
İlgilenmeyin bir süre
Kendinize odaklanın
Süslenip püslenip çok mutluyum modunda takılın
Silkelensin biraz dumur olsun
+1Devam etmem,
Ne duygusal ne cinsel ihtiyaclarimi karsilamayan bir adamla ayni evde neden yasayayim ki?
Erkek dediginin faydasi yoksa zarari coktur, cok yemek yer, tüy doker, corabi kokar vs vs sevilmeden katlanilacak seyler degil bunlar.
Cekip gitmez canim.ben de anlamıyorum .. Tanıyamiyorum Sevmiyorsan.çek.git ama.değil mi..
Ben de tam bundan bahsediyordummm+111111
Kesinlikle denemekte fayda var olmadı sonu zaten boşanmaya gider
Evlilik olmaktan cikmis zaten.Merhaba arkadaşlar ;
Kısaca anlatayım. 2 yaşında bir kızım var. Eşimle 1.buçuk yildir problemlerimiz var çok sorun yaşadık. Aşamadık bir türlü. Cinsel anlamda da yakınlasamadik. Daha doğrusu bana hic yaklaşmıyor . Yaninda soyunsam bile donup bakmıyor. Beni sevmediğini.uzun zamandır hissediyordum
İki hafta önce artik sevmediğine kesin olarak inandım. Onu sevdiğimi söyledim hic.cevap.vermedi .. Bak yalan da.olsa bisey soyleyemiyorsun dedim yine bisey yok. O gün.bugündür yüzüne bakmıyorum sorularına cevap vermiyorum ama hic merak edip de neyin var diye sormuyor . Yani ne.duygusal anlamda ne de cinsel anlamda tik yok.
Hayatında başka biri mi.var bilemiyorum bunu öğrenmem mümkün değil. Sizce seven.bir erkeğin bu şekilde davranması.mümkün mu.. Cinsel anlamda arzulamaz mi karisini erkek .. Ya da kadın ona sevdigini söylediğinde sessiz mi kalır.. Ve siz eşinizin sizi sevmediğini bile bile çocuğunuz var diye devam eder misiniz
Duruma bağlı. Maddi olanak yoksa çalışmıyorsan bekle, aynı evde iki yabancı gibi yaşayın derim ama maddi olanak varsa bu evliliği sürdürmemek mantıklıMerhaba arkadaşlar ;
Kısaca anlatayım. 2 yaşında bir kızım var. Eşimle 1.buçuk yildir problemlerimiz var çok sorun yaşadık. Aşamadık bir türlü. Cinsel anlamda da yakınlasamadik. Daha doğrusu bana hic yaklaşmıyor . Yaninda soyunsam bile donup bakmıyor. Beni sevmediğini.uzun zamandır hissediyordum
İki hafta önce artik sevmediğine kesin olarak inandım. Onu sevdiğimi söyledim hic.cevap.vermedi .. Bak yalan da.olsa bisey soyleyemiyorsun dedim yine bisey yok. O gün.bugündür yüzüne bakmıyorum sorularına cevap vermiyorum ama hic merak edip de neyin var diye sormuyor . Yani ne.duygusal anlamda ne de cinsel anlamda tik yok.
Hayatında başka biri mi.var bilemiyorum bunu öğrenmem mümkün değil. Sizce seven.bir erkeğin bu şekilde davranması.mümkün mu.. Cinsel anlamda arzulamaz mi karisini erkek .. Ya da kadın ona sevdigini söylediğinde sessiz mi kalır.. Ve siz eşinizin sizi sevmediğini bile bile çocuğunuz var diye devam eder misiniz
+100Bir cocugun karakterine 3 sey etki eder; anne, baba, anne ve babanin iliskisi. Sizin iliskiniz bitmis. Cocuk icin neyi devam ettireceksiniz?
Gerçekten sizin için zaman kaybı. Aynı şeyleri yaşadığım için malesef bu kadar rahat konuşabiliyorum. İlerleyen zamanlarda boşanma olur ise vicdanınız rahat olur sadece.Benimde eşimle problemlerim var 1 yıldır,sürekli yeni başlangıç yapalim diyoruz iki gün sürüyor.gecen gün neden böyleyiz biz dedim SEVMIYORUM ondan dedi..bende kalakaldım oyle..o kadar zoruma gitti içimi acıttı ki anlatamam.sinir öfke anında bende diyorum bazen kızdırmak için ama sakın bi anda söyledi benimki.devam ediyoruz bakalim nereye kadar giderse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?