- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Bende oyle düşünüyorum neden boyle degismeye ihtiyaç duyuyor diye bir yandanda bekarken babasi cok sıkmış icinde falanmi kaldi diyorum of benimde kafam karisik birsey deme samire diyorum illa belli huylandiracak seyler yapiyorkaç yaşında eşiniz yaş 40 lara yaklaştıysa genç görünmek adına yapıyor olabilir. erkekler genelde durduk yere değişmezlerAltından farklı sebepler çıkmaz inş, bileklik neyse de kolye takan erkek krodur bence net..
Bide almaya vakti yok bana diyor sen alda ben takarim diye
tam ben yazıyodum, benim eşim sivile geçerse saçını kazıtıp, küpe takıp, sakal uzatma hayali kuruyor, hergün tıraş olmak nasıl canını sıktıysa :)Benim karışmama gerek yok devlet karışıyor,misal ben kirli sakal çok severim küpe falan ama ikisini de yapamaz polis çünkü,küpe zaten takmaz o ayrı
Evet cok itici ay oyle demeyin daha kötü oluyorum
Oda zor tabiki kirli sakalı falan bende severim de su zincir meselesi sinir bozucutam ben yazıyodum, benim eşim sivile geçerse saçını kazıtıp, küpe takıp, sakal uzatma hayali kuruyor, hergün tıraş olmak nasıl canını sıktıysa :)
Ya bende oyle diyorum ama hic hosuma gitmeyen seyler yapiyorAman nerelerdeydin samire gozum yolda kaldiydi
Birak naparsa uzerine gittikce ters teper
Ya su adamları bi kendi haline bırakın. Elinizden gelse halkayı boynuna takacaksınızSlm arkadaşlar beni ozleyenler vardır belki diye konu aciyim dermisim gercekten bunu kafama takiyorum esinizin tarzi hakkinda giyinisi yada sac sekline falan karisiyormusunuz esim bu aralar benim hosuma gitmeyen şeyler yapmaya başladı sacini uzatmaya karar verdi bileklik falan takıyor simdide zincir kolye alacam diyor bileklik falan neysede zinciri ben hic sevmem ne desemde vazgecirsem ki
Esimde olan birseyi degistirmek degil ki olmayan seyleri yapmak istiyorBen tarzına gözüne soka soka müdahale etmem ama gizliden yaparım
Evlendiğimizde aynı gömlekten 10ar tane stok yapmış olduğunu ve hep aynı tonlarda giyindiğini farkettim. Yanlız yaşadığı ićin,kolay geliyormuş ona böylesi. Kuru temizlemeye verip,sonra sıradan giyiyormuş yani. Renk tonlarinıda sevmiyordum takım elbiselerinin. Ufak ufak farklı renklerde aldım,birde dedimki,bir gömlekten 10 tane var temiz temiz giyiyorsun,değiştirerek ama hep aynı pis gömleği giymişsin gibi oluyor,sen biliyorsun 10 tane olduğunu,ama dısardan bakan aynı şeyi giydin gibi görüyor,renkler tonlar hep aynı,değişik tonlarda alalım. İkna ettim,o eski takımlarını tahliye ettim zor olsada (ki malı kiymetlidir,temiz giyer,kolay eskimez ve atmaz tabi ) şu an eser kalmadı o gömlek ve takımlardan bir iki bir iki verdim hepsini ve yepyeni bir tarz yarattım ki ayakkabılar bile aynı modelin 3 farklı rengi şeklindeydi,hepsi değişti
Sen güzelce anlat samire,ufak ufak değiştir illaki değişireceksen. Ters şekilde soylersen ters tepebilir.
Ama herkesin hosuna gitmeyen seyleri var benimde zincir hiç hosuma gitmiyor biyik sakal sac konusunda hic karismamYa su adamları bi kendi haline bırakın. Elinizden gelse halkayı boynuna takacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?