Esinizin tarzı

Benim karışmama gerek yok devlet karışıyor,misal ben kirli sakal çok severim küpe falan ama ikisini de yapamaz polis çünkü,küpe zaten takmaz o ayrı

Bende oyle düşünüyorum neden boyle degismeye ihtiyaç duyuyor diye bir yandanda bekarken babasi cok sıkmış icinde falanmi kaldi diyorum of benimde kafam karisik birsey deme samire diyorum illa belli huylandiracak seyler yapiyor

Benim karışmama gerek yok devlet karışıyor,misal ben kirli sakal çok severim küpe falan ama ikisini de yapamaz polis çünkü,küpe zaten takmaz o ayrı
tam ben yazıyodum, benim eşim sivile geçerse saçını kazıtıp, küpe takıp, sakal uzatma hayali kuruyor, hergün tıraş olmak nasıl canını sıktıysa :)

Eşimin tarzını çok beğenirim hatta sakallarını çok beğeniyorum diye çok sık kesmez Ama bahsettiğiniz şeyleri ben de hiç sevmiyorum. Hiç yakışmadığını ima edip dursanız,aksesuarlarına ıyy dermiş gibi baksanız, sizin sevmediğinizi bile bile yine kullanır mı ki

tarzını bilemicem de, sakal bırakıcam derse bozuşuruz.
arada bir diyor, çok merak ediyorsan sana şu kadar süre diyorum, o kadar uzattıktan sonra sen hevesini al sonra geriye dön.
nefret ediyorum sakaldan

bende karışmam ama bir gün çıkıp bıyık bırakıcam derse feci şekilde karışırım işte o zaman:))

Ben tarzına gözüne soka soka müdahale etmem ama gizliden yaparım
Evlendiğimizde aynı gömlekten 10ar tane stok yapmış olduğunu ve hep aynı tonlarda giyindiğini farkettim. Yanlız yaşadığı ićin,kolay geliyormuş ona böylesi. Kuru temizlemeye verip,sonra sıradan giyiyormuş yani. Renk tonlarinıda sevmiyordum takım elbiselerinin. Ufak ufak farklı renklerde aldım,birde dedimki,bir gömlekten 10 tane var temiz temiz giyiyorsun,değiştirerek ama hep aynı pis gömleği giymişsin gibi oluyor,sen biliyorsun 10 tane olduğunu,ama dısardan bakan aynı şeyi giydin gibi görüyor,renkler tonlar hep aynı,değişik tonlarda alalım. İkna ettim,o eski takımlarını tahliye ettim zor olsada (ki malı kiymetlidir,temiz giyer,kolay eskimez ve atmaz tabi ) şu an eser kalmadı o gömlek ve takımlardan bir iki bir iki verdim hepsini ve yepyeni bir tarz yarattım ki ayakkabılar bile aynı modelin 3 farklı rengi şeklindeydi,hepsi değişti
Sen güzelce anlat samire,ufak ufak değiştir illaki değişireceksen. Ters şekilde soylersen ters tepebilir.

Karışmam.
Sadece ben ne verirsem onu giyer.
Sakal zaten yasak işyerinde.
Bıyık da ben istediğim zaman keser ya da uzatır.
Aksesuar sadece alyans kullanır.

Ya su adamları bi kendi haline bırakın. Elinizden gelse halkayı boynuna takacaksınız

Kolye takan erkekle yanyana bile yurumem acik ve net.Esimin giyim tarzini eskiden begenmezdim zamanla degisti simdi cok guzel.Benim fikrimi de sorar zevkime guvenir.Kolye takicam diye karsima gelirse o kolyeyi uyurken cope atarim,kirar,yikar,parcalarim...

Esimde olan birseyi degistirmek degil ki olmayan seyleri yapmak istiyor

Genelde karısmam cunku nasıl gıyınmesı gerektıgını, hangı ortama nasıl gırılecegını bılır bır tek sakal konusunda anlaşamayız. O alışmıs kesmeye oysa ben sakal sevıyorum cokta yakıstırıyorum ama annesı sakallı gorunce baya baya soylenıyor oda sonra kesıyor haha:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…