- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Müdahale edersen ters teper diyorum,senin konularından eşin hakkında anladığım bu. Bırak yapsın,uzun saç,zincir itici unsurlar zaten,vazgeçecektir emin olEsimde olan birseyi degistirmek degil ki olmayan seyleri yapmak istiyor
Ya senle inatlasıyo bi süre sonra cıkarır zatenAma herkesin hosuna gitmeyen seyleri var benimde zincir hiç hosuma gitmiyor biyik sakal sac konusunda hic karismam
Gıyım konusunda ben yanında paspal kalırım desem yerıdırSlm arkadaşlar beni ozleyenler vardır belki diye konu aciyim dermisim gercekten bunu kafama takiyorum esinizin tarzi hakkinda giyinisi yada sac sekline falan karisiyormusunuz esim bu aralar benim hosuma gitmeyen şeyler yapmaya başladı sacini uzatmaya karar verdi bileklik falan takıyor simdide zincir kolye alacam diyor bileklik falan neysede zinciri ben hic sevmem ne desemde vazgecirsem ki
Bak o bizdede var annesi soylenir kes diye esimde hic aldirmaz vallaGenelde karısmam cunku nasıl gıyınmesı gerektıgını, hangı ortama nasıl gırılecegını bılır bır tek sakal konusunda anlaşamayız. O alışmıs kesmeye oysa ben sakal sevıyorum cokta yakıstırıyorum ama annesı sakallı gorunce baya baya soylenıyor oda sonra kesıyor haha:)))
Evet o inat hic bitmiyor kiYa senle inatlasıyo bi süre sonra cıkarır zaten
Bızım kayınvalde sehır dısında yazlıkta ayda 1 gelırlerse gelırler ama kadın oyle gorunce delırıyo pıs dıyo pasaklı dıyor:)Bak o bizdede var annesi soylenir kes diye esimde hic aldirmaz valla
Slm arkadaşlar beni ozleyenler vardır belki diye konu aciyim dermisim gercekten bunu kafama takiyorum esinizin tarzi hakkinda giyinisi yada sac sekline falan karisiyormusunuz esim bu aralar benim hosuma gitmeyen şeyler yapmaya başladı sacini uzatmaya karar verdi bileklik falan takıyor simdide zincir kolye alacam diyor bileklik falan neysede zinciri ben hic sevmem ne desemde vazgecirsem ki
Sebest kendi işleriyani ben beğenmediğim şeyleri söyluyorum. o da soruyo zaten bu nasıl falan diye. ama zincir nedir ya ,uzun saç, bileklik ,zincir...yok yanı ne iş yapıyo çalıştığı yer musade edıyor mu?
Bu erkeklerde inat olmasaymis ne olurmus ki iyiki bi inatlariBen karışmam eşime, genelde spor giyinir, zevklidir de
Seveceği şeyleri almaya çalışırım
Sadece saç konusu içimde kalmıştır, birazcık uzayınca çok güzel oluyor ama inadına gidip kısacık kestiriyor =)
Sebest kendi işleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?