Esinizin tarzı

Ben esimin tarzini cok begenirim . Ozen gosterir olmus mu diye sorar aynanin karsisinda ugrasir
Ama senin esinin olusturmak istedigi tarz pekbos degil bencede. Uyarmak da hakkin bence

Gıyım konusunda ben yanında paspal kalırım desem yerıdır
saç tırasını duzenlı olur, benımkıde bu ara bıleklık takıyor ama derı bıleklık ben erkekte saat ve yuzuk harıcı takı sevmıyorum , kendımde sadece alyansımı takıyorum arada da cok nadır kupe ama kendı tercıhı ..
ben karısmıyorum cunku kendıme de karısılmasından hoslanmıyorum...

Bak o bizdede var annesi soylenir kes diye esimde hic aldirmaz valla

yani ben beğenmediğim şeyleri söyluyorum. o da soruyo zaten bu nasıl falan diye. ama zincir nedir ya ,uzun saç, bileklik ,zincir...yok yanı ne iş yapıyo çalıştığı yer musade edıyor mu?

Eşime zorla kirli sakal bıyık daha uzun sakal bıraktırmışlığım var. Benim saç sakal merakım yüzünden şekilden şekile giriyor adam. Değişiklik iyidir yakışıyorsa taki. Belki hoşunuza gider.

Ben eşim ne yapsa destek olurum yakışmasa bile. Saçını uzattı,sakal uzattı,bıyık bıraktı,tarz değiştirdi. Deneye deneye benim de ufak dokunuşlarımla sonunda en sevdiğim erkek tipine döndü :)

Ben karışmam eşime, genelde spor giyinir, zevklidir de
Seveceği şeyleri almaya çalışırım
Sadece saç konusu içimde kalmıştır, birazcık uzayınca çok güzel oluyor ama inadına gidip kısacık kestiriyor =)

Bu erkeklerde inat olmasaymis ne olurmus ki iyiki bi inatlari

Ama şimdi gözümde iki tarz belirdi. Birisi aşırı kro diğeriyse gayet tarz. Belki güzel olanı yapacaktır adam

Ben sakalı çok severim ama benimki köse sakal pek çıkmıyo Haftalarca dokunmasa istediğim kıvama azcık ucundan gelebilir Ama kamuda çalıştığı için bu mümkün değil zaten.
Saçını azcık uzatmasını istiyorum fakat kamuda olmaz deyip ona da yanaşmıyor.
Kıyafet konusunda sıkıntı yaşamıyoruz ne giyse yakışıyor dermişim
Ama sevmediğim bi şey olsa açıkça söylerim eğer o istiyorsa da üstelemem.

Giydigi birşeyi beğenmediysem mutlaka müdahale ederim Özellikle ayakkabılara.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…