Resim yoktu ben gördüğümde yoksa şu resimini görmüş olsaydım zaten sorun kalmazdıValla çok sevndm konuyu uzaktan uzağa bakıyordum
Allah yuvanizi bozmasn erkekleri de saçma sapan yola dusurmesn amin
Bende konuşunca çok rahatladım. İyi ki sakin kalmışım.Konunun güncellenmiş kısmına denk geldim, bir ohhh çektim ama karşıda dağlar yok
Burada gördüklerimden sonra çok korktum ama sonu değişik bittiBence bunu böyle her yerde okunabilecek bi platformda paylaş bizim için de sizin için de harika bi anı oldu
siz yine de tetikte olun isteyken size gostermek icin boyle yapmis karsi taraf da erkek resmi koymus olabilirResmî yoktu profil resmi kullanmıyordu. Sadece eşim gece arayan diye kaydetmişti. Resmî küçük de olsa anlardım erkek olduğunu ama resim yoktu
gorumcenize vurmasi da normal degil size de siddet gosterebilir konu ne olabilir ki kavgaya vurmaya kadar gitmisBende hiç şifre koymazdım eşim bakardı arada, mesajlarımı okurdu
eşimin akrabalarıyla Bi grubumuz var sürekli girer okurdu, birgün görümceme sen niye gruba böyle yazdın diye kızıp kavga etti baya şiddetli kavgaydı ortam baya gerildi vurdu görümceme. Kendimi suçlu gibi hissettim sonuçta benim telefonumdan okumuş haberim dahi yoktu ben göstermişim gibi oldu. O gün bugündür hep şifre var telimde kız arkadaşlarımlada gurublarım var bazen özel şeyler konuşuyoruz ve rahatsız oluyorum okunmasından (eşim dahi olsa) bence evlide olsan Bi özelin var sonuçta. Bende onun telefonuna bakmıyorum.
Güveniyorsan böyle şeylere gerek olmadığını düşünüyorum
Yaa esin kafasini kasitacak vakti yoktur ki. Esim de ben de ayni isi yapiyoruz. Inan beynimiz yaniyor goz kimseyi gormuyor :) aIciknheyecan yasamissin :) esinin ne gunahi varsa alsik ya KK olarak en cok ona guliyorum. Hep mutlu olun.Uyku girmemiş adamın gözüne gecenin 12sinde mesaj atmış gündüz çuvala girdi sanki.Benim de aklımdan çok senaryolar geçti ama konduramadım ne yalan söyleyeyim. Yapmaz gibi geldi. Ama sonra erkek milleti filan dedim. Ne bileyim. Değişik bir kaç gün geçirdim.
Valla bende sizin gibi düşünüyorum ayrıca neyden niye çekineceğim bundan rahatsızlık duyan adamla zaten evlenmezdim bu ay beni aldatıyo mu acaba ile ilgili birşey değil kiAynen vallaha herkes yok bakmam o bakmaz diye yazan olmuş insanlar öylesine de bakar ben kardeşimle yazışmaları bile okurum gülerim kontrol anlamına gelmiyor bu. Ya sizin içşn evlilik nedir ? Açık açık soramadıkdan sonra herşeyi neden evleniyorsunuz o adamla ? Hayat arkadaşınız herşeyiniz o sizin ona sormicaksınuz da kime soracaksınız yok efendim kurcalamış olurum yok şöyle düşünür demekden vazgeçin eşiniz o yabancı mı öyle şöyle düşünmesin diye çekiniyorsunuz ?
eşimle benim tel şifrem aynı hatta parmak izlerimizde bir birimizin telefonuna tanımlı. eşimin telefonu hep ortadadır. ne zaman istersem alırım elime hatta onun yanında da kurcalarım. hatta telini bile bazen evde bırakır rahat rahat. tel karıştırmayan bir kadın olacağını sanmıyorum. telefonun şifresini biliyorsa tabiTelefonunu kurcalar mısınız? Ya da kurcaladınız diyelim sizi rahatsız eden,kafanıza takılan bir şeye denk geldiniz. Bunu ona nasıl sorarsınız?
Cuma akşamı telefonu çaldı hatta gece sayılır 11 gibi. Açmadı. Ama numarayı isim olarak değil garip bir şekilde kaydetti göz ucuyla bakıyorum bende. Üstünde durmadım. Ertesi gün akşam yine aynı saatlerde o kişi aradı açmadı müşteri ya bu saatte arıyor dedi (grafik tasarımcı). Ertesi gün kontrol etmek aklıma bile gelmemişti okunmamış mesajları görene kadar. Girdim baktım merak ettim ama o açmamış mesajları bende açmadım sadece en üstte yazanı okuyabildim evleniyor musun? Yazıyor. Yine soramadım telefonu geri verdim. İşkillendim ya sabah erken kalktım o işe gitmeden yine baktım hala okumamış ama o kişi daha çok mesaj atmış ve en üstte yine sende eğer uygunsanYazmış. Telefon kayıtlarına baktım gün içinde 5-6 kere arama olmuş eşim mi aramış o mu aramış ayrımı yapamadım görmesin diye hemen kapattım yerine koydum. Şimdi işe gitti. Hiç bir şey olmamış gibi napıyorsun filan yazıyor cevap vermek içimden gelmiyor. Sormazsam nefes alamayacak gibi hissediyorum. Ama sorarken de kurcalamış durumuna düşmek istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Konuyu güncellemek istedim fotoğraf ekleyerek. . Eşimle konuştum birlikte açtık okuduk gerçekten müşteriymiş. Hadtasonu olduğu için sinirlenmiş mesajları açmamış. Neden rahatsız ediyor uyardığım halde diye sinirlenmiş. Tatil sonuçta diye. derdime ortak olan herkese minnettarım. Teşekkür ederim
Lütfen artık yapmayın. Eşim benim o mesajları gördüğümü bile bilmiyordu ve 4 gündür önlem almamıştı bugün soracağımı ne bildi de yaptı. Yapmayın nolur... içinizi temizleyin.siz yine de tetikte olun isteyken size gostermek icin boyle yapmis karsi taraf da erkek resmi koymus olabilir
Çok naziksiniz teşekkür ederimAy kıyamam... Gerçekten yanlış anlaşılmaya çok müsait mesajlara denk gelmişsiniz. Geçmiş olsun sizin adınıza ben rahatladım ❤
Biraz önce konuştuk mesajı açtırdım hatta sizlere atmak için resmini de çektirdim kendime attırdım.
biz iyiliginizi isteyerek konustuk kusura bakmayin. aci olaylara tabiki sebebiyet vermek istemeyiz ama siz ne dediyseniz onu yorumladik. bizi yonlendiren sizsiniz. sizin iciniz temizse siz neden suphe ettiniz o zaman direkt konusmadiniz esinizle.. burada onlarca kandirilma hikayesi duyduk cok da kotu bir sey degil dedigim. kalkin bosanin demiyorum. kimse esine yuzde yuz guvenmesin yapmaz dedigimiz kimlerin nelerini duyduk..Lütfen artık yapmayın. Eşim benim o mesajları gördüğümü bile bilmiyordu ve 4 gündür önlem almamıştı bugün soracağımı ne bildi de yaptı. Yapmayın nolur... içinizi temizleyin.
Ben burada üzüldüğüm kafama taktığım bir olayı sizlerle paylaştım ki bu çok normal. Eşime sormama nedenimi sayfalar önce açıklamıştım tekrar yazmayacağım belli ki okumamışsınız. Eşime güvenmediğinden de değildi ama erkek milleti olabilir neden olmasın ben babama güvenmem. Ama olay açıklığa kavuşmuş, eşim benim tedirgin olduğumdan bile habersiz. Aldım dışarı çıkarttım telefonunu ver dedim aldım baktım. Yazılıma saatleri benim gördüğüm saatle aynı, eşim sinirinden adını bile yazmamış müşterinin, gerçekten haftasonu olduğu için cevap vermemiş belli ki. Eşim benim şüphelendiğimi hissetse bilse bile saatleri nasıl ayarlayacak da beni kandıracak? Diyelim ki karşı taraf kadın ve beni aldatıyor eşim, neden grafik tasarım ile ilgili bir muhabbet geçsin? Adam bastıracağı brandanın resmini ve altına yazılmasını istediğini yazmış. Mesajı açmadığım için üstte yazanı okuyup sizlere sormak istedim nasıl eşime sorsam onu kırmam diye. Burada herkes ne yaşıyor ne yaşamıyor tek tek okumuyorum ama genelleme olarak sonuç hüsran diye, temize çıkmış bir adamın da hala günahını almayın. Fotoğrafı atmadan önce yazmış olsaydınız diğer arkadaşlar gibi size hak verebilirim evet ihtimaller vardı, ama konuşma ortada. Benim içim rahat lütfen sizin de rahat olsun.biz iyiliginizi isteyerek konustuk kusura bakmayin. aci olaylara tabiki sebebiyet vermek istemeyiz ama siz ne dediyseniz onu yorumladik. bizi yonlendiren sizsiniz. sizin iciniz temizse siz neden suphe ettiniz o zaman direkt konusmadiniz esinizle.. burada onlarca kandirilma hikayesi duyduk cok da kotu bir sey degil dedigim. kalkin bosanin demiyorum. kimse esine yuzde yuz guvenmesin yapmaz dedigimiz kimlerin nelerini duyduk..
su yazdiginiz mesaji baskasi yazmis gibi okuyun.. hala bana mi diyosunuz icinizi temizleyin diye.. biz sanki zorla huzurunuzu bozmaya calisiyoruz.. ben de yukarida yazdiginizin aynisini soyluyorum. sizin gibi olay cozuldu sanip da tekrar konu acan aldatilmisim diyen insanlar oluyor hic mi denk gelmediniz mesajlari tek tek okumadim diyosunuz.. neyse lafi uzatmaya gerek yok. sizin meseleniz halelttiginize inaniyorsunuz onemli olan bu..Eşime güvenmediğinden de değildi ama erkek milleti olabilir neden olmasın ben babama güvenmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?