Eşinizin telefonu...

Ara ara bakiyorum ama bir sur bulur muyum diye degil. Esim bir kadin giyim magazasi depo muduru. Telefonuna surekli kiyafet fotolari geliyor onlara bakyorum. Tuhaf bir sey gorsem sorardim ayrica.

Resmî yoktu profil resmi kullanmıyordu. Sadece eşim gece arayan diye kaydetmişti. Resmî küçük de olsa anlardım erkek olduğunu ama resim yoktu
siz yine de tetikte olun isteyken size gostermek icin boyle yapmis karsi taraf da erkek resmi koymus olabilir

Bende hiç şifre koymazdım eşim bakardı arada, mesajlarımı okurdu
eşimin akrabalarıyla Bi grubumuz var sürekli girer okurdu, birgün görümceme sen niye gruba böyle yazdın diye kızıp kavga etti baya şiddetli kavgaydı ortam baya gerildi vurdu görümceme. Kendimi suçlu gibi hissettim sonuçta benim telefonumdan okumuş haberim dahi yoktu ben göstermişim gibi oldu. O gün bugündür hep şifre var telimde kız arkadaşlarımlada gurublarım var bazen özel şeyler konuşuyoruz ve rahatsız oluyorum okunmasından (eşim dahi olsa) bence evlide olsan Bi özelin var sonuçta. Bende onun telefonuna bakmıyorum.
Güveniyorsan böyle şeylere gerek olmadığını düşünüyorum

gorumcenize vurmasi da normal degil size de siddet gosterebilir konu ne olabilir ki kavgaya vurmaya kadar gitmis

Yaa esin kafasini kasitacak vakti yoktur ki. Esim de ben de ayni isi yapiyoruz. Inan beynimiz yaniyor goz kimseyi gormuyor :) aIciknheyecan yasamissin :) esinin ne gunahi varsa alsik ya KK olarak en cok ona guliyorum. Hep mutlu olun.

Valla bende sizin gibi düşünüyorum ayrıca neyden niye çekineceğim bundan rahatsızlık duyan adamla zaten evlenmezdim bu ay beni aldatıyo mu acaba ile ilgili birşey değil ki

eşimle benim tel şifrem aynı hatta parmak izlerimizde bir birimizin telefonuna tanımlı. eşimin telefonu hep ortadadır. ne zaman istersem alırım elime hatta onun yanında da kurcalarım. hatta telini bile bazen evde bırakır rahat rahat. tel karıştırmayan bir kadın olacağını sanmıyorum. telefonun şifresini biliyorsa tabi

Ay kıyamam... Gerçekten yanlış anlaşılmaya çok müsait mesajlara denk gelmişsiniz. Geçmiş olsun sizin adınıza ben rahatladım

siz yine de tetikte olun isteyken size gostermek icin boyle yapmis karsi taraf da erkek resmi koymus olabilir
Lütfen artık yapmayın. Eşim benim o mesajları gördüğümü bile bilmiyordu ve 4 gündür önlem almamıştı bugün soracağımı ne bildi de yaptı. Yapmayın nolur... içinizi temizleyin.

ha ha, esim de bir musterisini "sakin acma" diye kaydetmisti, kadin arayinca 2 saat konusmadan kapatmiyormus, bizimki de naif tabi kapatamiyor da

Lütfen artık yapmayın. Eşim benim o mesajları gördüğümü bile bilmiyordu ve 4 gündür önlem almamıştı bugün soracağımı ne bildi de yaptı. Yapmayın nolur... içinizi temizleyin.
biz iyiliginizi isteyerek konustuk kusura bakmayin. aci olaylara tabiki sebebiyet vermek istemeyiz ama siz ne dediyseniz onu yorumladik. bizi yonlendiren sizsiniz. sizin iciniz temizse siz neden suphe ettiniz o zaman direkt konusmadiniz esinizle.. burada onlarca kandirilma hikayesi duyduk cok da kotu bir sey degil dedigim. kalkin bosanin demiyorum. kimse esine yuzde yuz guvenmesin yapmaz dedigimiz kimlerin nelerini duyduk..

Ben burada üzüldüğüm kafama taktığım bir olayı sizlerle paylaştım ki bu çok normal. Eşime sormama nedenimi sayfalar önce açıklamıştım tekrar yazmayacağım belli ki okumamışsınız. Eşime güvenmediğinden de değildi ama erkek milleti olabilir neden olmasın ben babama güvenmem. Ama olay açıklığa kavuşmuş, eşim benim tedirgin olduğumdan bile habersiz. Aldım dışarı çıkarttım telefonunu ver dedim aldım baktım. Yazılıma saatleri benim gördüğüm saatle aynı, eşim sinirinden adını bile yazmamış müşterinin, gerçekten haftasonu olduğu için cevap vermemiş belli ki. Eşim benim şüphelendiğimi hissetse bilse bile saatleri nasıl ayarlayacak da beni kandıracak? Diyelim ki karşı taraf kadın ve beni aldatıyor eşim, neden grafik tasarım ile ilgili bir muhabbet geçsin? Adam bastıracağı brandanın resmini ve altına yazılmasını istediğini yazmış. Mesajı açmadığım için üstte yazanı okuyup sizlere sormak istedim nasıl eşime sorsam onu kırmam diye. Burada herkes ne yaşıyor ne yaşamıyor tek tek okumuyorum ama genelleme olarak sonuç hüsran diye, temize çıkmış bir adamın da hala günahını almayın. Fotoğrafı atmadan önce yazmış olsaydınız diğer arkadaşlar gibi size hak verebilirim evet ihtimaller vardı, ama konuşma ortada. Benim içim rahat lütfen sizin de rahat olsun.
Teşekkürler

Eşime güvenmediğinden de değildi ama erkek milleti olabilir neden olmasın ben babama güvenmem.
su yazdiginiz mesaji baskasi yazmis gibi okuyun.. hala bana mi diyosunuz icinizi temizleyin diye.. biz sanki zorla huzurunuzu bozmaya calisiyoruz.. ben de yukarida yazdiginizin aynisini soyluyorum. sizin gibi olay cozuldu sanip da tekrar konu acan aldatilmisim diyen insanlar oluyor hic mi denk gelmediniz mesajlari tek tek okumadim diyosunuz.. neyse lafi uzatmaya gerek yok. sizin meseleniz halelttiginize inaniyorsunuz onemli olan bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…