Amin çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için cümlemizin inşallahDensiz bir müşteri olduğuna inanın cok sevindim sizin için, Allah huzurunuzu bozmasın inşallah hiç
AminAmin çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için cümlemizin inşallahallah kalbinize göre versin Evet bazen laftan anlamayan erkek olsun kadın olsun istem dışı bunlara sebep oluyor. Allah akıl fikir versin. Sanki gece 12 de mesaj atınca adam dükkanı açıp iş yapacak Akıl işte !
Burda sakinliğimi çok kınayan oldu telefonu kafasına fırlatsaydın diyenleri bile gördümAminkonunuz buradaki tüm fevrilere örnek olsun inşallah . Hemen esip savurmadiginiz için cok şanslısınız cidden. Sonundaki utançla yaşanmazdı ☺
Bu da baya ilginçmişBi gece saat 3 gibi babamın telefonunu bi numara aradı telefonda benim odamda şarjdymış. Telefon çalınca açtım ben bi kadın çıktı " alo sen kımsın cabuk sole dedi ama nasıl öfkeli. Bi yandan da kocasına bagırıyor hanı erkektı bu numara kadın cıktı dıye" noldugunu anlayınca babamı uyandırdım adamı aradı sonra yanıs anlasılma duzeldıyanı sizde bos yere uzulmeyın bısey cıkacagını sanmam
O kadar çalışıyor kafası bu adamınKonunun sonuna çok güldüm ve çok sevindimGece arayan diye kaydetmiş hdjdkdks. Allah mutluluğunuzu bozmasın.
Sinirinden adını bile yazmamış adamınGece arayan mı? Ayy güldürdünüz beni
Gerçekten sonu bana da sürpriz oldu Çok da komikAyyyy cok iyiydi bu ya sürpriz sonlucok sevindim sizin adınıza gerçekten..
Teşekkür ederim allah gönlünüze göre versinMutlu son. Cok sevindim.
Bu arada bende grafik isi yapiyorum. Adam hakli, karsi taraf bazen boyle eksik yazar ama isi biken biz olunca sıkıntı yok tabi. Ama sen de haklisin ve ben de yazmistim konuna sadece sıkıntı olan bolum evlilik bilimu. Hatta ben de esin kendini bekar mi tanitti demistim :) icini ferah tutman iyi olmus. Sevgiler.Teşekkür ederim allah gönlünüze göre versin
Uyku girmemiş adamın gözüne gecenin 12sinde mesaj atmış gündüz çuvala girdi sanki.Bu arada bende grafik isi yapiyorum. Adam hakli, karsi taraf bazen boyle eksik yazar ama isi biken biz olunca sıkıntı yok tabi. Ama sen de haklisin ve ben de yazmistim konuna sadece sıkıntı olan bolum evlilik bilimu. Hatta ben de esin kendini bekar mi tanitti demistim :) icini ferah tutman iyi olmus. Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?