Eşinizin telefonu...

Densiz bir müşteri olduğuna inanın cok sevindim sizin için, Allah huzurunuzu bozmasın inşallah hiç
Amin çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için cümlemizin inşallah allah kalbinize göre versin Evet bazen laftan anlamayan erkek olsun kadın olsun istem dışı bunlara sebep oluyor. Allah akıl fikir versin. Sanki gece 12 de mesaj atınca adam dükkanı açıp iş yapacak Akıl işte !

Amin konunuz buradaki tüm fevrilere örnek olsun inşallah . Hemen esip savurmadiginiz için cok şanslısınız cidden. Sonundaki utançla yaşanmazdı

Eşimin telefonu surekli bende olur, benim telefonum da onda. Hatta ona gelen mesajlari ondan önce okur kendisine anlatirim )))

Amin konunuz buradaki tüm fevrilere örnek olsun inşallah . Hemen esip savurmadiginiz için cok şanslısınız cidden. Sonundaki utançla yaşanmazdı ☺
Burda sakinliğimi çok kınayan oldu telefonu kafasına fırlatsaydın diyenleri bile gördüm Ama ben hep soğukkanlıyım genelde. Hemen çıkışamıyorum biraz kafamı toplayıp olanı sindirmek istiyorum.

Bi gece saat 3 gibi babamın telefonunu bi numara aradı telefonda benim odamda şarjdymış. Telefon çalınca açtım ben bi kadın çıktı " alo sen kımsın cabuk sole dedi ama nasıl öfkeli. Bi yandan da kocasına bagırıyor hanı erkektı bu numara kadın cıktı dıye" noldugunu anlayınca babamı uyandırdım adamı aradı sonra yanıs anlasılma duzeldı yanı sizde bos yere uzulmeyın bısey cıkacagını sanmam

Bu da baya ilginçmiş konuyu güncelledim fotoğraf da attım. Oradan bakabilirsiniz isterseniz. Yanlış okumanın bile ötesinde bir durum. Sadece kader bana oyun oynamış

Sonuna bittim yaaa gece gece güldüm baya , gerçekten yanlış anlaşılmaya çok müsait kelimeler kullanmış adam da yani ayyy neyse umarım bir daha yaşamazsınız

Ayyyy cok iyiydi bu ya sürpriz sonlu cok sevindim sizin adınıza gerçekten..

Teşekkür ederim allah gönlünüze göre versin
Bu arada bende grafik isi yapiyorum. Adam hakli, karsi taraf bazen boyle eksik yazar ama isi biken biz olunca sıkıntı yok tabi. Ama sen de haklisin ve ben de yazmistim konuna sadece sıkıntı olan bolum evlilik bilimu. Hatta ben de esin kendini bekar mi tanitti demistim :) icini ferah tutman iyi olmus. Sevgiler.

Bence bunu böyle her yerde okunabilecek bi platformda paylaş bizim için de sizin için de harika bi anı oldu

Valla çok sevndm konuyu uzaktan uzağa bakıyordum

Allah yuvanizi bozmasn erkekleri de saçma sapan yola dusurmesn amin

Uyku girmemiş adamın gözüne gecenin 12sinde mesaj atmış gündüz çuvala girdi sanki. Benim de aklımdan çok senaryolar geçti ama konduramadım ne yalan söyleyeyim. Yapmaz gibi geldi. Ama sonra erkek milleti filan dedim. Ne bileyim. Değişik bir kaç gün geçirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…