Eşinizin telefonu...

Ay çok iyiymiş her gördüğünuze inanmayın lafı cuk oturmuş valla sevindim sizin adınıza
Açıp okusaydım niye açtın dermiş gerçekten çünkü bu müşteriyi birisi başına bela etmiş. Adama uygun saatlerde görüşelim dediği halde adam gece sizin de gördüğünüz gibi 12 de mesaj atmış. Sinirlendim haftasonu diye mesajların hiç birini açmamış

Karıştırmam ama ola kı karıstırdım ve oyle bır mesaja denk geldım anında acar hesabını sorarım

Telefonunu kurcalar mısınız? Ya da kurcaladınız diyelim sizi rahatsız eden,kafanıza takılan bir şeye denk geldiniz. Bunu ona nasıl sorarsınız?

Ben kurcalarım o hayatta kurcalamaz.. Beni rahatsız eden Birşey olursa hemen açıp bakarım ve ona sorarım... göz ucundan niye bakıyorsunuz ki neyden çekiniyorsunuz? .. Sorun olmasından mı korkuyorsunuz? .. Yoksa canınızı yakacak şeylerle karşılaşma korkusu mu?..

Fevri davranıp haksız duruma düşme korkusu... sabırlı ve sakin kafayla düşünme isteği... gemileri bir hamlede yakmamak gerektiği fikri... vs vs...

Arada kaldım zor bi durum. Söyleseniz dediğiniz gibi karıştırdın olacak, söylemeseniz içinize dert olacak. Telefonların şöyle bi özelliği var okunmadı yap diyebiliyorsun. Yani okuyup tekrardan okunmamış gibi yapabiliyorsun. Bence onu bi deneyin. Emin olduktan sonra sorun. O saatten sonra karıştırmanız bile ikinci planda kalacaktır

Fevri davranıp haksız duruma düşme korkusu... sabırlı ve sakin kafayla düşünme isteği... gemileri bir hamlede yakmamak gerektiği fikri... vs vs...

Anlıyorum ama bu soru da sizin kafanızı kurcalayacak.. Madem öyle eşinize sorun telefonun ekranını açıp saate bakarken falan böyle mesaj gördüm.. Gibi sorun..

Ben eşimin telefonunu istediğimde alır bakarım Eşimde benim telefonumu İstediğinde alır bakar ve bu demek bişey arıyor olmak demek değildir hele ki karşı tarafa güvenmiyor olmak demek asla değildir ve olmamalıdırda.
Yaşadığınız durumu ben yaşasaydım Mesajları açar okurdum kafama takılan durumu normal bir şekilde sorardım eşimin verdiği cevaplara göre de tavır sergilerdim .

Anlıyorum ama bu soru da sizin kafanızı kurcalayacak.. Madem öyle eşinize sorun telefonun ekranını açıp saate bakarken falan böyle mesaj gördüm.. Gibi sorun..

Biraz önce konuştuk mesajı açtırdım hatta sizlere atmak için resmini de çektirdim kendime attırdım.

Eklentiler

• 94C5ABD2-87C6-4567-9729-58327EE2C574.webp
    30 KB · Görüntüleme: 42
Ara ara bakıyorum valla oda benim telefonuma bakıyor açıkça dan diye de soruyorum
Aynen vallaha herkes yok bakmam o bakmaz diye yazan olmuş insanlar öylesine de bakar ben kardeşimle yazışmaları bile okurum gülerim kontrol anlamına gelmiyor bu. Ya sizin içşn evlilik nedir ? Açık açık soramadıkdan sonra herşeyi neden evleniyorsunuz o adamla ? Hayat arkadaşınız herşeyiniz o sizin ona sormicaksınuz da kime soracaksınız yok efendim kurcalamış olurum yok şöyle düşünür demekden vazgeçin eşiniz o yabancı mı öyle şöyle düşünmesin diye çekiniyorsunuz ?

Eşim de olsa bazen onu tedirgin etmek istemiyorum. Ayrıca gerçekten bir şeyler karıştırıyorsa benim de kurcaladığımı bilirse delil bırakmaz. Kaldı ki telefonunu elime alıp da kurcalayan biri değilim gözüme çarptı o kadar. Sizin o dediğinizi yaparsam her şeyi gözden çıkartmış olmam gerekir. Ama ya şu an ki gibi mantıklı bir açıklaması varsa ve ben sırf fevri davrandım diye haksız duruma düşersem? Kaç özür telafi eder bunu?

Güncelleme yapmasanız insanın aklına neler geliyordu. Çok şükür ki burada açılan bir konu nihayet mutlu sonla bitti.

Hep mutlu olun inşallah...
Amin cümlemiz inşallah. Çok korktum bir de 2 yaşında kızım var diye ama sonuç tahminler gibi olsaydı kararlıydım gözünün yaşına bakmayacaktım. 4 gün kendimi iyi telkin ettim. O an patlasaydım ve bu durumu öğrenseydim şu an yüzüne bakamazdım. İyi ki sakin sakin sordum. Gaza gelseydim bitmişti

Densiz bir müşteri olduğuna inanın cok sevindim sizin için, Allah huzurunuzu bozmasın inşallah hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…