Açıp okusaydım niye açtın dermiş gerçekten çünkü bu müşteriyi birisi başına bela etmiş. Adama uygun saatlerde görüşelim dediği halde adam gece sizin de gördüğünüz gibi 12 de mesaj atmış. Sinirlendim haftasonu diye mesajların hiç birini açmamışAy çok iyiymiş her gördüğünuze inanmayın lafı cuk oturmuş vallasevindim sizin adınıza
Telefonunu kurcalar mısınız? Ya da kurcaladınız diyelim sizi rahatsız eden,kafanıza takılan bir şeye denk geldiniz. Bunu ona nasıl sorarsınız?
Amam bende korktum be baska bısey cıkcak altından dıye cok sevındım adınızaAy çok iyiymiş her gördüğünuze inanmayın lafı cuk oturmuş vallasevindim sizin adınıza
Fevri davranıp haksız duruma düşme korkusu... sabırlı ve sakin kafayla düşünme isteği... gemileri bir hamlede yakmamak gerektiği fikri... vs vs...Ben kurcalarım o hayatta kurcalamaz.. Beni rahatsız eden Birşey olursa hemen açıp bakarım ve ona sorarım... göz ucundan niye bakıyorsunuz ki neyden çekiniyorsunuz? .. Sorun olmasından mı korkuyorsunuz? .. Yoksa canınızı yakacak şeylerle karşılaşma korkusu mu?..
Telefonunu kurcalar mısınız? Ya da kurcaladınız diyelim sizi rahatsız eden,kafanıza takılan bir şeye denk geldiniz. Bunu ona nasıl sorarsınız?
Cuma akşamı telefonu çaldı hatta gece sayılır 11 gibi. Açmadı. Ama numarayı isim olarak değil garip bir şekilde kaydetti göz ucuyla bakıyorum bende. Üstünde durmadım. Ertesi gün akşam yine aynı saatlerde o kişi aradı açmadı müşteri ya bu saatte arıyor dedi (grafik tasarımcı). Ertesi gün kontrol etmek aklıma bile gelmemişti okunmamış mesajları görene kadar. Girdim baktım merak ettim ama o açmamış mesajları bende açmadım sadece en üstte yazanı okuyabildim evleniyor musun? Yazıyor. Yine soramadım telefonu geri verdim. İşkillendim ya sabah erken kalktım o işe gitmeden yine baktım hala okumamış ama o kişi daha çok mesaj atmış ve en üstte yine sende eğer uygunsanYazmış. Telefon kayıtlarına baktım gün içinde 5-6 kere arama olmuş eşim mi aramış o mu aramış ayrımı yapamadım görmesin diye hemen kapattım yerine koydum. Şimdi işe gitti. Hiç bir şey olmamış gibi napıyorsun filan yazıyor cevap vermek içimden gelmiyor. Sormazsam nefes alamayacak gibi hissediyorum. Ama sorarken de kurcalamış durumuna düşmek istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Fevri davranıp haksız duruma düşme korkusu... sabırlı ve sakin kafayla düşünme isteği... gemileri bir hamlede yakmamak gerektiği fikri... vs vs...
Allah iyiliğini versin
Anlıyorum ama bu soru da sizin kafanızı kurcalayacak.. Madem öyle eşinize sorun telefonun ekranını açıp saate bakarken falan böyle mesaj gördüm.. Gibi sorun..
Biraz önce konuştuk mesajı açtırdım hatta sizlere atmak için resmini de çektirdim kendime attırdım.
Allah razı olsun derdime ortak oldunuz rabbiö gönlünüze göre versinAllah iyiliğini versinooh ne rahatlık be artık rahat uyuyabiliriz ne kadar gerildim tahmin ettiğimiz şey çıkacak diye neyse ki olmadı hep mutlu ol
Aynen vallaha herkes yok bakmam o bakmaz diye yazan olmuş insanlar öylesine de bakar ben kardeşimle yazışmaları bile okurum gülerim kontrol anlamına gelmiyor bu. Ya sizin içşn evlilik nedir ? Açık açık soramadıkdan sonra herşeyi neden evleniyorsunuz o adamla ? Hayat arkadaşınız herşeyiniz o sizin ona sormicaksınuz da kime soracaksınız yok efendim kurcalamış olurum yok şöyle düşünür demekden vazgeçin eşiniz o yabancı mı öyle şöyle düşünmesin diye çekiniyorsunuz ?Ara ara bakıyorum valla oda benim telefonuma bakıyor açıkça dan diye de soruyorum
Aynen vallaha herkes yok bakmam o bakmaz diye yazan olmuş insanlar öylesine de bakar ben kardeşimle yazışmaları bile okurum gülerim kontrol anlamına gelmiyor bu. Ya sizin içşn evlilik nedir ? Açık açık soramadıkdan sonra herşeyi neden evleniyorsunuz o adamla ? Hayat arkadaşınız herşeyiniz o sizin ona sormicaksınuz da kime soracaksınız yok efendim kurcalamış olurum yok şöyle düşünür demekden vazgeçin eşiniz o yabancı mı öyle şöyle düşünmesin diye çekiniyorsunuz ?
Güncelleme yapmasanız insanın aklına neler geliyordu. Çok şükür ki burada açılan bir konu nihayet mutlu sonla bitti.Telefonunu kurcalar mısınız? Ya da kurcaladınız diyelim sizi rahatsız eden,kafanıza takılan bir şeye denk geldiniz. Bunu ona nasıl sorarsınız?
Cuma akşamı telefonu çaldı hatta gece sayılır 11 gibi. Açmadı. Ama numarayı isim olarak değil garip bir şekilde kaydetti göz ucuyla bakıyorum bende. Üstünde durmadım. Ertesi gün akşam yine aynı saatlerde o kişi aradı açmadı müşteri ya bu saatte arıyor dedi (grafik tasarımcı). Ertesi gün kontrol etmek aklıma bile gelmemişti okunmamış mesajları görene kadar. Girdim baktım merak ettim ama o açmamış mesajları bende açmadım sadece en üstte yazanı okuyabildim evleniyor musun? Yazıyor. Yine soramadım telefonu geri verdim. İşkillendim ya sabah erken kalktım o işe gitmeden yine baktım hala okumamış ama o kişi daha çok mesaj atmış ve en üstte yine sende eğer uygunsanYazmış. Telefon kayıtlarına baktım gün içinde 5-6 kere arama olmuş eşim mi aramış o mu aramış ayrımı yapamadım görmesin diye hemen kapattım yerine koydum. Şimdi işe gitti. Hiç bir şey olmamış gibi napıyorsun filan yazıyor cevap vermek içimden gelmiyor. Sormazsam nefes alamayacak gibi hissediyorum. Ama sorarken de kurcalamış durumuna düşmek istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Konuyu güncellemek istedim fotoğraf ekleyerek. . Eşimle konuştum birlikte açtık okuduk gerçekten müşteriymiş. Hadtasonu olduğu için sinirlenmiş mesajları açmamış. Neden rahatsız ediyor uyardığım halde diye sinirlenmiş. Tatil sonuçta diye. derdime ortak olan herkese minnettarım. Teşekkür ederim
Evet arkadaş hatırlattı yoksa çok geride paylaşmıştım fotoğrafı. Çok şükür tahmin ettiğimiz gibi olmadı. Teşekkür ederimGüncelleme yapmasanız insanın aklına neler geliyordu. Çok şükür ki burada açılan bir konu nihayet mutlu sonla bitti.
Hep mutlu olun inşallah...Evet arkadaş hatırlattı yoksa çok geride paylaşmıştım fotoğrafı. Çok şükür tahmin ettiğimiz gibi olmadı. Teşekkür ederim
Amin cümlemiz inşallah. Çok korktum bir de 2 yaşında kızım var diye ama sonuç tahminler gibi olsaydı kararlıydım gözünün yaşına bakmayacaktım. 4 gün kendimi iyi telkin ettim. O an patlasaydım ve bu durumu öğrenseydim şu an yüzüne bakamazdım. İyi ki sakin sakin sordum. Gaza gelseydim bitmiştiHep mutlu olun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?