Whatsapp evet. İsim olarak kayıtlı değil. Bir gün önce gecenin bir vakti arayan birini o şekilde kaydederken gördüm ama soramadım. Daha sonra telefonda o kaydettiği kişinin bu mesajını görünce şok oldum. Hala da Soramadım.Mesaji whatsapp de mi gördünüz ve mesaji kim yazmış?
Whatsapp evet. İsim olarak kayıtlı değil. Bir gün önce gecenin bir vakti arayan birini o şekilde kaydederken gördüm ama soramadım. Daha sonra telefonda o kaydettiği kişinin bu mesajını görünce şok oldum. Hala da Soramadım.
Her işten geldiğinde alıp kurcalamak değil ki bahsettiğim. Okunmamış bir dolu mesaj ve evleniyor musun gibi saçma bir soru en üstte duruyor. Ve adam zaten evli 5 senedir. Merak etmez misiniz ne bu soru ne alaka diye?Kurcalamam o da benimkini kurcalamaz. Bu şekilde ömür mü geçer her an ne oldu ne yaptı diye tetikte yaşamak yorar insanı. Dediğiniz gibi eğer telefon elimdeyken whatsappta okunmamış mesaj görürsem girip kim ne göndermiş diye bakmam.
Evet bu mantıklı. Bunu yapabilirim akşam geldiğinde. Ama umarım mesajları yok etmemiştir. Yok ettiyse soramazsam hep içimde kalacak bu.Eşiniz yanındayken telefonunu isteyen. Telefonunuz yaninizda olmasin veya sarji bitik olsun. Whatsappe girin. Mesaji görmüş gibi yapin. Whatsappe niye girdin diye sorsa "xy u aramak/mesaj atmak istedim" der gecersiniz "sen asıl konuyu dağıtma" diye dalın o zaman
Evet bu mantıklı. Bunu yapabilirim akşam geldiğinde. Ama umarım mesajları yok etmemiştir. Yok ettiyse soramazsam hep içimde kalacak bu.
Sizi rahatsız eden bir Mesaj görseniz bunu sormak için nasıl bir yol izlersiniz? Haberi yok tabii baktığımdan. Ama evli adama evleniyor musun diye yazılmış bir mesajı da sormadan duramayacağım sanırım.
kurcalamam diyenler bana nedense hiççç inandırıcı gelmiyor :) her gün her an kurcalamak tabi ki saçma ama bazen bir an olsa da insanın bakası geliyor. ben kurcalarım ayda yılda bir olsa da kurcalarım meraktan ve sizin yerinizde olsa direk sorarım çekinmedenHer işten geldiğinde alıp kurcalamak değil ki bahsettiğim. Okunmamış bir dolu mesaj ve evleniyor musun gibi saçma bir soru en üstte duruyor. Ve adam zaten evli 5 senedir. Merak etmez misiniz ne bu soru ne alaka diye?
Her işten geldiğinde alıp kurcalamak değil ki bahsettiğim. Okunmamış bir dolu mesaj ve evleniyor musun gibi saçma bir soru en üstte duruyor. Ve adam zaten evli 5 senedir. Merak etmez misiniz ne bu soru ne alaka diye?
Canım o zaman gizli gizli bir süre takibe al. Dediğin şeyler pek normal ve olağan mesajlar değil.Evet bu mantıklı. Bunu yapabilirim akşam geldiğinde. Ama umarım mesajları yok etmemiştir. Yok ettiyse soramazsam hep içimde kalacak bu.
Evli adama niye durduk yere böyle bi mesaj gelsinki var bi ...Whatsapp evet. İsim olarak kayıtlı değil. Bir gün önce gecenin bir vakti arayan birini o şekilde kaydederken gördüm ama soramadım. Daha sonra telefonda o kaydettiği kişinin bu mesajını görünce şok oldum. Hala da Soramadım.
Direkt alıp bakiyorum Oyle yalandan bakmiyormus gibi yapmıyorum Bakmayi gec takip prog. ile gizlice dinlemisligim var Eski konumu bilenler bilir Cok istiyorsa kendide baksin dinlesin Esimden gizlim saklim yokTelefonunu kurcalar mısınız? Ya da kurcaladınız diyelim sizi rahatsız eden,kafanıza takılan bir şeye denk geldiniz. Bunu ona nasıl sorarsınız?
Cuma akşamı gecenin bir vakti hatta telefonu çaldı. Açmadı. Numarayı garip bir şekildKeşke olanı direk anlatsan bize
Editledim konuyu okuyabilirsinizKeşke olanı direk anlatsan bize
Düzelttim evet teşekkürlerEvli adama niye durduk yere böyle bi mesaj gelsinki var bi ...
İlk mesajını tekrar düzenle istersen çünkü bu mesajlar arada kalır konuya girenler çoğunlukla ilk mesaja göre yorum yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?