Eşinizin telefonu...

telefonlarımız ortada durur. Şifre falan koymayız istersek bakarız bakınca da neden baktın şüphen mi var diye bi konu geçmez.

Bunu yazmıştım, üzgünüm ama birseyler karıştırıyor gibi esiniz.
Biraz izleyin, sakın belli etmeyin gördüğünüzü.
Telefonunda şifre filan yoksa ya da siz biliyorsanız belli etmeyin ki değiştirmesin, izlemeye alın.

Merak edersem eğer karıştırırım ama bunu gizli yapmam gider yanına ver telefonunu derim bakarım zaten birşeyler saklıyorsa vermek istemicek yada önce telefonunu açıp kontrol edicek veya birşeyleri silicek bunları yapıyorsa problem var demektir ve ciddi bir tartışma çıkartırım. :)

Konuyu editledim. Eksik yazdığım için daha açık yazdım kızlar

Her işten geldiğinde alıp kurcalamak değil ki bahsettiğim. Okunmamış bir dolu mesaj ve evleniyor musun gibi saçma bir soru en üstte duruyor. Ve adam zaten evli 5 senedir. Merak etmez misiniz ne bu soru ne alaka diye?
Kurcalarım dibine kadar. Bir şey bulamazdım. Meğer ikinci telefonu almış da ordan aldatıyormuş. Boşanma aşamasındayız. Bence biriyle tanışmış ve kadın onu bırakmayınca evleneceğim demiş.

Kurcalarım dibine kadar. Bir şey bulamazdım. Meğer ikinci telefonu almış da ordan aldatıyormuş. Boşanma aşamasındayız. Bence biriyle tanışmış ve kadın onu bırakmayınca evleneceğim demiş.
Aklıma gelmedi değil inanın aynısını düşündüm.

telefonlarımız ortada durur. Şifre falan koymayız istersek bakarız bakınca da neden baktın şüphen mi var diye bi konu geçmez.
konuyu güncellemişsiniz. eşiniz grafik tasarımcıymış. bende grafik tasarımcıyım. evden çalışıyorum. genelde beni de ararlar iş için açmazsam whatsapptan yazarlar. akşam 9-10 da bile aradıkları olur ama akşam 5-6 dan sonra iş için olan arama ve mesajlara dönmüyorum ertesi gün cevap veririm. Tabi sizin şüphelenecek şeyleriniz var ise konu farklı olabilir. o zaman dikaktli olup takipte kalmanızda fayda var.

Mesajları açmamış. Açmış olsa hepsini okuyacağım ama o açmadığı için bende açamıyorum. Hayır şifresi filan yok direkt açılıyor telefon. Nasıl izlerim ne yaparım bilmiyorum sürekli gün boyu işte akşamları gelir elinde telefon ya da maç başka bir şey yok ya da kızımızla oynar filan sonra da gider yatar sabah kalk tekrar işe. Ben anlamadım gerçekten ne yapacağımı.

Karıştırırım biley de hörürsem pat diye sorarım
Nasıl sabredip okumadınız o mesajları valla bravo ben yapamazdım
Bi gariplik olduğu kesin evleniyor musun derken karşı taraf mı eşinize yazmış bunu?

Şifresini biliyorum ama açıp yazışmalarını okumusluğum yoktur. Ama gec saatte biriyle mesajlaşsa vs.sorarim kim diye.

Sizin gördüğünüz mesajları görsem açıp okurdum, görmemezlikten gelmezdim açıkçası, sonrasında icerigine göre eşimle de konuşurdum.

Delil toplayayım , takip edeyim, soğuk kanlı olayım gibi şeyler bu gibi durumlarda becerebilecegim şeyler değil. Eşimin yalan söyleyip söylemediğini de çok rahat anlarım zaten.

Numarayı almanız lazım önce. Mesaj atan numarayı alın arayın gizliden, sosyal medyadan filan araştırın bakalım kimmiş.

Eşimin dükkanı var evden çalışmıyor ama müşteri bile olsa her zaman açmasa da arada açıp bu saatte değil sabah arayın dediği oluyordu. Ayrıca kaydetme şeklini ilginç ve telefonu açmadan ne alaka o şekilde hemen kaydetmek. Ne bildin müşteri olduğunu ?

En çok hsta yaptığım şey benimde sabredememek aslında izlemek gerekiyo

ben açıkça açıp bakardım hiç bu kadar düşünmezdim

ya da ilk gördüğümde haaa kim bu ya evleniyor musun demiş sen 5 yıldır evlisin vs derdim mecburen bir cevap verirdi

bizim telefonlar iş için ortada gezer müşteri foto atar yazı atar ona bakarız birbirimize bırakırız vs

ama arayan garip birileri de sorarım bu kim ya diye

Evet karşı taraf eşime bunu sormuş. Hatta sonrasında “eğer sende uygunsan“ yazmış ama araları kopuk mesajı açmadığı için içeriğini bilemiyorum üstte yazanı okuyorum sadece

Numarayı almanız lazım önce. Mesaj atan numarayı alın arayın gizliden, sosyal medyadan filan araştırın bakalım kimmiş.
Aklıma geldi almak ama telefonu çok garip kişiye tıklıyorum hemen arıyor. Mesaja tıklasam açılacak. Numara bir türlü göremedim. Gerçekten 3 gündür çok yıprandım ve iyi sabrettim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…