Ben eşler arasında saklı bir şey olmasına karşıyım. Tabi ki herkesin kendine ait alanı da olmalı. Sizi hiç yadırgamıyorum. İçinize bir kurt düştüyse muhakkak açıkça sorun. Neden telefonunu karıştırdığınızı da izah ederek tabi. Bizim eşimle telefonalrımız hep ortadır. İkimizin de şifresi vardır ama şifrelerimizi biliriz. o an bir şey yapmak gerekiyor ise telefonla, kendi telefonunu o an bulamayıp benim telefonumdan annesini babasını vs arar. aynı şekilde bende. uzun süre telefon elindeyse napıyorsun diye sorduğumda cevap verir çoğunlukla servis grubunla konuşur ya da oyun oynar. asla aramızda yalan saklı bir şey yoktur. sizin telefonu bu şekilde gizli karıştırmanız ya da dediğiniz gibi göz ucuyla bakmanız hata olarak görülse de burdaki çoğu bayan tarafından, eşinizin asıl biriyle böyle konuşması sorgulanmalı. ben eşime sonsuz güvenirken bu şekilde bir yazışma da nedir. Tamam mesajları önemseyip açmamış umurunda değil gibi duruyor ama bu yazan kişi neden hala eşinize yazıyor önemli olan o. eşinize soru sorarken bence eşinizi suçlamak yerine bu taraftan girin konuya. daha rahat ilerleyecektir aranızdaki konuşma.Telefonunu kurcalar mısınız? Ya da kurcaladınız diyelim sizi rahatsız eden,kafanıza takılan bir şeye denk geldiniz. Bunu ona nasıl sorarsınız?
Cuma akşamı telefonu çaldı hatta gece sayılır 11 gibi. Açmadı. Ama numarayı isim olarak değil garip bir şekilde kaydetti göz ucuyla bakıyorum bende. Üstünde durmadım. Ertesi gün akşam yine aynı saatlerde o kişi aradı açmadı müşteri ya bu saatte arıyor dedi (grafik tasarımcı). Ertesi gün kontrol etmek aklıma bile gelmemişti okunmamış mesajları görene kadar. Girdim baktım merak ettim ama o açmamış mesajları bende açmadım sadece en üstte yazanı okuyabildim evleniyor musun? Yazıyor. Yine soramadım telefonu geri verdim. İşkillendim ya sabah erken kalktım o işe gitmeden yine baktım hala okumamış ama o kişi daha çok mesaj atmış ve en üstte yine sende eğer uygunsanYazmış. Telefon kayıtlarına baktım gün içinde 5-6 kere arama olmuş eşim mi aramış o mu aramış ayrımı yapamadım görmesin diye hemen kapattım yerine koydum. Şimdi işe gitti. Hiç bir şey olmamış gibi napıyorsun filan yazıyor cevap vermek içimden gelmiyor. Sormazsam nefes alamayacak gibi hissediyorum. Ama sorarken de kurcalamış durumuna düşmek istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Aklıma geldi almak ama telefonu çok garip kişiye tıklıyorum hemen arıyor. Mesaja tıklasam açılacak. Numara bir türlü göremedim. Gerçekten 3 gündür çok yıprandım ve iyi sabrettim sanırım
Abi bu ne sabır o mesajı gördüğüm anda kayışlar kopmuştu bendeEvet karşı taraf eşime bunu sormuş. Hatta sonrasında “eğer sende uygunsan“ yazmış ama araları kopuk mesajı açmadığı için içeriğini bilemiyorum üstte yazanı okuyorum sadece
Akşam alıp parka götüreceğim rahat konuşmak için. Orada bir şekilde göreceğim konuya ya da telefonu alıp yeni görmüş gibi davranıp bu ne diyeceğim. Bilemiyorum kestiremiyorum. Her şekilde bağıracak çünkü suçlu olduğu her zaman bunu yaparBen eşler arasında saklı bir şey olmasına karşıyım. Tabi ki herkesin kendine ait alanı da olmalı. Sizi hiç yadırgamıyorum. İçinize bir kurt düştüyse muhakkak açıkça sorun. Neden telefonunu karıştırdığınızı da izah ederek tabi. Bizim eşimle telefonalrımız hep ortadır. İkimizin de şifresi vardır ama şifrelerimizi biliriz. o an bir şey yapmak gerekiyor ise telefonla, kendi telefonunu o an bulamayıp benim telefonumdan annesini babasını vs arar. aynı şekilde bende. uzun süre telefon elindeyse napıyorsun diye sorduğumda cevap verir çoğunlukla servis grubunla konuşur ya da oyun oynar. asla aramızda yalan saklı bir şey yoktur. sizin telefonu bu şekilde gizli karıştırmanız ya da dediğiniz gibi göz ucuyla bakmanız hata olarak görülse de burdaki çoğu bayan tarafından, eşinizin asıl biriyle böyle konuşması sorgulanmalı. ben eşime sonsuz güvenirken bu şekilde bir yazışma da nedir. Tamam mesajları önemseyip açmamış umurunda değil gibi duruyor ama bu yazan kişi neden hala eşinize yazıyor önemli olan o. eşinize soru sorarken bence eşinizi suçlamak yerine bu taraftan girin konuya. daha rahat ilerleyecektir aranızdaki konuşma.
Karistiririm oda benim telefonumu karıştırır.Telefonunu kurcalar mısınız? Ya da kurcaladınız diyelim sizi rahatsız eden,kafanıza takılan bir şeye denk geldiniz. Bunu ona nasıl sorarsınız?
Cuma akşamı telefonu çaldı hatta gece sayılır 11 gibi. Açmadı. Ama numarayı isim olarak değil garip bir şekilde kaydetti göz ucuyla bakıyorum bende. Üstünde durmadım. Ertesi gün akşam yine aynı saatlerde o kişi aradı açmadı müşteri ya bu saatte arıyor dedi (grafik tasarımcı). Ertesi gün kontrol etmek aklıma bile gelmemişti okunmamış mesajları görene kadar. Girdim baktım merak ettim ama o açmamış mesajları bende açmadım sadece en üstte yazanı okuyabildim evleniyor musun? Yazıyor. Yine soramadım telefonu geri verdim. İşkillendim ya sabah erken kalktım o işe gitmeden yine baktım hala okumamış ama o kişi daha çok mesaj atmış ve en üstte yine sende eğer uygunsanYazmış. Telefon kayıtlarına baktım gün içinde 5-6 kere arama olmuş eşim mi aramış o mu aramış ayrımı yapamadım görmesin diye hemen kapattım yerine koydum. Şimdi işe gitti. Hiç bir şey olmamış gibi napıyorsun filan yazıyor cevap vermek içimden gelmiyor. Sormazsam nefes alamayacak gibi hissediyorum. Ama sorarken de kurcalamış durumuna düşmek istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Telefonunu kurcalar mısınız? Ya da kurcaladınız diyelim sizi rahatsız eden,kafanıza takılan bir şeye denk geldiniz. Bunu ona nasıl sorarsınız?
yani çok ilginçsiniz gerçekten böyle bir mesaj görüp o açmadı diye açmamak neyin korkusudur tam olarak bi anlatır mısınız? Ben o mesajları açardım ve kendisini uyandırıp hoparler açıkken o kişiyi aramasını söylerdim. aramazsa da ertesi gün kendini adliye koridorlarında bulurdu.Evet karşı taraf eşime bunu sormuş. Hatta sonrasında “eğer sende uygunsan“ yazmış ama araları kopuk mesajı açmadığı için içeriğini bilemiyorum üstte yazanı okuyorum sadece
Karıştırmam da siz öyle bi şeye denk gelmişiniz görmezden gelinecek gibi değil. Dvmı gelirse yanınızdayken" Aa o kim?" die sorulabilir bence.Telefonunu kurcalar mısınız? Ya da kurcaladınız diyelim sizi rahatsız eden,kafanıza takılan bir şeye denk geldiniz. Bunu ona nasıl sorarsınız?
Üste çıkıp herkesten çok bağırıyor suçlu olduğunda ben bunu yaşamak istemiyorum. Ben istiyorum ki kaçacak deliği kalmasın her şeyi yalansız anlatsın. Bağırıp üste çıkamadın köşeye sıkışsın.yani çok ilginçsiniz gerçekten böyle bir mesaj görüp o açmadı diye açmamak neyin korkusudur tam olarak bi anlatır mısınız? Ben o mesajları açardım ve kendisini uyandırıp hoparler açıkken o kişiyi aramasını söylerdim. aramazsa da ertesi gün kendini adliye koridorlarında bulurdu.
Bağıracak biriyse açık alana neden gidiyorsunuz cnm benim millet seyre durup size bakacak. Evdeyken söyleyin. Mağsuz telefonu almış da bulmuş gibi de yapmayın. bu kandırmaya girer iyice allak bullak olur herşey. direkt olarak söyle tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler. canım bitanem aşkım eşine nasıl sesleniyorsan, bişey sorcam ama yanlış anlama beni. geçen gün sana bir mesaj geldi. açıp bakmadım ama ekran yanında gözüm gitti. mesajda şöyle şöyle yazıyordu bu kim ne demek istedi anlamadım o gün de soramadım sana. şimdi aklıma geldi cevap verir misin de. bakalım ne diyecek. ortada bir suç varmış gibi girersen konuya haklıyken haksız olacaksın.Akşam alıp parka götüreceğim rahat konuşmak için. Orada bir şekilde göreceğim konuya ya da telefonu alıp yeni görmüş gibi davranıp bu ne diyeceğim. Bilemiyorum kestiremiyorum. Her şekilde bağıracak çünkü suçlu olduğu her zaman bunu yapar
Bir şekilde bir şeyi araştırmak için aldınız. Kendi telefonunuz şarjda orda burda müsait değil yani ve bir şeye bakmanız gerek. Bakarken whatsapp da okunmamış bir dolu mesaj sayısı görseniz bile bakmaz mısınız? Bilinçli alıp ne yapıyor diye araştırmak değil. Göz ilişmesi o an ve merak edip girmek.
üste çıksa nolur çıkmasa nolur bu mesaj normalin çok ötesinde ve üste çıkabileceği bi mesaj değil yani evleniyor musun ne demek ya 5 yıldır evli olan adama? Bu durumda nasıl üste çıkacak bi anlatır mısınız? Siz tam da istediğiniz gibi köşeye sıkıştıracak bi neden bulmuşsunuz ama sıkıştırmak istememişsiniz bence bunun başka bi açıklaması olamaz.Üste çıkıp herkesten çok bağırıyor suçlu olduğunda ben bunu yaşamak istemiyorum. Ben istiyorum ki kaçacak deliği kalmasın her şeyi yalansız anlatsın. Bağırıp üste çıkamadın köşeye sıkışsın.
o numara ile ilgili araştırma yapar, kadının adını sanını nerede yaşadgını calıstıgını öğrenmeye çalışırdım.Telefonunu kurcalar mısınız? Ya da kurcaladınız diyelim sizi rahatsız eden,kafanıza takılan bir şeye denk geldiniz. Bunu ona nasıl sorarsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?