Eşinizin telefonu...

Evet sordugunuz soruyu bır kenara bırakalım, eşinizin hayatında başka bırı var sanırım, ya da peşinde bırı varama hayatında bırı var. Kımdır nedır onu arastırıp bulmanız gerekıyor.

Ben eşler arasında saklı bir şey olmasına karşıyım. Tabi ki herkesin kendine ait alanı da olmalı. Sizi hiç yadırgamıyorum. İçinize bir kurt düştüyse muhakkak açıkça sorun. Neden telefonunu karıştırdığınızı da izah ederek tabi. Bizim eşimle telefonalrımız hep ortadır. İkimizin de şifresi vardır ama şifrelerimizi biliriz. o an bir şey yapmak gerekiyor ise telefonla, kendi telefonunu o an bulamayıp benim telefonumdan annesini babasını vs arar. aynı şekilde bende. uzun süre telefon elindeyse napıyorsun diye sorduğumda cevap verir çoğunlukla servis grubunla konuşur ya da oyun oynar. asla aramızda yalan saklı bir şey yoktur. sizin telefonu bu şekilde gizli karıştırmanız ya da dediğiniz gibi göz ucuyla bakmanız hata olarak görülse de burdaki çoğu bayan tarafından, eşinizin asıl biriyle böyle konuşması sorgulanmalı. ben eşime sonsuz güvenirken bu şekilde bir yazışma da nedir. Tamam mesajları önemseyip açmamış umurunda değil gibi duruyor ama bu yazan kişi neden hala eşinize yazıyor önemli olan o. eşinize soru sorarken bence eşinizi suçlamak yerine bu taraftan girin konuya. daha rahat ilerleyecektir aranızdaki konuşma.

Aklıma geldi almak ama telefonu çok garip kişiye tıklıyorum hemen arıyor. Mesaja tıklasam açılacak. Numara bir türlü göremedim. Gerçekten 3 gündür çok yıprandım ve iyi sabrettim sanırım

Boş bir an kollayıp telefona tekrar bakmayı deneyin bence. Çok zor biliyorum ama sakin olmaya çalışın.

Akşam alıp parka götüreceğim rahat konuşmak için. Orada bir şekilde göreceğim konuya ya da telefonu alıp yeni görmüş gibi davranıp bu ne diyeceğim. Bilemiyorum kestiremiyorum. Her şekilde bağıracak çünkü suçlu olduğu her zaman bunu yapar

Karistiririm oda benim telefonumu karıştırır.
İlk evlendigimiz gün bakmak istedim uyuyordu eşim ve nelerle karşılaştım nelerle
Ondan beridir karıştırıyorum
Bazen gizli de yapıyorum
İnsanlar artık bütün iletişimlerini telefonla sağlıyor bişe yapacak olsa mutlaka yakalarım ben telefon kurcalaya kurcalaya dedektif gibi oldum

Şüphe edeceğim bir durum olursa açar bakarım
Sorarım açık açık, içimde tutamam herhalde .
Ama ortada birşey yokken kurcalamak aklıma gelmez .

Evet karşı taraf eşime bunu sormuş. Hatta sonrasında “eğer sende uygunsan“ yazmış ama araları kopuk mesajı açmadığı için içeriğini bilemiyorum üstte yazanı okuyorum sadece
yani çok ilginçsiniz gerçekten böyle bir mesaj görüp o açmadı diye açmamak neyin korkusudur tam olarak bi anlatır mısınız? Ben o mesajları açardım ve kendisini uyandırıp hoparler açıkken o kişiyi aramasını söylerdim. aramazsa da ertesi gün kendini adliye koridorlarında bulurdu.

Karıştırmam da siz öyle bi şeye denk gelmişiniz görmezden gelinecek gibi değil. Dvmı gelirse yanınızdayken" Aa o kim?" die sorulabilir bence.

Üste çıkıp herkesten çok bağırıyor suçlu olduğunda ben bunu yaşamak istemiyorum. Ben istiyorum ki kaçacak deliği kalmasın her şeyi yalansız anlatsın. Bağırıp üste çıkamadın köşeye sıkışsın.

Bağıracak biriyse açık alana neden gidiyorsunuz cnm benim millet seyre durup size bakacak. Evdeyken söyleyin. Mağsuz telefonu almış da bulmuş gibi de yapmayın. bu kandırmaya girer iyice allak bullak olur herşey. direkt olarak söyle tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler. canım bitanem aşkım eşine nasıl sesleniyorsan, bişey sorcam ama yanlış anlama beni. geçen gün sana bir mesaj geldi. açıp bakmadım ama ekran yanında gözüm gitti. mesajda şöyle şöyle yazıyordu bu kim ne demek istedi anlamadım o gün de soramadım sana. şimdi aklıma geldi cevap verir misin de. bakalım ne diyecek. ortada bir suç varmış gibi girersen konuya haklıyken haksız olacaksın.

Ben bakarım kalkıp da böyle bir şeyi bana anlatmıyorsa suçsuz dahi olsa belli ki bir kadın yani saklayamaz kızarım. Ayrıca kalkıp bana sen telefonumu karıştıramazsın gibi bir şey der ise bu benim için suç bastırmak demektir. Empati yapmasını isterim ve olayı detaylı olarak anlatmasını beklerim. Evlilikte böyle bir gizliliği ben doğru bulmuyorum.

Tek isteğim mesajları akşam silmemiş olsun ve ben yanımda aç bakalım diyeyim köşeye sıkışsın kaçamasın. Bahanesi kalmasın

Aciklama yapmasina musade etmeden telefonu kafasina atardim. O kadar kahrini cekicem o da baska biriyle mesajlascak. Ne kadar sabirlisiniz ya da ben asiri fevriyim...

Kendime bişey atıcam verir miain telefonunu diye alabilirsiniz telefonunu.
En başlarda kurcalardım telefonunu meraktan ama şimdi hiç. Zaten bana her şeyini her konuşmasını baştan sona anlattığı için, hatta kendini kaptırıp ya şunun dediğine bak diye telefonunu gösterdiği için çok da kurcalama gereği duymuyorum, duyarsam da gaza getirip bişey anlattırıyorum o gösteriyo

Ben karıştırmam, eşimde karıştırmaz.
Milyon mesaj görsem asla bakmam, bakılmasını da istemem.
Siz karıştırma olayını bırakın ve açıkça eşinize sorun.

üste çıksa nolur çıkmasa nolur bu mesaj normalin çok ötesinde ve üste çıkabileceği bi mesaj değil yani evleniyor musun ne demek ya 5 yıldır evli olan adama? Bu durumda nasıl üste çıkacak bi anlatır mısınız? Siz tam da istediğiniz gibi köşeye sıkıştıracak bi neden bulmuşsunuz ama sıkıştırmak istememişsiniz bence bunun başka bi açıklaması olamaz.

Telefonlarımız ortada olur hep, bazen şarjım azaldıysa eşimin telefonunu kullanırım yada tam tersi olur. Okunmayan mesajlarını yada aramaları olduğunu görürsem söylerim aramislar yada mesaj var diye. Bazen duymuyor. Bazen geç olduğunu düşündüğüm saatte mesaj gelirse hayırdır gece gece filan derim. Nedense 21 den sonra gelen haber hep kötü olacakmış gibi gelir bana. Ama sizin durumunuza düşmüş olsaydım merakıma engel olamayıp sorarım çok garip bir durum yani ne bileyim. Belki karşıdaki insanla yeni tanismislardir?

ne yazık ki kurcalarım , hoşlanmadığım bir şey var ise de sorarım...

o numara ile ilgili araştırma yapar, kadının adını sanını nerede yaşadgını calıstıgını öğrenmeye çalışırdım.
o numara üzerinden ınstragram facebook varmı 118 80 vs. bakardım.
sonra karşıma alır. bunların açıklamasını isterdim. kendı arastırmalarımı söylemezdim bakalım aynımı diye. yada dogrumu söylüyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…