Evet ama okunmamış 16 mesaj var okusam ve dediğinizi yapsam 1 mesaj okunmadı görünecek. Akşam artık alıp karşıma soracağım 3 gün iyi sabrettim benceMesajları okuyup sonradan ilgili kişinin sohbetini okunmadı işaretleyebiliyorsunuz. Ben karıştırırım ve hatta bir şeyden şüphelenirsem açık açık sorarım.
Evet ilk defa yaptım. Zaten dedim ya o kişi gece aradı ben 2 Gün yine bir fırsat bulup alıp bakmadım telefonu. İnanın başka bir sebeple aldım ve okunmamış mesaj sembolü görünce gözüm ilişti merak ettim. Onun açıklamasını bekliyorum akşam. Umarım bana dürüst olur. Ama eğer anlattığı beni tatmin etmezse de gözenin yaşına bakacak değilim. Zaten 3 gündür kafamda yeterince sorguladım. Dün çok durgundu konuşmadık bile evin içinde izinli olmasına rağmen. Çok ilginç gerçektenBen kisilik hakkina saygi olarak gormuyorum bunu kurcalarim arkadas.
Zaten bi insanin saygısı varsa eşini aldatmaz diyelimki o yaparken saygısız olmuyor da sen telefonunu kurcalarken mi saygısız oluyorsun...
Yada madem yapti diyelim çok saygılı ya eş seni aldatmak istemiyorum senide hayatimda istemiyorum boşanalim deyip saygılıca davranmali bence.
Diyorlar burda yok karistirmam bilmem ne valla bi suphelensinler eslerinden de soluğu ellerinde telefonla almiyorlarsa bende ne olayim..
Bunu hep yaptigini düşünmüyorum sadece biseyler seni suphelendirmis ve sende bakmissin bence sonucunda seni aldattigini soyleyip grurluca hayatindan cikabileceksen o gücü buluyosan kendinde sor
Evet bu sefer telefonu alıp direkt soracağım sanırım başka çarem kalmadı. Bu şekilde Sessiz kalmaya devam edersem o da bir iş karıştırıyorsa rahatlatacak görmedi diye bende kendi kendimi yiyip enayi gibi oturacağım. Bu sabah tekrar mesajları görünce daha bir sinirlendim. Olayın ciddiyetinin farkına vardım. Dilerim çabuk akşam olur. Ve mesajları silmemiş olurEvet karıştırırım eğer hoşuma gitmeyen bişey gördüysem de direk sorarım hayırdır bu ne diye.Sen benim telefonumumu karıştırdın diye sormaya da hem hakkı hem yüzü olmaz zaten bir iş çeviriyorsa. O yuzden bu akşam telefonuna yine bak açık açık sor.
Sen mesajları silse bile numarayı telefonuna kaydet watsapp'tan resmi çıkarsa bak, çıkmazsa da ara sesini duy bi kadın mı erkek mi öğrenmiş olursun ona göre hareket edersinEvet bu sefer telefonu alıp direkt soracağım sanırım başka çarem kalmadı. Bu şekilde Sessiz kalmaya devam edersem o da bir iş karıştırıyorsa rahatlatacak görmedi diye bende kendi kendimi yiyip enayi gibi oturacağım. Bu sabah tekrar mesajları görünce daha bir sinirlendim. Olayın ciddiyetinin farkına vardım. Dilerim çabuk akşam olur. Ve mesajları silmemiş olur
O gelen mesajın kıskançlıkla ilgisi yokAilem ne karar alırsam bana destek olan bir ailedir aslında. Muhafazakar da değildir. Sadece ailemin gözünde bizim kızın kıskançlıkları durumuna düşmek istemiyorum işin aslını bilmeden. İstiyorum ki olay patladığında ben her şeyi öğrenmiş emin olmuş ve onun da inkar edecek bir durumu olmasın.
Suraya uye olana kadar bakmazdim valla. Ama artik 2 gecede bir falan o uyurken soyle bi bakiyorum ben vallaKurcalamam diyen hickimseyi samimi bulmuyorum şahsen.
Ben mesaj gördüğüm zaman ya da elimdeyken mesaj geldiğinde açıp bakıyorum önemli bişeyse sesleniyorum değilse kendisi nasılsa girer bakar diye bir şey demiyorum. Ama sizin gördüğünüz gibi birnmeaaj görsem okur sonra okunmadı olarak işaretle yapardım nasıl tamamını okumadan durdunuz. Bir bit yeniği var gibi duruyoBir şekilde bir şeyi araştırmak için aldınız. Kendi telefonunuz şarjda orda burda müsait değil yani ve bir şeye bakmanız gerek. Bakarken whatsapp da okunmamış bir dolu mesaj sayısı görseniz bile bakmaz mısınız? Bilinçli alıp ne yapıyor diye araştırmak değil. Göz ilişmesi o an ve merak edip girmek.
hayır bakmam.Bir şekilde bir şeyi araştırmak için aldınız. Kendi telefonunuz şarjda orda burda müsait değil yani ve bir şeye bakmanız gerek. Bakarken whatsapp da okunmamış bir dolu mesaj sayısı görseniz bile bakmaz mısınız? Bilinçli alıp ne yapıyor diye araştırmak değil. Göz ilişmesi o an ve merak edip girmek.
Her zaman , hiç, biraz, durmadan karıştırmadığınız için bir sorun olmaz rahat olunara ara bazı bazı genellikle sık sıkmerak ediyorum ne yapam
Tavsiyem tam olarak okuyun emin olun. Uyurken falan. Sonra kıvırırda kıvırır şüphe kalır. Bakalım ne evlenmesi? Hislerim biri ile flört etmiş diyor: (Sizi rahatsız eden bir Mesaj görseniz bunu sormak için nasıl bir yol izlersiniz? Haberi yok tabii baktığımdan. Ama evli adama evleniyor musun diye yazılmış bir mesajı da sormadan duramayacağım sanırım.
Akşamı zor bekliyorum ve diliyorum mesajları silmemiş olsun. Anneme anlattım şu an ve akşam mutlaka konuş lütfen beni de rahatlar içime dert oldu dedi. Boşluk bulup okumaya çalışsam çok zaman kaybı olacak. Bekleyemiyorum bugün çok sabırsızlandım.Tavsiyem tam olarak okuyun emin olun. Uyurken falan. Sonra kıvırırda kıvırır şüphe kalır. Bakalım ne evlenmesi? Hislerim biri ile flört etmiş diyor: (
Bir şekilde bir şeyi araştırmak için aldınız. Kendi telefonunuz şarjda orda burda müsait değil yani ve bir şeye bakmanız gerek. Bakarken whatsapp da okunmamış bir dolu mesaj sayısı görseniz bile bakmaz mısınız? Bilinçli alıp ne yapıyor diye araştırmak değil. Göz ilişmesi o an ve merak edip girmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?