Eşinizin telefonu...

Mesajları okuyup sonradan ilgili kişinin sohbetini okunmadı işaretleyebiliyorsunuz. Ben karıştırırım ve hatta bir şeyden şüphelenirsem açık açık sorarım.
Evet ama okunmamış 16 mesaj var okusam ve dediğinizi yapsam 1 mesaj okunmadı görünecek. Akşam artık alıp karşıma soracağım 3 gün iyi sabrettim bence

Evet ilk defa yaptım. Zaten dedim ya o kişi gece aradı ben 2 Gün yine bir fırsat bulup alıp bakmadım telefonu. İnanın başka bir sebeple aldım ve okunmamış mesaj sembolü görünce gözüm ilişti merak ettim. Onun açıklamasını bekliyorum akşam. Umarım bana dürüst olur. Ama eğer anlattığı beni tatmin etmezse de gözenin yaşına bakacak değilim. Zaten 3 gündür kafamda yeterince sorguladım. Dün çok durgundu konuşmadık bile evin içinde izinli olmasına rağmen. Çok ilginç gerçekten

Evet karıştırırım eğer hoşuma gitmeyen bişey gördüysem de direk sorarım hayırdır bu ne diye.Sen benim telefonumumu karıştırdın diye sormaya da hem hakkı hem yüzü olmaz zaten bir iş çeviriyorsa. O yuzden bu akşam telefonuna yine bak açık açık sor.

Evet bu sefer telefonu alıp direkt soracağım sanırım başka çarem kalmadı. Bu şekilde Sessiz kalmaya devam edersem o da bir iş karıştırıyorsa rahatlatacak görmedi diye bende kendi kendimi yiyip enayi gibi oturacağım. Bu sabah tekrar mesajları görünce daha bir sinirlendim. Olayın ciddiyetinin farkına vardım. Dilerim çabuk akşam olur. Ve mesajları silmemiş olur

Sen mesajları silse bile numarayı telefonuna kaydet watsapp'tan resmi çıkarsa bak, çıkmazsa da ara sesini duy bi kadın mı erkek mi öğrenmiş olursun ona göre hareket edersin

Ben bakmakta falan sorun görmüyorum o da bana baksın ne var bunda sanki ? Yok biz bakmayız telefonumuza falan vs vs güvenmediğinizden değil ne var ilerde eşim alsın baksın . Siz de bakmıssınız direk sorun içinizi yiyeceğine sonra böyle kendinizi doldurur yeter dersini

En buyuk hobimdir telefonunu karsitirmak.bisey gorecegimden fln degil ama seviyorum ben bakmayi.
Esimde isterse benim telefonuma bakabilir sorun olmaz.
Sizin durum baya iskillendirici.takip edin mutlaka

O gelen mesajın kıskançlıkla ilgisi yok
Düpedüz bi halt yediğinin ispatı akşama da o mesajlar silinmiştir
Numarayı almış olsaydınız çaldırıp kapatırdınız karşıdaki kişi de merak eder kimmiş der profilinize bakardı numarayı silmediyse arayın profilinize de eşinle çocuğunuzu kendinizi koyun
Evli birine evleniyormusun yazmaz kimse
Eşin bekar olarak kendini tanıttı artık sonra ne olduysa evlneceğim mi dedi de öyle bi mesaj geldi

Telefonu başka bir yerdeyken mesaj gelirse, dur telefonunu ben getireyim deyip kalk, sonra gözüme çarptı gelirken gördüm bu ne diye sorarsın.
Ya da kadın ararsa sen aç, acil bişey diye düşünüp açtım kim dersin.

Bakarım ama durup dururken verir misin bi telefonunu şeklinde. Onun haberi olmadan bakmıyorum yani bunu biraz ona saygısızlık ediyor gibi hissederim diye. Ama istedigim an hemen verir kimle ne konuştuguna kadar anında bakarım. Telefonu da seslidedir erkek arkadaş aile dışında hiç calmaz. Wpde de hep maç veya iş muhabbeti okuduklarımda.bu sekildeydi.

Ben mesaj gördüğüm zaman ya da elimdeyken mesaj geldiğinde açıp bakıyorum önemli bişeyse sesleniyorum değilse kendisi nasılsa girer bakar diye bir şey demiyorum. Ama sizin gördüğünüz gibi birnmeaaj görsem okur sonra okunmadı olarak işaretle yapardım nasıl tamamını okumadan durdunuz. Bir bit yeniği var gibi duruyo

Sağolun kızlar. Sanırım akşam direkt sormaktan başka çarem kalmadı. Çok bile sabrettim gibi hissediyorum.

hayır bakmam.
zaten bir suru mesaj gelir eşime
üni grupları, iş grubu, bir partide görevli onun grupları.. hepsinde illaki kadın vardır ama bakmadım.

Bakmam hiç ama böyle bir olaya şahit olsam yada suphelensem açar okurum mesajları ve direk sorarım ne bunlar diye.

Sizi rahatsız eden bir Mesaj görseniz bunu sormak için nasıl bir yol izlersiniz? Haberi yok tabii baktığımdan. Ama evli adama evleniyor musun diye yazılmış bir mesajı da sormadan duramayacağım sanırım.
Tavsiyem tam olarak okuyun emin olun. Uyurken falan. Sonra kıvırırda kıvırır şüphe kalır. Bakalım ne evlenmesi? Hislerim biri ile flört etmiş diyor: (

Tavsiyem tam olarak okuyun emin olun. Uyurken falan. Sonra kıvırırda kıvırır şüphe kalır. Bakalım ne evlenmesi? Hislerim biri ile flört etmiş diyor: (
Akşamı zor bekliyorum ve diliyorum mesajları silmemiş olsun. Anneme anlattım şu an ve akşam mutlaka konuş lütfen beni de rahatlar içime dert oldu dedi. Boşluk bulup okumaya çalışsam çok zaman kaybı olacak. Bekleyemiyorum bugün çok sabırsızlandım.

Merak da ederim bakarım da niye bakmiyim ? Ben telefon özel esyadir bakılmaz, olayına katılmıyorum. Evlenmisiz işte özeli mi kaldı, birbirimizden saklayacak hiç bir şey olmamalı. Böyle bir şey yaşamadım hiç ama başıma gelse aman bu onun özelidir bakmiyim demem. Yanında bakarım hemde, anında da açıklama isterim.

ben bu kadar sabretmezdim sanırım açar okurdum . eşim benim telefona bakar bende onun . şifre falan da yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…