Akşam soracağım. Mesajları silmiş olsa bile gördüğümü inkar edemez heralde aptal yerine koyabileceği salak bir kadın değilim. Sabrettim çünkü fevri davranıp haksız çıkmak istemedim. Ama bu akşam son.Bakmam hiç ama böyle bir olaya şahit olsam yada suphelensem açar okurum mesajları ve direk sorarım ne bunlar diye.
Evet ayrılırım. Çalışmıyorum belki güvencem yok ama dağ gibi annem babam var. İkisi de devlet memuru. Aklı başında Kişiler. Kendi arabam vs var. Körü körüne kocasına muhtaç sallabaş kadınlardan değilim. Ama emin olmadan da hareket etmek istemedim. Dananın kuyruğu bu akşam kopuyor artık. Bakalım açıklaması ne olacak....?Bisey var gibi...tamamen masum degil belli..kk genel sorusu aldatildigini cikarirsan ayrilirmisin yoksa hic bulasma adami daha da cesaretlendirme
Okundu görünmesin diye ama zaten içeriği az çok belli oldu okuduğum kısımdan. Artık akşam detaylı okuruz belki hep beraber silmemişse silmişse de kendisi anlatmak ister belki ... tak etti kaç gündürgüncellemeyi okudum ben olsam tüm mesajları okurdum valla neden okumadınız ki
Hakkinizda hayirlisi insanin ailesi işte bu kadar onemli..Evet ayrılırım. Çalışmıyorum belki güvencem yok ama dağ gibi annem babam var. İkisi de devlet memuru. Aklı başında Kişiler. Kendi arabam vs var. Körü körüne kocasına muhtaç sallabaş kadınlardan değilim. Ama emin olmadan da hareket etmek istemedim. Dananın kuyruğu bu akşam kopuyor artık. Bakalım açıklaması ne olacak....?
Evetwhatsapp dan mı gelmişti msj ?
Aklıma benim de bu ve benzeri çok şey geldi ama İnanın kestiremiyorum ne çıkacak bunun altından. Akşamı bende bekliyorum dört gözleBu aksam soracakmışsınız herhalde.. bence geç bile kaldınız. O benden saklamaya utanmıyorsa ,bende kurcalayıp gördügüme utanmam kimse kusura bakmasın.. hakkınızda hayırlısı olsun.. fakat bana karsı taraf adama sarmış gibi geldi belki bi gecmisi felan vardir ay bilemicem.. aksama konunuzu takipteyim..
Karistiririm oda karistirir karistirmak deilde bence normal olarak bakiyorum ben neymis oyle ozeli olmaliymis bla Bla sonra boyle oluyo iste o mesaj I gorur gormez yapisirdim yakasina arardim baska nodan yada bulusalim die mesaj atar sacini basini yolardim esimi de tatli olarak ayirir onu sonra hallederdimTelefonunu kurcalar mısınız? Ya da kurcaladınız diyelim sizi rahatsız eden,kafanıza takılan bir şeye denk geldiniz. Bunu ona nasıl sorarsınız?
Cuma akşamı telefonu çaldı hatta gece sayılır 11 gibi. Açmadı. Ama numarayı isim olarak değil garip bir şekilde kaydetti göz ucuyla bakıyorum bende. Üstünde durmadım. Ertesi gün akşam yine aynı saatlerde o kişi aradı açmadı müşteri ya bu saatte arıyor dedi (grafik tasarımcı). Ertesi gün kontrol etmek aklıma bile gelmemişti okunmamış mesajları görene kadar. Girdim baktım merak ettim ama o açmamış mesajları bende açmadım sadece en üstte yazanı okuyabildim evleniyor musun? Yazıyor. Yine soramadım telefonu geri verdim. İşkillendim ya sabah erken kalktım o işe gitmeden yine baktım hala okumamış ama o kişi daha çok mesaj atmış ve en üstte yine sende eğer uygunsanYazmış. Telefon kayıtlarına baktım gün içinde 5-6 kere arama olmuş eşim mi aramış o mu aramış ayrımı yapamadım görmesin diye hemen kapattım yerine koydum. Şimdi işe gitti. Hiç bir şey olmamış gibi napıyorsun filan yazıyor cevap vermek içimden gelmiyor. Sormazsam nefes alamayacak gibi hissediyorum. Ama sorarken de kurcalamış durumuna düşmek istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
evleniyor musun? Yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?