Bence esiniz ztn ona yazacak olsa yazardi mesajlari bile acmamis merak edip. Akşam sakin bir şekilde sorun sinirlenmemeye dikkat edin herseyi ogrenene kadar sakin yaklaşın yoksa sacma sapan seylerle avutmaya calisabilir eşiniz tepkinizden korkabilir... Ne kadar sakin anlayışlı yaklaşırsanız aranızdaki bag kuvvetli ise tabi esiniz de bi haltlar karistirmadiysa size herseyi oldugu gibi anlaticaktir ben nedense esinizin ard niyetli oldugunu sanmıyorum öyle olsa mesajlari açar okurdu en azından
Ben diyorum yarım yamalak okumuşsunuz, eğleniyor musun yazıyordu dese cevabınız yokAkşamı zor bekliyorum ve diliyorum mesajları silmemiş olsun. Anneme anlattım şu an ve akşam mutlaka konuş lütfen beni de rahatlar içime dert oldu dedi. Boşluk bulup okumaya çalışsam çok zaman kaybı olacak. Bekleyemiyorum bugün çok sabırsızlandım.
Evet aslına bakarsanız kurcalamadım. Mesajı açmadım 16 mesaj olmasına rağmen.Şu ana kadar hiç kurcalamadim, kurcalamayacagim anlamina gelmez bu ama.
Kurcalamadiniz ki, üstten gördünüz mesajı, sormalisiniz diyeceğim ama ne diyecek ki
:) bilmem bende neden böyle sessiz kaldığımı merak ediyorum aslında. Dumura uğradım yeni yeni ayılıyorum sanırımİlişkiniz vs çok garip evli değilde sevgili gibi düşündüm sizi, çünkü eşime böyle aramalar Mesajlar gelecekte ben hesap sormiyacam
Eşime konduramadım desem yeridir belki o yüzden bu kadar gün sabrettim bekledim. Bilmiyorum akşam ki açıklamasını merak ediyorum.Bence esiniz ztn ona yazacak olsa yazardi mesajlari bile acmamis merak edip. Akşam sakin bir şekilde sorun sinirlenmemeye dikkat edin herseyi ogrenene kadar sakin yaklaşın yoksa sacma sapan seylerle avutmaya calisabilir eşiniz tepkinizden korkabilir... Ne kadar sakin anlayışlı yaklaşırsanız aranızdaki bag kuvvetli ise tabi esiniz de bi haltlar karistirmadiysa size herseyi oldugu gibi anlaticaktir ben nedense esinizin ard niyetli oldugunu sanmıyorum öyle olsa mesajlari açar okurdu en azından
Daha önceleri konuşup şu anda başından atmaya çalıştığı için açmamış olabilir mi ? Ben böyle düşündüm. Siz de akşam eşinize açıkça sorun başka türlü emin olamazsınızBence esiniz ztn ona yazacak olsa yazardi mesajlari bile acmamis merak edip. Akşam sakin bir şekilde sorun sinirlenmemeye dikkat edin herseyi ogrenene kadar sakin yaklaşın yoksa sacma sapan seylerle avutmaya calisabilir eşiniz tepkinizden korkabilir... Ne kadar sakin anlayışlı yaklaşırsanız aranızdaki bag kuvvetli ise tabi esiniz de bi haltlar karistirmadiysa size herseyi oldugu gibi anlaticaktir ben nedense esinizin ard niyetli oldugunu sanmıyorum öyle olsa mesajlari açar okurdu en azından
Bizim telefonlarımız ortalıkta durur o benimkini alır rahatça bende onunkini dikkatimi çeken bişey olursa sorarım canım bu ne diye açıklamasını yapar hemen ben çok kıskanç biriyim en ufak bişeyden nem kapar sorarım. Hem karı kocayız biz yahu biriz bütünüz birşeyi soramıyacaksam telefonunu istediğim gibi karıştıramıycaksam birbirimizden gizlimiz özelimiz olucaksa niye evlendimTelefonunu kurcalar mısınız? Ya da kurcaladınız diyelim sizi rahatsız eden,kafanıza takılan bir şeye denk geldiniz. Bunu ona nasıl sorarsınız?
Cuma akşamı telefonu çaldı hatta gece sayılır 11 gibi. Açmadı. Ama numarayı isim olarak değil garip bir şekilde kaydetti göz ucuyla bakıyorum bende. Üstünde durmadım. Ertesi gün akşam yine aynı saatlerde o kişi aradı açmadı müşteri ya bu saatte arıyor dedi (grafik tasarımcı). Ertesi gün kontrol etmek aklıma bile gelmemişti okunmamış mesajları görene kadar. Girdim baktım merak ettim ama o açmamış mesajları bende açmadım sadece en üstte yazanı okuyabildim evleniyor musun? Yazıyor. Yine soramadım telefonu geri verdim. İşkillendim ya sabah erken kalktım o işe gitmeden yine baktım hala okumamış ama o kişi daha çok mesaj atmış ve en üstte yine sende eğer uygunsanYazmış. Telefon kayıtlarına baktım gün içinde 5-6 kere arama olmuş eşim mi aramış o mu aramış ayrımı yapamadım görmesin diye hemen kapattım yerine koydum. Şimdi işe gitti. Hiç bir şey olmamış gibi napıyorsun filan yazıyor cevap vermek içimden gelmiyor. Sormazsam nefes alamayacak gibi hissediyorum. Ama sorarken de kurcalamış durumuna düşmek istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
OlabilirDaha önceleri konuşup şu anda başından atmaya çalıştığı için açmamış olabilir mi ? Ben böyle düşündüm. Siz de akşam eşinize açıkça sorun başka türlü emin olamazsınız
Hayatımın sağlam kazıklarından birini yediğimi eski sevgilimin kendi elleriyle bana teslim ettiği telefonundan anlık bi sakarlığım sonucu ögrendim. Buna rağmen bi kere bile "Bak bütün sır telefondaymış, kurcalasam daha erken öğrenirmişim, bundan sonra hayatıma kim girerse girsin gizliden/açıktan denetlicem telefonunu" gibi bi düsünce geçmedi aklımdan.Telefonunu kurcalar mısınız? Ya da kurcaladınız diyelim sizi rahatsız eden,kafanıza takılan bir şeye denk geldiniz. Bunu ona nasıl sorarsınız?
Evet genelde ben haklı o haksız olduğu konularda (kızımız konusunda, ailelerimiz hakkında, işi hakkında,ev konusunda vs vs) sürekli sinirlenir bir anda parlar kırar döker ( sözlü ama hakaret değil) ertesi gün özür diler çiçek yollar hediye alır. Ha o konular affedilir ve basit şeyler oluyordu genelde ayrılmayı gerektiren konular asla olmadı. Ama bu konuda yine bağıracak üste çıkmaya çalışacak Eminim ha mantıklı açıklama yapar anlarım ama eğer tutarsız davranır eveler geveler o zaman annemin de haberi var gereken neyse yapacağım. Konuyu kapatmış değilim sadece olayın şokuyla açıp okumadım. Aldı açtı okudu karıştırdı demesin istedim. Gördüğüm de yetti zaten fazlasını okusam ne okumasam ne. Okuduğum da işkillenmeme yetmeseydi bu konuyu açmazdım.Ya konu sahibi o an oyle uygun gormus, acip bakamamis, belki esinden korkmus da olabilir neden o anin şokuyla bakamamış olmasını bu derece buyuttunuz ki :) Kendisinin de goruldugu uzere konuyu kapatmaya niyeti yok. Aksam konusacak. Hayirlisi olsun, umarim ki esiniz bir seyler karistiriyor da yakalanmanin verdigi ofkeyle size saldirmaz. (sozsel ya da fiziksel) Var cunku boyle erkekler.
Akşam soracağım. Umarım tatmin edici bir cevap alırım.Karıştırmam. Şifresi yok zaten arada atar yaptığımda açar o gösterir. Ama konunun devamında seni şüphelendiren şeyler olmuş. Açıkça sor bence
7 de gelecek. Telefonu alabilirsem açıp okuyacağım o esnada da soracağım. Ama baktım ki alamıyorum direkt soracağım. Artık başka yolu yok bu işin. Ne olacaksa olsun iyi kötü. Umrumda değil neden ben bu evliliğe saygı duyuyorum ama o bekar hayatı yaşıyor ve kafasına göre iş yapıyor ki? Ne hakla!Niyetim size kızmak değil benimde başıma benzer bişey geldi sonra dedimki kendi kendime bir iş yapıyorsun tam yap. Bende sadece öndeki msji okumuş kıyamet koparmiştim. Sonra noldu derseniz o msjlar silindi bişey yok denildi benim hala aklıma gelir acaba ne yazıyordu konuşmanın içinde diye. Bence eşinizle konuşmadan evvel açın okuyun o msjlari. Şimdi bana yüklenecekler ama zaten üstün körü okumuşsunuz ben tamamlayamadim bari siz tamamlayın. Ama eğer göreceğiniz iyi kötü herşeyi göze alıyorsanız.
Simdi sabah konunun bu bölümü yoktu, cevabım degiseceginden değil ama anlayamadıgım siz zaten telefonunu kurcalamadan da iki defa en hafif tabirle tuhaf buldugunuz, sizi huzursuz eden bi duruma tanık olmussunuz, neden olay anında sormadınız ki mesela?Cuma akşamı telefonu çaldı hatta gece sayılır 11 gibi. Açmadı. Ama numarayı isim olarak değil garip bir şekilde kaydetti göz ucuyla bakıyorum bende. Üstünde durmadım. Ertesi gün akşam yine aynı saatlerde o kişi aradı açmadı müşteri ya bu saatte arıyor dedi (grafik tasarımcı). Ertesi gün kontrol etmek aklıma bile gelmemişti okunmamış mesajları görene kadar. Girdim baktım merak ettim ama o açmamış mesajları bende açmadım sadece en üstte yazanı okuyabildim evleniyor musun? Yazıyor. Yine soramadım telefonu geri verdim. İşkillendim ya sabah erken kalktım o işe gitmeden yine baktım hala okumamış ama o kişi daha çok mesaj atmış ve en üstte yine sende eğer uygunsanYazmış. Telefon kayıtlarına baktım gün içinde 5-6 kere arama olmuş eşim mi aramış o mu aramış ayrımı yapamadım görmesin diye hemen kapattım yerine koydum. Şimdi işe gitti. Hiç bir şey olmamış gibi napıyorsun filan yazıyor cevap vermek içimden gelmiyor. Sormazsam nefes alamayacak gibi hissediyorum. Ama sorarken de kurcalamış durumuna düşmek istemiyorum.
Eşimin böyle bir şey yapacağına hiç ihtimal vermedim ben bu zamana kadar. En ufak bir şey de sezmedim. Sosyal medya hesapları bile yoktur. Telefonunda iki tane uygulama var o da maçlarla alakalı vs. İstanbul’da yaşıyordu evlendik İstanbul’da yapamadım diye Ankara’ya benim memleketime taşındık. Her şeyi bir kenara bıraktı geldi. Öyle sürekli mesajlaşma sürekli telefonla konuşma vs sezmedim görmedim bilmiyorum çok mu gizli yaptı ben mi aptaldım anlayamıyorum. Bu konuda da nasıl bir açıklama yapar hiç bir fikrim yok. Sadece akşamı bekliyorum. Ama beynim bomboş şu an.Simdi sabah konunun bu bölümü yoktu, cevabım degiseceginden değil ama anlayamadıgım siz zaten telefonunu kurcalamadan da iki defa en hafif tabirle tuhaf buldugunuz, sizi huzursuz eden bi duruma tanık olmussunuz, neden olay anında sormadınız ki mesela?
Sonra hadi buna da kurcalamak demeyeyim, (ki aslında kurcalamak ama neyse, neticede saate bakmak icin telefonun ekranına bassanız bile görünüyo okunmamış mesajlar) en üstteki evleniyo musun mesajını okumuşsunuz, neden basitçe yüzleşebileceginiz bi ortam yaratıp bu nedir diye sormadınız. "Hayatım telefonumu bulamıyorum gördün mü, dur bi senden çaldırayım" deyip telefonu elinize alır sonra da "bu ne, kim evleniyo mu" diye sorardınız mesajın icerigini acmadan mesela.
Ya da en temizi huzursuzum, benden bi şeyler gizledigini hissediyorum, sacmasapan saatlerde telefonun calıyo, sen garip davranıyosun, telefonunda anlamsız bi mesaj gördüm sana saygımdan devamına bakmadım diye dökülebilirsiniz mesela. Sonrasında anlatacaklarına inanmak ya da inanmamak icin kanıt aramayın, siz karsınızdaki insanı tanıyosunuz, kendinizi de tanıyosunuz. Sezgileriniz, mantıgınız ne diyo bunlara odaklanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?