Eşinizin telefonu...

Ewet banada ole geldi

Ben diyorum yarım yamalak okumuşsunuz, eğleniyor musun yazıyordu dese cevabınız yok

Şu ana kadar hiç kurcalamadim, kurcalamayacagim anlamina gelmez bu ama.

Kurcalamadiniz ki, üstten gördünüz mesajı, sormalisiniz diyeceğim ama ne diyecek ki
Evet aslına bakarsanız kurcalamadım. Mesajı açmadım 16 mesaj olmasına rağmen.

İlişkiniz vs çok garip evli değilde sevgili gibi düşündüm sizi, çünkü eşime böyle aramalar Mesajlar gelecekte ben hesap sormiyacam
:) bilmem bende neden böyle sessiz kaldığımı merak ediyorum aslında. Dumura uğradım yeni yeni ayılıyorum sanırım

Eşime konduramadım desem yeridir belki o yüzden bu kadar gün sabrettim bekledim. Bilmiyorum akşam ki açıklamasını merak ediyorum.

Daha önceleri konuşup şu anda başından atmaya çalıştığı için açmamış olabilir mi ? Ben böyle düşündüm. Siz de akşam eşinize açıkça sorun başka türlü emin olamazsınız

Bizim telefonlarımız ortalıkta durur o benimkini alır rahatça bende onunkini dikkatimi çeken bişey olursa sorarım canım bu ne diye açıklamasını yapar hemen ben çok kıskanç biriyim en ufak bişeyden nem kapar sorarım. Hem karı kocayız biz yahu biriz bütünüz birşeyi soramıyacaksam telefonunu istediğim gibi karıştıramıycaksam birbirimizden gizlimiz özelimiz olucaksa niye evlendim

Ya konu sahibi o an oyle uygun gormus, acip bakamamis, belki esinden korkmus da olabilir neden o anin şokuyla bakamamış olmasını bu derece buyuttunuz ki :) Kendisinin de goruldugu uzere konuyu kapatmaya niyeti yok. Aksam konusacak. Hayirlisi olsun, umarim ki esiniz bir seyler karistiriyor da yakalanmanin verdigi ofkeyle size saldirmaz. (sozsel ya da fiziksel) Var cunku boyle erkekler.

Telefonunu kurcalar mısınız? Ya da kurcaladınız diyelim sizi rahatsız eden,kafanıza takılan bir şeye denk geldiniz. Bunu ona nasıl sorarsınız?
Hayatımın sağlam kazıklarından birini yediğimi eski sevgilimin kendi elleriyle bana teslim ettiği telefonundan anlık bi sakarlığım sonucu ögrendim. Buna rağmen bi kere bile "Bak bütün sır telefondaymış, kurcalasam daha erken öğrenirmişim, bundan sonra hayatıma kim girerse girsin gizliden/açıktan denetlicem telefonunu" gibi bi düsünce geçmedi aklımdan.

Hissettiğim bi güvensizlik için kanıta ihtiyaç duymamalıyım diye düsünüyorum. Güvende hissetmiyosam üstelik bunu karşımdakine açıkça söyleyemiyosam gizli gizli kurcaladığım bi telefonda bu gidişatımı değistirerek ne bulabilirim ki ? Üstelik sevgilimin ardından iş çevirip gizlilikle sorusturma yürüten cumhuriyet savcısı tribine girdiğim için güvenilmez konumuna asıl kendimi düşürerek.

Görmek istediğiniz ya da istemediğiniz şey her ne ise onu karşınızdaki insanın arkasında, cebindeki telefonda degil önünde, yüzünde, konuşmasında, tavrında, kişiliğinde arayın bence.

Evet genelde ben haklı o haksız olduğu konularda (kızımız konusunda, ailelerimiz hakkında, işi hakkında,ev konusunda vs vs) sürekli sinirlenir bir anda parlar kırar döker ( sözlü ama hakaret değil) ertesi gün özür diler çiçek yollar hediye alır. Ha o konular affedilir ve basit şeyler oluyordu genelde ayrılmayı gerektiren konular asla olmadı. Ama bu konuda yine bağıracak üste çıkmaya çalışacak Eminim ha mantıklı açıklama yapar anlarım ama eğer tutarsız davranır eveler geveler o zaman annemin de haberi var gereken neyse yapacağım. Konuyu kapatmış değilim sadece olayın şokuyla açıp okumadım. Aldı açtı okudu karıştırdı demesin istedim. Gördüğüm de yetti zaten fazlasını okusam ne okumasam ne. Okuduğum da işkillenmeme yetmeseydi bu konuyu açmazdım.

Karıştırmam. Şifresi yok zaten arada atar yaptığımda açar o gösterir. Ama konunun devamında seni şüphelendiren şeyler olmuş. Açıkça sor bence

Niyetim size kızmak değil benimde başıma benzer bişey geldi sonra dedimki kendi kendime bir iş yapıyorsun tam yap. Bende sadece öndeki msji okumuş kıyamet koparmiştim. Sonra noldu derseniz o msjlar silindi bişey yok denildi benim hala aklıma gelir acaba ne yazıyordu konuşmanın içinde diye. Bence eşinizle konuşmadan evvel açın okuyun o msjlari. Şimdi bana yüklenecekler ama zaten üstün körü okumuşsunuz ben tamamlayamadim bari siz tamamlayın. Ama eğer göreceğiniz iyi kötü herşeyi göze alıyorsanız.

7 de gelecek. Telefonu alabilirsem açıp okuyacağım o esnada da soracağım. Ama baktım ki alamıyorum direkt soracağım. Artık başka yolu yok bu işin. Ne olacaksa olsun iyi kötü. Umrumda değil neden ben bu evliliğe saygı duyuyorum ama o bekar hayatı yaşıyor ve kafasına göre iş yapıyor ki? Ne hakla!

Simdi sabah konunun bu bölümü yoktu, cevabım degiseceginden değil ama anlayamadıgım siz zaten telefonunu kurcalamadan da iki defa en hafif tabirle tuhaf buldugunuz, sizi huzursuz eden bi duruma tanık olmussunuz, neden olay anında sormadınız ki mesela?

Sonra hadi buna da kurcalamak demeyeyim, (ki aslında kurcalamak ama neyse, neticede saate bakmak icin telefonun ekranına bassanız bile görünüyo okunmamış mesajlar) en üstteki evleniyo musun mesajını okumuşsunuz, neden basitçe yüzleşebileceginiz bi ortam yaratıp bu nedir diye sormadınız. "Hayatım telefonumu bulamıyorum gördün mü, dur bi senden çaldırayım" deyip telefonu elinize alır sonra da "bu ne, kim evleniyo mu" diye sorardınız mesajın icerigini acmadan mesela.

Ya da en temizi huzursuzum, benden bi şeyler gizledigini hissediyorum, sacmasapan saatlerde telefonun calıyo, sen garip davranıyosun, telefonunda anlamsız bi mesaj gördüm sana saygımdan devamına bakmadım diye dökülebilirsiniz mesela. Sonrasında anlatacaklarına inanmak ya da inanmamak icin kanıt aramayın, siz karsınızdaki insanı tanıyosunuz, kendinizi de tanıyosunuz. Sezgileriniz, mantıgınız ne diyo bunlara odaklanın.

Eşimin böyle bir şey yapacağına hiç ihtimal vermedim ben bu zamana kadar. En ufak bir şey de sezmedim. Sosyal medya hesapları bile yoktur. Telefonunda iki tane uygulama var o da maçlarla alakalı vs. İstanbul’da yaşıyordu evlendik İstanbul’da yapamadım diye Ankara’ya benim memleketime taşındık. Her şeyi bir kenara bıraktı geldi. Öyle sürekli mesajlaşma sürekli telefonla konuşma vs sezmedim görmedim bilmiyorum çok mu gizli yaptı ben mi aptaldım anlayamıyorum. Bu konuda da nasıl bir açıklama yapar hiç bir fikrim yok. Sadece akşamı bekliyorum. Ama beynim bomboş şu an.

Bence önce bekleyin onun olmadığı bir an telefonunu alın bakın mesajlar duruyorsa ekran görüntüsü alıp kendinize atın. Sonra sorun.
Eğer mesajlar yoksa da sorarken direkt "Dün o kadınla mesajlaşmalarınızı okudum." diye yem atın tepkisine bakın derim. Ama burnuma pek iyi kokular gelmedi.

normalde karıstırmam yanı 5 yıllık evlıyım daha hıc karıstırmadım sıfresı var mı onu bıle bılmıyorum hıc acmadım
ama suphelenecegım bırsey yapsa kurcalardım delıl toplamak ıcın

bu arada bır kadın suphelenırse hep suphesınde haklı cıkar bu sebeple gercekten bosanacaksanız kurcalamaya devam edın ve delıl topladıktan sonra yuzune vurun bosanmayacaksanız ıkı soz bır yemınle sızı ıkna edecekse bırakın bu ıslerı bırsey yokmus gıbı davranın ıcınıze sındırebıleceksenız

cunku burda defalarca aldatılmasına ragmen bosanmayan ama esıyle bunun kavgasını yapan kadınlar var bence sevıyesızlık . o adam bır kere aldattımı hep aldatır hele bırde bunu affeden kadın tabıkı hep aldatılır . 1 kere aldatılınca sızın sucunuz degıl ama defalarca aldatılmaya devam edersenız aynı adam tarafından bu sızın sucunuz olur kabul ettıgınız ıcın sustugunuz ıcın

oyuzden ıyı dusunun.ben olsam boyle bır suphede kurcalar delıl toplar tazmınat davasıyla bosanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…