Eşinizin telefonu...

Bir operasyon geçirdim annem bana ve kızıms bakıyor. Annelerde kalıyoruz. O an sorsam bağırdığı için herkes duyacak. Ben ailemin öğrenip huzursuz olmasını istemiyorum. Şayet Ortda affedilir bir şey yoksa bu son kaçınılmazsa herkese anlatıp kararımı açıklamak istiyorum. Ama önce onu dinlemem gerek.

Tek isteğim mesajları akşam silmemiş olsun ve ben yanımda aç bakalım diyeyim köşeye sıkışsın kaçamasın. Bahanesi kalmasın
siz o treni çoktan kaçırdınız ben size söyleyim. Fırsatınız varken yapacaktınız. Adama tüm delilleri yoketmesi için imkan tanıdınız ve o da eğer aptal değilse hem delilleri yoketti hem de o saçma mesaja uyduruk da olsa bi açıklama elbette ki buldu. Bence boşanmaya yüreği olmayan insanlar böyle işlere hiç kalkışmamalı, 3 maymunu oynamalı ve hayatına devam etmeye çalışmalı. Boş maceralar peşinde koşmamalı.

Neden bu şekilde eleştiriyorsunuz insanları? Boşanmaya yüreğim olmadığını o mesajı görüp hemen kıyamet kopartmadığımdan mı anladınız? Ben o an olay çıkartsam evde annem babam ve 2 yaşında bir kızım var. Bağırıp çağırıp üste çıkmaya çalışacak ve herkes konuyu öğrenecek. Ben emin ilerlemek istiyorum. Sonuca geldiğimde kimsenin karşı çıkmayacağı bir konumda olmak istiyorum

Çünkü kendinizi kandırıyorsunuz. Böyle bir mesajın devamında ve öncesinde tam da emin olarak ilerleyeceğiniz şeyler vardı ama bahaneleriniz yüzünden artık yok bunu siz de gayet iyi biliyorsunuz. Bağırıp çağırabileceği bi durum değil ki yaşadığınız. Çok açık ve net bir durum hangi yüzle bağırıp çağıracak? Peki şimdi ne olacağını düşünüyorsunuz? Size herşeyi itiraf mı edecek açık seçik durumlarda bile üste çıkan adam?

Ben yalnız kalıp köşeye sıkıştırmak istiyorum. 4 gündür silmemiş mesajı ben elime aldıktan sonra bile silmemiş bugün neden silsin? Silse bile ben gördüm artık. Sorduğumda inkar edemez ki. Neyse sonucu akşam yazarım artık.

hakkınızda hayırlısı..

Karıştırırım.. şifresinde bilirm herşeyinin rahatsız olduğum bi durum olduğundada bu kim diye sorarım üstüne giderim kaçamak cevap zaten vermez neyse söyler bana eğer hissedersem öyle bişey sonunu kendi eliyle yazmış olur..

bakarım ama instegramına .oda bende olmayan gıcık akrabalarına bakarım birşey demez.eşim benımkıne hiç bakmaz. ben olsam pusuda yatarım çaktırmam.

Aileniz muhafazakar bi aile onu anladım böyle bi durumda boşanmanıza karşı çıkabilirler karşı tarafı dinlemeden olay çıkarmanıza tepki vereceklerinden çekiniyorsunuz zaten eşin de kavgayla zeytinyağı gibi üste çıkan bi tip

Çok iyi niyetli saf olduğunuzu söylemek istiyorum Allah yardımcınız olsun

Ben kisilik hakkina saygi olarak gormuyorum bunu kurcalarim arkadas.
Zaten bi insanin saygısı varsa eşini aldatmaz diyelimki o yaparken saygısız olmuyor da sen telefonunu kurcalarken mi saygısız oluyorsun...
Yada madem yapti diyelim çok saygılı ya eş seni aldatmak istemiyorum senide hayatimda istemiyorum boşanalim deyip saygılıca davranmali bence.
Diyorlar burda yok karistirmam bilmem ne valla bi suphelensinler eslerinden de soluğu ellerinde telefonla almiyorlarsa bende ne olayim..
Bunu hep yaptigini düşünmüyorum sadece biseyler seni suphelendirmis ve sende bakmissin bence sonucunda seni aldattigini soyleyip grurluca hayatindan cikabileceksen o gücü buluyosan kendinde sor

Sizdekide mubarek ne sabirmis, o an acardim msji ben olsam.

Dikkatimi ceken 5 6 kez arama yapilmis demissiniz, numarayi alamadiysaniz bunu nasil ogrendiniz ?

Hic bir musteri bu sekilde yazmaz, sizi uzmek istemem ama esiniz bi haltlar karistirmis suan ise kurtulmaya calisiyo gibi.

Iyice delige sıkıssin istiyorum demissiniz, aldatildiginizi ogrendiniz diyelim tavriniz nasil olacak ?

Affederim diyorsaniz hic kurcalamayin, daha cok yipranirsiniz.

Cvpta verim soruya, benim kocisim yapmaz diyenlerin samimiyetine asla inanmiyorum, erkek denen canlidan bahsediyoruz, baktim daha dogrusu bakiyordum suphelerim artinca watsapwebi yukledim ve ordan cikti olay aldatilmisim, totosuna tekmeyi vurdum hala daha yalvarmalara devam ediyo ama bitti...

Umarim korktugunuza ugramazsiniz.

Merak etmem diyen Samimi yalan söylüyordur. Bence haklısınız o an mesajı açıp sokun gözüne açıklama yapsın

bazen şeytan dürtüyor benide aman senlemi uğraşıcam moduna giriyorum kendi kendime

bazen kredi kartlarinin son durumunu öğrenmek icin maillerine bakiyorum ama

Kurcalamak yerine dogrudan sormayi tercih ederim

Özellikle alıp kurcalamadım hiç. Bizim şifremiz falan yok gelen giden her şey ortada zaten. Olaki böyle bir şeye denk geldim kesinlikle sorarım.
Karıştırmış durumuna düşmene gerek yok eşin telefonu hiç ortada bırakmıyor mu? Otururken mesaj geldi dikkatimi çekti öyle baktım de. Yalan değil sonuçta girip mesajları okumamışsın. Ben öyle bir şey görsem açıp bakardım heralde

Mesajları okuyup sonradan ilgili kişinin sohbetini okunmadı işaretleyebiliyorsunuz. Ben karıştırırım ve hatta bir şeyden şüphelenirsem açık açık sorarım.

Anlayamadım ben.ee siz esınızı yakalamıssınız resmen. Evlenıyor musun falan yazmıs.nasıl sakın kalabılıyorsunuz ki.
Yıkarık yakarım ortalıgı.olabılır mı ya.neymıs karıstırmazmıs o da benım telefonumu karıstırmaz falan.ne sacma.bariz yakalamıssınız.fotografını cekın mesajların hepsıne bakın.bunun saygıyla ozelle ne ilgisi var ya.

Ailem ne karar alırsam bana destek olan bir ailedir aslında. Muhafazakar da değildir. Sadece ailemin gözünde bizim kızın kıskançlıkları durumuna düşmek istemiyorum işin aslını bilmeden. İstiyorum ki olay patladığında ben her şeyi öğrenmiş emin olmuş ve onun da inkar edecek bir durumu olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…