Bir operasyon geçirdim annem bana ve kızıms bakıyor. Annelerde kalıyoruz. O an sorsam bağırdığı için herkes duyacak. Ben ailemin öğrenip huzursuz olmasını istemiyorum. Şayet Ortda affedilir bir şey yoksa bu son kaçınılmazsa herkese anlatıp kararımı açıklamak istiyorum. Ama önce onu dinlemem gerek.üste çıksa nolur çıkmasa nolur bu mesaj normalin çok ötesinde ve üste çıkabileceği bi mesaj değil yani evleniyor musun ne demek ya 5 yıldır evli olan adama? Bu durumda nasıl üste çıkacak bi anlatır mısınız? Siz tam da istediğiniz gibi köşeye sıkıştıracak bi neden bulmuşsunuz ama sıkıştırmak istememeişsiniz bence bunun başka bi açıklaması olamaz.
siz o treni çoktan kaçırdınız ben size söyleyim. Fırsatınız varken yapacaktınız. Adama tüm delilleri yoketmesi için imkan tanıdınız ve o da eğer aptal değilse hem delilleri yoketti hem de o saçma mesaja uyduruk da olsa bi açıklama elbette ki buldu. Bence boşanmaya yüreği olmayan insanlar böyle işlere hiç kalkışmamalı, 3 maymunu oynamalı ve hayatına devam etmeye çalışmalı. Boş maceralar peşinde koşmamalı.Tek isteğim mesajları akşam silmemiş olsun ve ben yanımda aç bakalım diyeyim köşeye sıkışsın kaçamasın. Bahanesi kalmasın
Neden bu şekilde eleştiriyorsunuz insanları? Boşanmaya yüreğim olmadığını o mesajı görüp hemen kıyamet kopartmadığımdan mı anladınız? Ben o an olay çıkartsam evde annem babam ve 2 yaşında bir kızım var. Bağırıp çağırıp üste çıkmaya çalışacak ve herkes konuyu öğrenecek. Ben emin ilerlemek istiyorum. Sonuca geldiğimde kimsenin karşı çıkmayacağı bir konumda olmak istiyorumsiz o treni çoktan kaçırdınız ben size söyleyim. Fırsatınız varken yapacaktınız. Adama tüm delilleri yoketmesi için inkan tanıdınız ve o da eğer aptal değilse hem delilleri yoketti hem de o saçma mesaja uyduruk da olsa bi açıklama elbette ki buldu. Bence boşanmaya yüreği olmayan insanlar böyle işlere hiç kalkışmamalı, 3 maymunu oynamalı ve hayatına devam etmeye çalışmalı. Boş maceralar peşinde koşmamalı.
Çünkü kendinizi kandırıyorsunuz. Böyle bir mesajın devamında ve öncesinde tam da emin olarak ilerleyeceğiniz şeyler vardı ama bahaneleriniz yüzünden artık yok bunu siz de gayet iyi biliyorsunuz. Bağırıp çağırabileceği bi durum değil ki yaşadığınız. Çok açık ve net bir durum hangi yüzle bağırıp çağıracak? Peki şimdi ne olacağını düşünüyorsunuz? Size herşeyi itiraf mı edecek açık seçik durumlarda bile üste çıkan adam?Neden bu şekilde eleştiriyorsunuz insanları? Boşanmaya yüreğim olmadığını o mesajı görüp hemen kıyamet kopartmadığımdan mı anladınız? Ben o an olay çıkartsam evde annem babam ve 2 yaşında bir kızım var. Bağırıp çağırıp üste çıkmaya çalışacak ve herkes konuyu öğrenecek. Ben emin ilerlemek istiyorum. Sonuca geldiğimde kimsenin karşı çıkmayacağı bir konumda olmak istiyorum
Ben yalnız kalıp köşeye sıkıştırmak istiyorum. 4 gündür silmemiş mesajı ben elime aldıktan sonra bile silmemiş bugün neden silsin? Silse bile ben gördüm artık. Sorduğumda inkar edemez ki. Neyse sonucu akşam yazarım artık.Çünkü kendinizi kandırıyorsunuz. Böyle bir mesajın devamında ve öncesinde tam da emin olarak ilerleyeceğiniz şeyler vardı ama bahaneleriniz yüzünden artık yok bunu siz de gayet iyi biliyorsunuz. Bağırıp çağırabileceği bi durum değil ki yaşadığınız. Çok açık ve net bir durum hangi yüzle bağırıp çağıracak? Peki şimdi ne olacağını düşünüyorsunuz? Size herşeyi itiraf mı edecek açık seçik durumlarda bile üste çıkan adam?
hakkınızda hayırlısı..Ben yalnız kalıp köşeye sıkıştırmak istiyorum. 4 gündür silmemiş mesajı ben elime aldıktan sonra bile silmemiş bugün neden silsin? Silse bile ben gördüm artık. Sorduğumda inkar edemez ki. Neyse sonucu akşam yazarım artık.
Aileniz muhafazakar bi aile onu anladım böyle bi durumda boşanmanıza karşı çıkabilirler karşı tarafı dinlemeden olay çıkarmanıza tepki vereceklerinden çekiniyorsunuz zaten eşin de kavgayla zeytinyağı gibi üste çıkan bi tipNeden bu şekilde eleştiriyorsunuz insanları? Boşanmaya yüreğim olmadığını o mesajı görüp hemen kıyamet kopartmadığımdan mı anladınız? Ben o an olay çıkartsam evde annem babam ve 2 yaşında bir kızım var. Bağırıp çağırıp üste çıkmaya çalışacak ve herkes konuyu öğrenecek. Ben emin ilerlemek istiyorum. Sonuca geldiğimde kimsenin karşı çıkmayacağı bir konumda olmak istiyorum
Merak etmem diyen Samimi yalan söylüyordur. Bence haklısınız o an mesajı açıp sokun gözüne açıklama yapsınBir şekilde bir şeyi araştırmak için aldınız. Kendi telefonunuz şarjda orda burda müsait değil yani ve bir şeye bakmanız gerek. Bakarken whatsapp da okunmamış bir dolu mesaj sayısı görseniz bile bakmaz mısınız? Bilinçli alıp ne yapıyor diye araştırmak değil. Göz ilişmesi o an ve merak edip girmek.
Kurcalamak yerine dogrudan sormayi tercih ederimTelefonunu kurcalar mısınız? Ya da kurcaladınız diyelim sizi rahatsız eden,kafanıza takılan bir şeye denk geldiniz. Bunu ona nasıl sorarsınız?
Cuma akşamı telefonu çaldı hatta gece sayılır 11 gibi. Açmadı. Ama numarayı isim olarak değil garip bir şekilde kaydetti göz ucuyla bakıyorum bende. Üstünde durmadım. Ertesi gün akşam yine aynı saatlerde o kişi aradı açmadı müşteri ya bu saatte arıyor dedi (grafik tasarımcı). Ertesi gün kontrol etmek aklıma bile gelmemişti okunmamış mesajları görene kadar. Girdim baktım merak ettim ama o açmamış mesajları bende açmadım sadece en üstte yazanı okuyabildim evleniyor musun? Yazıyor. Yine soramadım telefonu geri verdim. İşkillendim ya sabah erken kalktım o işe gitmeden yine baktım hala okumamış ama o kişi daha çok mesaj atmış ve en üstte yine sende eğer uygunsanYazmış. Telefon kayıtlarına baktım gün içinde 5-6 kere arama olmuş eşim mi aramış o mu aramış ayrımı yapamadım görmesin diye hemen kapattım yerine koydum. Şimdi işe gitti. Hiç bir şey olmamış gibi napıyorsun filan yazıyor cevap vermek içimden gelmiyor. Sormazsam nefes alamayacak gibi hissediyorum. Ama sorarken de kurcalamış durumuna düşmek istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Mesajları okuyup sonradan ilgili kişinin sohbetini okunmadı işaretleyebiliyorsunuz. Ben karıştırırım ve hatta bir şeyden şüphelenirsem açık açık sorarım.Mesajları açmamış. Açmış olsa hepsini okuyacağım ama o açmadığı için bende açamıyorum. Hayır şifresi filan yok direkt açılıyor telefon. Nasıl izlerim ne yaparım bilmiyorum sürekli gün boyu işte akşamları gelir elinde telefon ya da maç başka bir şey yok ya da kızımızla oynar filan sonra da gider yatar sabah kalk tekrar işe. Ben anlamadım gerçekten ne yapacağımı.
Ailem ne karar alırsam bana destek olan bir ailedir aslında. Muhafazakar da değildir. Sadece ailemin gözünde bizim kızın kıskançlıkları durumuna düşmek istemiyorum işin aslını bilmeden. İstiyorum ki olay patladığında ben her şeyi öğrenmiş emin olmuş ve onun da inkar edecek bir durumu olmasın.Aileniz muhafazakar bi aile onu anladım böyle bi durumda boşanmanıza karşı çıkabilirler karşı tarafı dinlemeden olay çıkarmanıza tepki vereceklerinden çekiniyorsunuz zaten eşin de kavgayla zeytinyağı gibi üste çıkan bi tip
Çok iyi niyetli saf olduğunuzu söylemek istiyorum Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?