Eşinizin telefonu...

O boşluk hissini biliyorum malesef, umarım kafanızdaki soru işaretleri benimkiyle aynı şekilde cevaplanmaz ne diyeyim.

Ama şunu söyleyebilirim ki yüzleşirken anlayacaksınız, ne söylediğinin bile bi önemi olmayacak. Sesinden, yüzünden, ellerinden, tavrından anlayacaksınız en başta. Yani ben anlamıştım en azından.

Ama şimdiden kendinizi doldurmayın boşuna yipranmayin belkide tamamen yanlış numara yada takıntılı bir eski sevgili olabilir. Çok görüyoruz burada bile eski sevgilisine takan kadınları

Çok huzursuz edici. Sanırım ben sorardım.

Her işten geldiğinde alıp kurcalamak değil ki bahsettiğim. Okunmamış bir dolu mesaj ve evleniyor musun gibi saçma bir soru en üstte duruyor. Ve adam zaten evli 5 senedir. Merak etmez misiniz ne bu soru ne alaka diye?
Siz gene iyi sabretmissiniz sadece usttekileri okumussunuz. Ben olsam o dakika acar butun mesajlari okurdum hesabini da çatır çatır sorardım. Mesajlarda tuhaflik varsa telefonu kafasina fırlatmakla başlardım ustelik. Ha bu dogru bisey mi olurdu bilemem ama oyle yapardım

Aslında karıştırmıyordum ama Kk sayesinde bir kaç sefer onu da yapar oldum
Evet sizinki gibi bir durum olsa hayatta duramazdım sorardım kesinlikle
Bu ciddi bir şey çünkü

Normalde yarım saat önce gelmesi ve gelmeden arayıp bir şey lazım mı demesi gerekiyordu. Atamadığı gibi gelmedi de. Sanırım evden kaçtı allahım

Kurcalamak değilde biz şeffaf bir çiftiz. Telefonlarımız ortada durur. Bazen ben bakarm bazen o bakar ... Ama bizimki şüphe değil merak... Okuyunca da güler geçeriz.

Karıştırmayiz o da ben de. İkimizin telefon şifreleri de aynı yani karistirmayiz ama bişey de saklamayiz. Bazen biseyi araştırmak isteriz o da bende yakında kimin telefonu varsa onu kullanırız.
Tipki sizin gibiyiz. Sifre olayi, lazim olunca kimin telefonu yakinsa dediginiz gibi. Mesaj gelse dahi acmayiz. Ac bak onemli mi denirse acariz birbirinizin mesaj ve telefonlarini. Diger yorumlari gormedim ama evlendin mi? Sorusu esiniz kendisini bekar mi diye tanitti acaba birine.

esim asla bakmaz ama ben bakarim hemde gozunun onunde yaparim bunu.basta tepki verip parmak izi yapti ama kiyamadi bana kaldirdi.butun msjlari aramalari herseyi kontrol ederim kafama takilan herseyi de sorarim.boyle bisi olsa saniyesinde sorarim bide utanicak miyim

Bilmem gelince öğreneceğim neymiş diye. Bekliyorum hala gelmesini.

Hep ortada telefonu bakmam bile geç saatte arayan olunca hayırdır derim, o da söyler. Ama buna benzer bir şey başıma geldi sevgiliyle bu ne dedim o da oturup açıkladı. Tatmin olup işin peşini bıraktım ben niye düşüneyim o düşünsün ne diyeceğini.

Sizi rahatsız eden bir Mesaj görseniz bunu sormak için nasıl bir yol izlersiniz? Haberi yok tabii baktığımdan. Ama evli adama evleniyor musun diye yazılmış bir mesajı da sormadan duramayacağım sanırım.
Normal şartlarda bakmam, hatta kendisi yok ama telefonu evde şu an, açıp bakmak aklıma bile gelmedi.
Ama sizinki gibi bir durum yaşasam geçer karşısına sorarım.

Tüm sayfaları okuyamadım sordunuz mu eşinize kim aramış? Millet kocasıyla kendisini anlatmaktan sormaya fırsat bulamamış, merak ettim

Telefonunu kurcalamam, o da benimkini kurcalamaz. Ancak böyle bir şeyle karşılaşınca da aman konuşmayayım bekleyeyim demem. Ağzının ortasına terlikle girişirim. Eşim o benim yahu nasıl sorsam ne yapsam diye hesap mı yapacağım. Görür görmez çat diye sorarım.

gelir telefon karistirilmazcilar ama iyi yapmisisniz karistirmakla.. esin esten saklayacak bir seyi olmamali belli ki var.. suphelendirmis oldugunu hissetmis bence napiyorsun diye sizi yokluyor.. tabi konusmak zorundasiniz. tahminim henuz bir sey yasanmamis ama belli bir noktaya gelinmis. evli oldugunu soylememis esiniz. yanlis yaptiginin farkinda kendiyle mucadele ediyor. girip mesajlara bakmamis karsi tarafi ikna etmeye calismamis. hata yaptiginin farkinda karsi tarafla alakayi kesmek icin evleniyorum demis bence.. senaryo yazdim verdiginiz ipuclariyla.. isten gelince alin karsiniza konusun nedir ne degildir ne yapiyosun diye sorun

Tüm sayfaları okuyamadım sordunuz mu eşinize kim aramış? Millet kocasıyla kendisini anlatmaktan sormaya fırsat bulamamış, merak ettim
yaziyi okusaniz bilirdiniz sormadigini soyluyor o yuzden kimse sormamistir sizin bu sordugunuzu

oyla ya da boyle gormussunuz bir seyler.. esinizin de sakladigi seyler var belli ki ona odaklanin bosverin siz yapar miydiniz baska bir sey icin alsaniz mesajlari gorseniz bakar miydinizi.. ben bakardim sonra okunmadi yapardim watsapin boyle bir ozelligi var.. ya da o an hemen ona sorardim ne bu mesajlar acikla diye.. zamana ihtiyacim varsa okunmadi yapar ne yapsam diye dusunurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…