O boşluk hissini biliyorum malesef, umarım kafanızdaki soru işaretleri benimkiyle aynı şekilde cevaplanmaz ne diyeyim.Eşimin böyle bir şey yapacağına hiç ihtimal vermedim ben bu zamana kadar. En ufak bir şey de sezmedim. Sosyal medya hesapları bile yoktur. Telefonunda iki tane uygulama var o da maçlarla alakalı vs. İstanbul’da yaşıyordu evlendik İstanbul’da yapamadım diye Ankara’ya benim memleketime taşındık. Her şeyi bir kenara bıraktı geldi. Öyle sürekli mesajlaşma sürekli telefonla konuşma vs sezmedim görmedim bilmiyorum çok mu gizli yaptı ben mi aptaldım anlayamıyorum. Bu konuda da nasıl bir açıklama yapar hiç bir fikrim yok. Sadece akşamı bekliyorum. Ama beynim bomboş şu an.
Ama şimdiden kendinizi doldurmayın boşuna yipranmayin belkide tamamen yanlış numara yada takıntılı bir eski sevgili olabilir. Çok görüyoruz burada bile eski sevgilisine takan kadınları7 de gelecek. Telefonu alabilirsem açıp okuyacağım o esnada da soracağım. Ama baktım ki alamıyorum direkt soracağım. Artık başka yolu yok bu işin. Ne olacaksa olsun iyi kötü. Umrumda değil neden ben bu evliliğe saygı duyuyorum ama o bekar hayatı yaşıyor ve kafasına göre iş yapıyor ki? Ne hakla!
Siz gene iyi sabretmissiniz sadece usttekileri okumussunuz. Ben olsam o dakika acar butun mesajlari okurdum hesabini da çatır çatır sorardım. Mesajlarda tuhaflik varsa telefonu kafasina fırlatmakla başlardım ustelik. Ha bu dogru bisey mi olurdu bilemem ama oyle yapardımHer işten geldiğinde alıp kurcalamak değil ki bahsettiğim. Okunmamış bir dolu mesaj ve evleniyor musun gibi saçma bir soru en üstte duruyor. Ve adam zaten evli 5 senedir. Merak etmez misiniz ne bu soru ne alaka diye?
Tipki sizin gibiyiz. Sifre olayi, lazim olunca kimin telefonu yakinsa dediginiz gibi. Mesaj gelse dahi acmayiz. Ac bak onemli mi denirse acariz birbirinizin mesaj ve telefonlarini. Diger yorumlari gormedim ama evlendin mi? Sorusu esiniz kendisini bekar mi diye tanitti acaba birine.Karıştırmayiz o da ben de. İkimizin telefon şifreleri de aynı yani karistirmayiz ama bişey de saklamayiz. Bazen biseyi araştırmak isteriz o da bende yakında kimin telefonu varsa onu kullanırız.
Bilmem gelince öğreneceğim neymiş diye. Bekliyorum hala gelmesini.Tipki sizin gibiyiz. Sifre olayi, lazim olunca kimin telefonu yakinsa dediginiz gibi. Mesaj gelse dahi acmayiz. Ac bak onemli mi denirse acariz birbirinizin mesaj ve telefonlarini. Diger yorumlari gormedim ama evlendin mi? Sorusu esiniz kendisini bekar mi diye tanitti acaba birine.
Ama cidden ya biz kurcalamayiz. Esim bana guvenmis ben de kendisine guveniyorum. Butin hesap sifreleri bende bu arada :)Kurcalamam diyen hickimseyi samimi bulmuyorum şahsen.
Kalbini bozma. Umarim bir yanlis anlamadir. Yalan soylendi miner ya da gec yuzune bulasir zaten.Bilmem gelince öğreneceğim neymiş diye. Bekliyorum hala gelmesini.
Normal şartlarda bakmam, hatta kendisi yok ama telefonu evde şu an, açıp bakmak aklıma bile gelmedi.Sizi rahatsız eden bir Mesaj görseniz bunu sormak için nasıl bir yol izlersiniz? Haberi yok tabii baktığımdan. Ama evli adama evleniyor musun diye yazılmış bir mesajı da sormadan duramayacağım sanırım.
gelir telefon karistirilmazcilar ama iyi yapmisisniz karistirmakla.. esin esten saklayacak bir seyi olmamali belli ki var.. suphelendirmis oldugunu hissetmis bence napiyorsun diye sizi yokluyor.. tabi konusmak zorundasiniz. tahminim henuz bir sey yasanmamis ama belli bir noktaya gelinmis. evli oldugunu soylememis esiniz. yanlis yaptiginin farkinda kendiyle mucadele ediyor. girip mesajlara bakmamis karsi tarafi ikna etmeye calismamis. hata yaptiginin farkinda karsi tarafla alakayi kesmek icin evleniyorum demis bence.. senaryo yazdim verdiginiz ipuclariyla.. isten gelince alin karsiniza konusun nedir ne degildir ne yapiyosun diye sorunTelefonunu kurcalar mısınız? Ya da kurcaladınız diyelim sizi rahatsız eden,kafanıza takılan bir şeye denk geldiniz. Bunu ona nasıl sorarsınız?
Cuma akşamı telefonu çaldı hatta gece sayılır 11 gibi. Açmadı. Ama numarayı isim olarak değil garip bir şekilde kaydetti göz ucuyla bakıyorum bende. Üstünde durmadım. Ertesi gün akşam yine aynı saatlerde o kişi aradı açmadı müşteri ya bu saatte arıyor dedi (grafik tasarımcı). Ertesi gün kontrol etmek aklıma bile gelmemişti okunmamış mesajları görene kadar. Girdim baktım merak ettim ama o açmamış mesajları bende açmadım sadece en üstte yazanı okuyabildim evleniyor musun? Yazıyor. Yine soramadım telefonu geri verdim. İşkillendim ya sabah erken kalktım o işe gitmeden yine baktım hala okumamış ama o kişi daha çok mesaj atmış ve en üstte yine sende eğer uygunsanYazmış. Telefon kayıtlarına baktım gün içinde 5-6 kere arama olmuş eşim mi aramış o mu aramış ayrımı yapamadım görmesin diye hemen kapattım yerine koydum. Şimdi işe gitti. Hiç bir şey olmamış gibi napıyorsun filan yazıyor cevap vermek içimden gelmiyor. Sormazsam nefes alamayacak gibi hissediyorum. Ama sorarken de kurcalamış durumuna düşmek istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
Ama onu sormuş konu sahibiTüm sayfaları okuyamadım sordunuz mu eşinize kim aramış? Millet kocasıyla kendisini anlatmaktan sormaya fırsat bulamamış, merak ettim
yaziyi okusaniz bilirdiniz sormadigini soyluyor o yuzden kimse sormamistir sizin bu sordugunuzuTüm sayfaları okuyamadım sordunuz mu eşinize kim aramış? Millet kocasıyla kendisini anlatmaktan sormaya fırsat bulamamış, merak ettim
oyla ya da boyle gormussunuz bir seyler.. esinizin de sakladigi seyler var belli ki ona odaklanin bosverin siz yapar miydiniz baska bir sey icin alsaniz mesajlari gorseniz bakar miydinizi.. ben bakardim sonra okunmadi yapardim watsapin boyle bir ozelligi var.. ya da o an hemen ona sorardim ne bu mesajlar acikla diye.. zamana ihtiyacim varsa okunmadi yapar ne yapsam diye dusunurdumTelefonunu kurcalar mısınız? Ya da kurcaladınız diyelim sizi rahatsız eden,kafanıza takılan bir şeye denk geldiniz. Bunu ona nasıl sorarsınız?
Cuma akşamı telefonu çaldı hatta gece sayılır 11 gibi. Açmadı. Ama numarayı isim olarak değil garip bir şekilde kaydetti göz ucuyla bakıyorum bende. Üstünde durmadım. Ertesi gün akşam yine aynı saatlerde o kişi aradı açmadı müşteri ya bu saatte arıyor dedi (grafik tasarımcı). Ertesi gün kontrol etmek aklıma bile gelmemişti okunmamış mesajları görene kadar. Girdim baktım merak ettim ama o açmamış mesajları bende açmadım sadece en üstte yazanı okuyabildim evleniyor musun? Yazıyor. Yine soramadım telefonu geri verdim. İşkillendim ya sabah erken kalktım o işe gitmeden yine baktım hala okumamış ama o kişi daha çok mesaj atmış ve en üstte yine sende eğer uygunsanYazmış. Telefon kayıtlarına baktım gün içinde 5-6 kere arama olmuş eşim mi aramış o mu aramış ayrımı yapamadım görmesin diye hemen kapattım yerine koydum. Şimdi işe gitti. Hiç bir şey olmamış gibi napıyorsun filan yazıyor cevap vermek içimden gelmiyor. Sormazsam nefes alamayacak gibi hissediyorum. Ama sorarken de kurcalamış durumuna düşmek istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?